جگوار

تیونینگ جگوار اف پیس توسط AC Schnitzer

اگرچه تیونر آلمانی AC Schnitzer اکثراً به خاطر تیونینگ محصولات مینی و ب ام و شناخته می‌شود اما هم‌اکنون دست روی محصولات جگوار نیز گذاشته و کار خود را با ارائه‌ی قطعات و اصلاحات خاص اف پیس شروع کرده است.


این اولین باری است که مدلی از جگوار توسط AC Schnitzer تیون می‌شود. کار را با سیستم اگزوز آغاز می‌کنیم که در آن تیونر آلمانی سیستم فولاد ضدزنگ با دو یا چهار خروجی را تولید کرده که می‌توان آن را با کیفیت کرومی یا مشکی اسپورت سفارش داد و از صدایی عمیق و اسپورت تر لذت برد.


این خفه کن های جدید را می‌توان روی مدل‌های ۲ و ۳ لیتری دیزل اف پیس سفارش داد. AC Schnitzer همچنین مدول صدایی را پیشنهاد می‌کند که با استفاده از یک ریموت کنترل می‌توان ۶ سطح صدایی را ایجاد کرد.


سیستم تعلیق خودرو نیز در جلو و عقب ۲۰ تا ۲۵ میلی‌متر کاهش یافته و همین امر باعث کاهش مرکز ثقل خودرو و بهبود جذابیت آن شده است. بدنه‌ی خودرو نیز به عناصر اسپویلر جلوی متفاوت و بال سقفی در عقب مزین شده است.


AC Schnitzer همچنین رینگ‌های آلیاژی ۲۲ اینچی را با رنگ‌های مشکی/نقره‌ای یا مشکی/آنتراسیت ارائه کرده است.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۷ دیدگاه‌ها

  1. sepehr kh

    ۱۵ خرداد ۱۳۹۶
    سوابق: (11 ديدگاه)

    چه قدرررر جلوی این ماشین زیباست….

    موافقم 0
    مخالفم 0
  2. AmiR8

    ۱۵ خرداد ۱۳۹۶
    سوابق: (74 ديدگاه)

    قشنگ بود قشنگتر شد.

    موافقم 0
    مخالفم 0
  3. سعید(تهران)

    ۱۵ خرداد ۱۳۹۶
    سوابق: (496 ديدگاه)

    آلمانها توی طراحی چند وقتیه دست به عصا شدن و روش تکاملی رو تقریبا همشون دارن پیگیری میکنن البته پورشه خیلی وقته اینطوریه اما انگلیسیها فعلا در حال پرواز هستن و دارن هر روز طرحهای زیباتری میدن، بحثم فنی نیست ولی توی بخش هنری یه لایک بزرگ میگیرن، به جگوار و مک لارن و رنجرور یه نگاه بندازید…

    موافقم 0
    مخالفم 0
    1. Km

      ۱۶ خرداد ۱۳۹۶
      سوابق: (544 ديدگاه)

      طراحی خودرو ربطی به هنر نداره .کلا طراحی صنعتی جزو شاخه ی هنری محسوب نمیشه

      موافقم 0
      مخالفم 0
  4. دلشادی

    ۱۵ خرداد ۱۳۹۶
    سوابق: (17 ديدگاه)

    این لایک رو به شرکت مادر جگوار لندرور یعنی تاتا موتورز هند باید داد که واقعا سرمایه گذاری کرد تا این دو برند طی ان چند سال عالی بشن

    موافقم 0
    مخالفم 0
  5. fara2001

    ۱۶ خرداد ۱۳۹۶
    سوابق: (201 ديدگاه)

    دوست عزیز طراحی صنعتی یکی از شاخه های هنره برای نمونه همین دانشگاه هنر تهران یا دانشکده هنرهای زیبا رشته طراحی صنعتی در مقطع لیسانس و فوق لیسانس دارن

    موافقم 0
    مخالفم 0
    1. Km

      ۱۶ خرداد ۱۳۹۶
      سوابق: (544 ديدگاه)

      Fara001 عزیز بله میدونم منم رو هوا نمیگم این حرفو ولی این موضوع تو ایران صدق میکنه. برادر من خودش تو دانشگاه تهران فوق لیسانس طراحی صنعتی میخونه. ولی تو کشور ما اینطوره یعنی طراحی صنعتی زیر شاخه ی هنره در حالی تو کشورای دیگه اینطور نیست و ربطی به هنر نداره.بازم میگم منظورم طراحی صنعتیه

      موافقم 0
      مخالفم 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا