ایستگاه خبر

رقابت سایپا و ایران خودرو در تعداد تولید

گروه خودروسازی سایپا در پنج ماه نخست امسال با تولید ۲۵ هزار و ۴۰۳ دستگاه خودرو بیشتر نسبت به ایران خودرو بزرگترین خودرو‌ساز کشور لقب گرفت. به گزارش ایسنا، مجموع تولید گروه سایپا شامل سایپا، سایپا دیزل، پارس خودرو و زامیاد در پنج ماه نخست امسال به ۳۱۱ هزار و ۱۰۵ دستگاه رسید. در حالی که تولید گروه ایران خودرو شامل شرکتهای ایران خودرو و ایران خودرو دیزل به ۲۸۵ هزار و ۷۰۲ دستگاه رسید.
در گروه ایران خودرو، تولید شرکتهای ایران خودرو و ایران خودرو دیزل به ترتیب به ۲۸۰ هزار و ۸۰۸ دستگاه و چهار هزار و ۸۹۴ دستگاه رسید.
سایپا 111
در گروه سایپا نیز تولید در شرکتهای سایپا، سایپا دیزل، زامیاد و پارس خودرو به ترتیب به ۱۶۹ هزار و ۸۶۳ دستگاه، هزار و ۸۸۷ دستگاه، ۲۱ هزار و ۶۸۷ دستگاه و ۱۱۷ هزار و ۶۶۸ دستگاه رسید.
گروه بهمن نیز طی پنج ماه اول سال جاری با تولید ۱۴ هزار و ۲۹۱ دستگاه انواع خودرو سومین خودروساز بزرگ کشور لقب گرفت.
در چهار ماه نخست سال جاری اختلاف تولید بین اولین و دومین خودروساز بزرگ کشور معادل ۱۴ هزار و ۸۶ دستگاه بود که این اختلاف در پنج ماهه بیشتر شد.

ایران خودرو پیشتاز در ساخت خودروهای تجاری
شرکت‌های ایران خودرو و ایران‌خودرو دیزل در چهار ماه نخست امسال در مجموع ۳۵ هزار و ۲۵۷ دستگاه انواع خودروهای تجاری شامل وانت، مینی‌بوس و میدل‌باس، اتوبوس و کامیون تولید کردند و این گروه به بزرگترین تولیدکننده خودروهای تجاری در کشور تبدیل شد.
شرکت زامیاد با تولید ۱۵ هزار و ۳۳ دستگاه رتبه دوم را به خود اختصاص داد و گروه بهمن با تولید ۱۲ هزار و۱۶۱ دستگاه خودرو تجاری سوم شد.
همچنین شرکت سایپادیزل با تولید هزار و ۹۲۵ دستگاه چهارم شده و شرکت کاریزان خودرو نیز با تولید ۸۶۶ دستگاه به رتبه پنجم دست یافت.
به این ترتیب در چهار ماهه نخست امسال حدود ۵۲.۵ درصد از کل تولید انواع خودروهای تجاری در کشور در اختیار گروه ایران خودرو بود.

benz actros
زامیاد و گروه بهمن نیز به ترتیب ۲۲.۴ و ۱۸.۱ درصد از تولید خودروهای تجاری در کشور طی چهار ماهه نخست امسال را در اختیار داشتند.
همچنین در چهار ماه نخست امسال تولید خودرو در شرکت‌های سیر و سفر رخش، خودروسازان دیزلی آذربایجان، صنایع خودرو کویر، هوراندو خودرو دیزل و پیشرو یدک (اتوبوس) به صفر رسید.
تولید انواع خودروهای تجاری در تیر ماه امسال ۲.۸ درصد کاهش یافت، اما در چهار ماه نخست امسال بیش از شش درصد افزایش نشان داد؛ به‌طوری که در چهار ماه نخست امسال تولید انواع خودروهای تجاری شامل اتوبوس، مینی‌بوس، کامیون و وانت با افزایش ۶.۰۵ درصدی به ۶۷ هزار و ۸۷ دستگاه رسید. این در حالیست که در تیر ماه امسال تولید انواع خودروهای تجاری با کاهش ۲.۸ درصدی به رقم ۱۷ هزار و ۸۳۹ دستگاه رسید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

جواد عقیلی

داستان از جایی شروع می شه که پدال گاز رو فشار بدیم.

مطالب مشابه

‫۴ دیدگاه‌ها

  1. حمید فرجامی قاین

    ۱۵ شهریور ۱۳۹۰
    سوابق: (49 ديدگاه)

    می خواستم بدانم که امار تولید خودروهای کامیون نسبت به مشابه پارسال کاهش داشته یا افزایش و چقدر در ضمن بیشترین تولید کامیون در ایران مربوط به چه سالی است
    با تشکر
    حمید بچه ی قاین پایتخت طلای سرخ ویاقوت سرخ جهان جهان (زعفران و زرشک)

    موافقم 1
    مخالفم 0
  2. علی

    ۲۰ شهریور ۱۳۹۰
    سوابق: (2 ديدگاه)

    یه سری به گفتگو با مدیر عامل رنو پارس بزنید جالبه

    موافقم 0
    مخالفم 0
  3. میثم

    ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲
    سوابق: (50 ديدگاه)

    جاهای دیگه رقابت بر سر کیفیته
    اینجا بر سر کمیت…..
    اونم چه کمیت باکیفیتی!!!!

    موافقم 0
    مخالفم 0
  4. امير زاده

    ۲۷ آذر ۱۳۹۲
    سوابق: (3 ديدگاه)

    با مسدود کردن واردات خودروهای روز به داخل کشور ،مجبوریم این آشغالها رو بخریم .اینا هم فقط میخوان تولید روبیشتر کنن وکیفیت پایین شد براشون مهم نیست فقط خالی کردن جیب مردم براشون مهمه…

    موافقم 0
    مخالفم 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا