فولکس واگن

بازگشت فولکس‌واگن بیتل باها با ویژگی‌های جذاب و توانایی‌های آفرود عالی!

فولکس‌واگن بیتل باها توسط تیونر بریتانیایی توئیستد احیا شده است. این آفرودر کلاسیک با شاسی تقویت‌شده، لاستیک‌های آفرود و قدرت دو برابری، آماده ماجراجویی در سال ۲۰۲۵ است.

فولکس‌واگن بیتل هرچند سال‌ها است تولید نمی‌شود اما عشق به این خودروی نمادین همچنان زنده است. شرکت تیونینگ بریتانیایی توئیستد که بیشتر برای کار روی لندروور دیفندر و سوزوکی جیمنی شناخته می‌شود، حالا توجه خود را به بیتل معطوف کرده و پروژه‌ای ویژه به نام TBug را معرفی کرده است. این خودرو نه‌فقط یک بیتل بازسازی‌شده، بلکه یک اثر سفارشی و منحصربه‌فرد است که روح سرگرم‌کننده بیتل‌های کلاسیک را حفظ می‌کند. توئیستد از بیتل‌های قدیمی پایه استفاده می‌کند و آن‌ها را با سیستم تعلیق بلندتر برای حرکت در مسیرهای آفرود، لاستیک‌های آل‌ترین گودریچ برای چسبندگی بهتر و شاسی تقویت‌شده بازسازی می‌کند. ترمزهای ارتقاءیافته نیز هندلینگ بهتری ارائه می‌دهند.

موتور بیتل نیز ارتقاء یافته و قدرت آن با افزایش دو برابری به حدود ۸۰ اسب بخار رسیده است. هرچند شاید این رقم چندان زیاد به نظر نرسد اما Tbug خودروی سبک است و هدف آن نه سرعت در خط مستقیم بلکه لذت رانندگی آفرود است. TBug با الهام از بیتل‌های باها طراحی شده و ظاهر کلاسیک خود را حفظ کرده است. چراغ‌های LED به‌عنوان ویژگی مدرن اضافه شده‌اند، اما به زیبایی رتروی خودرو آسیب نمی‌زنند. توئیستد هدف خود را «بازآفرینی سادگی صادقانه بیتل‌های باها» اعلام کرده و نتیجه، خودرویی است که همچنان روح اصلی بیتل را منتقل می‌کند، اما با چهره‌ای سفارشی و متمایز.

هر TBug به‌صورت سفارشی و طبق خواسته خریدار از رنگ و تریم گرفته تا آپشن‌های اضافی ساخته می‌شود. به گفته توئیستد، هیچ دو خودرویی شبیه هم نخواهند بود. این خودرو چند روز دیگر در نمایشگاه جدید توئیستد در لندن رونمایی خواهد شد. با توجه به اینکه فولکس‌واگن برنامه‌ای برای عرضه بیتل جدید ندارد، TBug می‌تواند بهترین راه برای تجربه زندگی با بیتل در سال ۲۰۲۵ باشد.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۴۴ رای

امیر دهقان

نویسنده و مترجم پدال، عاشق ماشین، عشقی که حد و حصر نداره

مطالب مشابه

‫۱۲ دیدگاه‌ها

  1. آرین

    ۱ خرداد ۱۴۰۴
    سوابق: (565 ديدگاه)

    باحالههههه

    موافقم 24
    مخالفم 3
  2. Hf

    ۱ خرداد ۱۴۰۴
    سوابق: (223 ديدگاه)

    طراحی جلوش زیاد شبیه بیتل نیست

    موافقم 18
    مخالفم 2
    1. جلال بلاغی

      ۱ خرداد ۱۴۰۴
      سوابق: (331 ديدگاه)

      چون چراغ بیتل کلاسیک روی گلگیر هاش بود اینا هم گلگیر رو کوتاه کردن ارتفاع رو بردن بالا بخاطر آفرود و مجبور شدن چراغ هارو بزارن رو جلو پنجره

      موافقم 14
      مخالفم 1
    2. علی Shelby

      ۱ خرداد ۱۴۰۴
      سوابق: (804 ديدگاه)

      ولی بدم نشده

      موافقم 12
  3. الکس واگن

    ۱ خرداد ۱۴۰۴
    سوابق: (980 ديدگاه)

    اگه پیستون های این بیتل خورجینی بشه هندلینگ به هم می خوره ؟

    موافقم 9
    مخالفم 1
    1. الکس واگن

      ۲ خرداد ۱۴۰۴
      سوابق: (980 ديدگاه)

      لطفا یکی از کاربرانی که لایک داده دلیلش رو بگه

  4. Taha Ayoobi

    ۱ خرداد ۱۴۰۴
    سوابق: (6505 ديدگاه)

    نازه

    موافقم 6
    مخالفم 1
    1. موستانگ

      ۲ خرداد ۱۴۰۴
      سوابق: (27 ديدگاه)

      خیلی بامزه هست

  5. .

    ۱ خرداد ۱۴۰۴
    سوابق: (135 ديدگاه)

    یاد این سوسک بیابونی ها افتادم که پشگل هارو جابجا می کنند.🗿

    1. Taha Ayoobi

      ۲ خرداد ۱۴۰۴
      سوابق: (6505 ديدگاه)

      😂😂😂

  6. ZiZi

    ۱ خرداد ۱۴۰۴
    سوابق: (19 ديدگاه)

    یاد بیتل آفرود ریارد هموند توی اپیزود ویژه نامیبیای گرند تور افتادم. اون بهتر بود

  7. مهردادکمال

    ۱ خرداد ۱۴۰۴
    سوابق: (2167 ديدگاه)

    از نود درصد ماشینای امروزی قشنگتره

    موافقم 4
    مخالفم 2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا