فولکس واگن

استفاده فولکس‌واگن از پرینت سه‌بعدی در تولید خودرو

تکنولوژی پرینت سه‌بعدی محبوبیت روزافزونی در صنعت خودرو پیدا کرده است. شرکت‌های گوناگون از این تکنولوژی اساساً برای جزئیات کوچک‌تر و کم‌اهمیت‌تر استفاده می‌کنند درحالی‌که برخی شرکت‌ها نیز از آن برای تولید قطعات آئرودینامیک برای سوپرکارها بهره گرفته‌اند. برخی از مزیت‌های اصلی این فرایند شامل کاهش وزن قطعه تولیدی با این تکنولوژی در مقایسه با نسخه‌ای است که به‌صورت عادی تولید می‌شود. این یکی از چند دلیلی است که فولکس‌واگن در حال سرمایه‌گذاری روی تکنولوژی پرینت سه‌بعدی بوده و می‌خواهد با پرینت سه‌بعدی سالانه تا ۱۰۰ هزار قطعه را در کارخانه اصلی خود در ولفسبورگ تولید کند.

این غول خودروسازی آلمانی پس از سرمایه‌گذاری چندین میلیون یورویی در ۵ سال گذشته آماده تولید اولین قطعات پرینت شده به‌صورت سه‌بعدی بوده است. ژرمن‌ها این قطعات را به تأسیسات اوسنابراک فرستاده‌اند تا تأییدیه‌های لازم اخذ شود. فولکس‌واگن این قطعات را برای ستون A خودروی تی راک کانورتیبل تولید کرده است. قطعات یاد شده حدود ۵۰ درصد سبک‌تر از نمونه‌های تولید شده از فولاد هستند.

این خودروساز تکنولوژی پرینت سه‌بعدی تکامل یافته‌ای را معرفی کرده که جت چسباننده نام دارد. در مقایسه با پرینت سه‌بعدی عادی که از لیزر برای تولید لایه به لایه قطعه استفاده می‌کند، تکنولوژی جت چسباننده از چسب سود برده که طبق گفته فولکس‌واگن منجر به تولید قطعات سبک‌تر و ارزان‌تر شده است. فولکس برای توسعه این تکنولوژی با زیمنس در زمینه نرم‌افزاری و با HP نیز در سایر بخش‌ها همکاری کرده است.

فولکس تی راک کابریولت

در کل فولکس‌واگن می‌گوید بیش از ۲۵ سال است که از شکل‌های مختلف پرینت سه‌بعدی استفاده می‌کند. در حال حاضر ۱۳ واحد در کارخانه ولفسبورگ از فرایندهای پرینت برای تولید قطعات پلاستیکی و فلزی استفاده می‌کنند. این خودروساز اواخر تابستان امسال یک گروه کارشناسی مشترک با HP و زیمنس را برای تمرین چگونگی استفاده از این تکنولوژی تشکیل خواهد داد.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۴ دیدگاه‌ها

  1. ماکسیمیلیان

    ۲۹ تیر ۱۴۰۰
    سوابق: (646 ديدگاه)

    احسنت بر این غول خودرو سازی آلمانی! مرحبا☺!
    در ایران هم واکسن ایرانی کرونا تأییدیه سازمان بهشت زهرا را دریافت کرده است!
    انشاالله با کمک این واکسن در بهشت و یا جهنم (بستگی به اعمالمان دارد) زندگی خوب و یا سهمگینی خواهیم داشت 😊!
    پدال عزیز این دیدگاه بنده ی حقیر را پذیرا باشید و بپذیرید ، با سپاس 🌷

    موافقم 4
    مخالفم 0
  2. مهدی

    ۲۹ تیر ۱۴۰۰
    سوابق: (1161 ديدگاه)

    این کار مثل این میمونه که به جای قرار دادن فلز برنج الماس کار بزاری
    با این تکنولوژی فولکس واگن سود زیادی میکنه
    و همین طور غول تر میشه

    موافقم 0
    مخالفم 1
    1. نوید محمد

      ۲۹ تیر ۱۴۰۰
      سوابق: (140 ديدگاه)

      مثالت اصلا ربطی به این تکنولوژی نداره.

      موافقم 1
      مخالفم 0
  3. محمد مختاری آذر

    ۲۹ تیر ۱۴۰۰
    سوابق: (1000 ديدگاه)

    تکنولوژی جذابی هستش

    موافقم 1
    مخالفم 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا