جنرال موتورز

ساخت نسخهٔ بلک هولدن کومودور

زیرمجموعهٔ استرالیایی جنرال موتورز یعنی هولدن به‌تازگی نسخه‌ای خاص از مدل مشهور کومودور خود را بانام Black Edition یا ویرایش مشکی معرفی کرده است. این نسخه در هر سه نمونهٔ سدان، Sportwagon (استیشن) و Ute (وانت) ارائه خواهد شد.

Holden Commodore Black edition
Holden Commodore Black edition
کومودور VFII بلک ادیشن همان‌طور که از نامش مشخص است، به یک سری از ویژگی‌های ظاهری مشکی‌رنگ چون زه‌های دور جلوپنجره، قاب دور دی لایت ها (چراغ‌های نور روز)، آینه‌های جانبی و اسپویلر عقب (فقط در نمونهٔ سدان) مجهز شده است. بعلاوه این خودرو با رینگ‌های اسپرت جدید ۱۸ اینچی عرضه می‌شود درحالی‌که با پرداخت مبلغ ۱۰۰۰ دلار اضافی امکان سفارش رینگ‌های ۲۰ اینچی برای نمونه‌های سدان و وانت هم وجود دارد. داخل کابین این نسخهٔ ویژه تفاوت چندانی با مدل‌های معمولی ندارد و فقط از دوخت قرمزرنگ برای روکش صندلی‌ها و کف‌پوش‌هایی با لوگوی Black Edition استفاده به‌عمل‌آمده و نمایشگر سربالا و ناوبری ماهواره‌ای نیز به آن اضافه‌شده است.

Holden Commodore Black edition
Holden Commodore Black edition
ویرایش مشکی فقط برای مدل‌های SV6 و SS قابل سفارش خواهد بود که مجهز به تجهیزات فراوانی چون سیستم سرگرمی MyLink با نمایشگر ۸ اینچی، دوربین دید عقب، سامانهٔ کمک پارک و… می‌باشد. البته هولدن اشاره‌ای به اینکه نسخهٔ مشکی با روکش چرم صندلی‌ها حتی به‌صورت آپشن سفارشی مجهز خواهد بود یا نه نکرده است.

Holden Commodore Black edition
Holden Commodore Black edition
بد نیست بدانید هولدن کومودور سدان دیفرانسیل عقبی است که تولید آن از سال ۱۹۷۸ در استرالیا آغازشده است. این خودرو که در سه مدل سدان، استیشن و وانت تولید می‌شود تاکنون در ۴ نسل ساخته‌شده و مدل فعلی با کد VFII شناخته می‌شود. رقیب اصلی کومودور در بازار استرالیا فورد فالکون محصول شعبهٔ استرالیایی فورد است. هولدن کومودور در ایالات‌متحده نیز بانام شورلت SS عرضه می‌شود؛ اما طبق اعلام جنرال موتورز تولید کومودور در سال ۲۰۱۷ خاتمه یافته و مدلی دیفرانسیل جلو به‌صورت وارداتی (و نه به‌صورت تولید در استرالیا) جایگزین آن خواهد شد. با توجه به خبرهای منتشرشده، احتمالاً خودرویِ جایگزینِ کومودور، نسل جدید اوپل اینسیگنیا خواهد بود که امسال در نمایشگاه پاریس رونمایی می‌شود. البته این امر هنوز به‌طور قطعی مشخص نیست.

منبع: motor1

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

امیر دهقان

نویسنده و مترجم پدال، عاشق ماشین، عشقی که حد و حصر نداره

مطالب مشابه

‫۸ دیدگاه‌ها

  1. بهنام طیبی

    ۴ اردیبهشت ۱۳۹۵
    سوابق: (4433 ديدگاه)

    هولدن خودروساز شناخته شده ای نیست ولی چون زیرمجوعه جنرال موتورز خوب خوبه
    البته سیستم تکنولوژی خوبی بکار برده شده رواین اتومبیل

    موافقم 0
    مخالفم 0
  2. Nima

    ۴ اردیبهشت ۱۳۹۵
    سوابق: (1658 ديدگاه)

    شتاب این ماشین توى بعضى نمونه ها توى سایتا 4.1-4 ثانیه اعلام شده
    که فوق العاده هست.

    موافقم 0
    مخالفم 0
  3. Nima

    ۴ اردیبهشت ۱۳۹۵
    سوابق: (1658 ديدگاه)

    رفتم و تحقیق کردم درباره همون مدلى که میگفتم:
    2016 Holden Commodore HSV Gen-F GTS
    GM LSA 6.2L SUPERCHARGED
    Gearbox : manual 6 speed & automatic 6 speed
    577hp at 6150 RPM
    740n.m at 3850 RPM
    1820kg
    0-60mile : 3.8
    0-100: 4 s
    Top speed: 329kmh

    موافقم 1
    مخالفم 0
    1. ZR1

      ۵ اردیبهشت ۱۳۹۵
      سوابق: (544 ديدگاه)

      BT

      موافقم 0
      مخالفم 0
  4. احمد باقری

    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۵
    سوابق: (4717 ديدگاه)

    باید ماشین درست و حسابی ای باشه، مخصوصا از نظر سرعت و شتاب.

    موافقم 0
    مخالفم 0
  5. genius

    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۵
    سوابق: (1231 ديدگاه)

    راستی یادمون نره زیر مجموعه ایرانی جنرال موتورز”پارس خودروی فعلی”این روزها با مونتاژ ابوقراضه هایی باسم پیکاپ ریچ و برلیانس از مملکت کمونیستی اژدهای زرد که البته بلطف شرایط اسف بار بازار خودرویی ما از فروش خوبی هم برخوردارند در حال گذران روزگار است در حالی که اگر همه چیز طبق روال پیش میرفت امروز حداقل در جایگاهی همچون جنرال موتورز کره”دووی سابق”یا همین هولدن موتورز ایستاده بود!!!افسوس و صدافسوس…

    موافقم 0
    مخالفم 0
  6. محمد

    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۵
    سوابق: (512 ديدگاه)

    جلوش فقط ی ارم بنز کم داره…خیلی شیبه بنز هست

    موافقم 0
    مخالفم 0
  7. پارسا صابر

    ۱۱ مهر ۱۳۹۵
    سوابق: (1 ديدگاه)

    با سلام
    پیشینه این خودرو ساز(هولدن استرالیا) به همکاری گذشته چهار شرکت معروف در زمینه خودرو سازی یعنی اوپل و واکسهال (بخشهای اروپایی زیر مجموعه جنرال موتورز) و پونتیاک (بخش آمریکایی زیر مجموعه جنرال موتورز) و هولدن استرالیا به همراه بخش اسپرت زیر مجموعه هولدن استرالیا (HSV) باز میگردد.
    اگر به خودروی فوق یعنی Holden Commodore Black edition نگاهی بیندازید و سپس این خودرو را با holden monaro مدل 2004 یا با pontiac GTO مدل 2004 (آخرین نسل پونتیاک GTO) مقایسه بفرمایید متوجه رگه هایی از طراحی پونتیاک در این خودرو خواهید شد.(ناگفته نماند در آن زمان قدرتمند ترین مدل از زیر مجموعه اسپرت هولدن یعنی HSV Coupe gts با حداکثر سرعت 305 کیلومتر در ساعت بود.)
    از این رو تنها خودرو سازی که در جهان هنوز می توان رد پای پونتیاک را در آن مشاهده کرد همین خودروسازی هولدن استرالیا می باشد.

    موافقم 0
    مخالفم 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا