میز خبر

میز خبر: از پیش فروش جدید ایران‌خودرو تا قیمت روز خودروها

معاون بازاریابی و فروش ایران‌خودرو از اجرای مرحله دوم فروش ویژه محصولات ایران‌خودرو به مناسبت عید سعید فطر از دیروز خبر داد. مصطفی خان‌کرمی افزود: در جهت انجام تعهدات گروه صنعتی ایران‌خودرو مبنی بر عرضه محصولات و تأمین نیاز مصرف‌کنندگان حقیقی بازار، مرحله دوم فروش ویژه عید فطر در قالب روش‌های پیش‌فروش و فروش قطعی، اجرا می‌‌شود. وی افزود: ایران‌خودرو در جهت مبارزه با دلالان و واسطه‌های سودجو، به‌صورت گسترده نسبت به فروش محصولات خود اقدام خواهد کرد. وی تصریح کرد: در فروش‌های آتی ایران‌خودرو، بیش از ۱۰۰ هزار دستگاه خودرو در روش‌های مختلف عرضه خواهد شد. خان‌کرمی با بیان اینکه ایران‌خودرو با عرضه مرتب و مداوم محصول به بازار، نیاز مشتریان را تأمین خواهد کرد، گفت: دلیلی برای نگرانی و عجله برای خرید محصول از بازار آزاد وجود ندارد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: تمامی قیمت‌ها مطابق لیست قیمت شرکت ایران‌خودرو بوده و هیچ‌یک از نمایندگی‌ها اجازه دریافت وجه اضافه از مشتریان را ندارند. بر همین اساس مشتریان می‌توانند در صورت مشاهده چنین مواردی، با شماره تلفن ۰۹۶۴۴۰ تماس گرفته و موضوع را گزارش کنند. معاون بازاریابی و فروش ایران‌خودرو تأکید کرد: با برنامه‌ریزی صورت گرفته مشتریان حقیقی دغدغه‌ای برای خرید خودرو از بازار آزاد نخواهند داشت و می‌توانند با خیالی آسوده از طریق پایگاه اینترنتی فروش محصولات ایران‌خودرو یا نمایندگی‌های مجاز ایران‌خودرو یکی از روش‌های فروش پیش‌بینی شده را انتخاب و نیاز خودرویی خود را تأمین کنند. دور دوم فروش ویژه عید سعید فطر از ساعت ۱۰ صبح امروز آغاز می‌شود و تا زمان تکمیل ظرفیت ادامه خواهد داشت. متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سایت فروش اینترنتی محصولات شرکت ایران‌خودرو به نشانی esale.ikco.ir یا نمایندگی‌های مجاز سراسر کشور نسبت به نام‌نویسی اقدام کنند.

استقبال عجیب مردم از طرح پیش فروش ایران خودرو
عصر دیروز، پدال برای پیگیری موضوع، سایت فروش ایران خودرو را بررسی کرد که نشان از تکمیل ظرفیت هر سه مدل خودروی طرح در بیشتر بازه‌ها داشت و تنها در تابستان سال آینده می‌شد خریدی را انجام داد. این موضوع نشان از حمله و استقبال عظیمی از سوی کاربران به این طرح دارد. گزارش‌ها همچنین نشان می‌دهد که بسیاری از مردم به مانند سایر طرح‌ها نتوانسته‌اند ثبت‌نامی انجام دهند و ظاهرا این بار نیز دلالان دست پیش را داشته‌اند.

در شرایطی که جو بلاتکلیفی و سردرگمی بر بازار خودروهای داخلی و خارجی سایه افکنده و هنوز قیمت مشخص و واقعی برای خودروها وجود ندارد همچنان شاهد قیمت‌گذاری عجیب‌وغریب در بازار آزاد هستیم. در چنین شرایطی است که لزوم نظارت و برخورد بیش از پیش مهم جلوه می‌کند. همچنین باید یادآور شویم که بسیاری از قیمت‌ها در سایت‌های خریدوفروش خودرو، کاذب و غیرواقعی هستند. توصیه پدال این است که مصرف‌کنندگان واقعی، در صورت لزوم، تنها خرید خود را از نمایندگی‌ها و یا طرح‌های پیش‌فروش حتی باوجود تاخیر و دردسر انجام دهند و با نخریدن خودرو از افراد متفرقه و دلال‌ها، باعث برچیده شدن بساط کاذب افزایش قیمت‌ها و سودجویی شوند. با این مقدمه، قیمت روز برخی محصولات پرطرفدار داخلی را خدمت شما عزیزان تقدیم می‌کنیم.

نوع خودرو

قیمت (میلیون تومان)
پژو ۲۰۶ تیپ ۵

۴۶/۵

پژو ۲۰۷ اتومات

۷۵
تندر ۹۰ E2 پارس خودرو

۵۵

تندر اتومات

۶۰
تیبا ۲

۲۸/۷

ساینا

۲۹/۲
پراید ۱۳۱

۲۲/۳

دنا پلاس

۶۵
رانا

۳۷

سمند EF7

۳۹
ساندرو استپ وی

۹۰

سراتو اتومات آپشنال

۱۵۰
پارس تندر

۵۷

  • قیمت روز خودروهای وارداتی

اما بازار خودروهای وارداتی شرایط وخیم‌تری داشته و مجموعه‌ای از عوامل دست به دست هم داده‌اند تا افزایش قیمت گاه تا ۲۰۰ میلیون تومانی در این خودروها دیده شود. مشخص نیست چه زمانی قرار است سر و سامانی به بازار خودروهای وارداتی داده شود.

نوع خودرو

قیمت (میلیون تومان)
سوناتا (هیبرید)

۳۹۰

توسان

۳۵۴
الانترا

۲۱۰

سورنتو

۵۰۰
سراتو

۲۴۰

اپتیما

۴۰۵
تویوتا راو ۴ فول

۴۵۰

سانتافه

۴۴۰
کمری هیبرید

۴۵۰

نیسان جوک

۲۵۰
اسپورتیج

۴۲۰

  • دوگانه سوزها در سراشیبی کاهش تولید

دنیای اقتصاد در گزارشی به وضعیت تولید خودروهای دوگانه‌سوز در دو ماه ابتدایی سال جاری پرداخته است. بنا به گزارش این روزنامه اقتصادی، آمار تولید خودروهای داخلی در حالی اعلام شد که طبق آن، تیراژ دوگانه سوزها در دو ماه نخست امسال و نسبت به مدت مشابه سال گذشته، حدود ۱۱ درصد کاهش یافت. بر این اساس، ایران‌خودرو با کاهش تولید دوگانه سوزها مواجه شده، اما سایپا و پارس خودرو افزایش تیراژ را تجربه کرده‌اند. طی دو ماه نخست سال گذشته، یک هزار و ۳۹۲ دستگاه پژو پارس دوگانه‌سوز به تولید رسیده بود؛ در‌حالی‌که در دو ماه ابتدای سال جاری، این رقم به صفر رسیده است. با این شرایط، تولید پژو پارس دوگانه‌سوز در سایت ایران‌خودرو مرکزی ۱۰۰ درصد کاهش داشته است.


پژو ۴۰۵ هم در سایت ایران‌خودرو خراسان با رشد منفی تولید در بازه زمانی موردنظر روبه‌رو بوده است. در فروردین و اردیبهشت سال گذشته، پنج هزار و ۳۰۵ دستگاه پژو ۴۰۵ دوگانه‌سوز در این سایت تولید شده بود، با این حال در مدت مشابه سال جاری، این رقم به ۳ هزار و ۴۸۳ دستگاه رسیده و این یعنی کاهش حدوداً ۳۵ درصدی تیراژ؛ اما تولید سمند دوگانه‌سوز نیز در سایت ایران خودرو تبریز، روندی نزولی در دو ماه ابتدایی امسال داشته است. بر این اساس، ۳ هزار و ۱۵۷ دستگاه سمند دوگانه‌سوز در این سایت تولید شده و این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل، تعداد ۶ هزار و ۴۵۳ دستگاه تیراژ برای این محصول به ثبت رسیده بود. با این حساب، تولید سمند دوگانه‌سوز نسبت به دو ماه نخست سال گذشته بیش از ۵۱ درصد کاهش داشته است.

در میان سایت‌های زیرمجموعه ایران خودرو اما تنها سایت سمنان افزایش تولید را تجربه کرده است. این سایت در دو ماه نخست سال جاری، یک هزار و ۲۳۵ دستگاه پژو پارس را روانه بازار کرده و این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته، حتی یک دستگاه نیز پارس دوگانه‌سوز به تولید نرسانده بود.

اما دیگر خودروساز کشور یعنی گروه خودروسازی سایپا، مدل دوگانه‌سوز بیشتری را در دو ماه نخست امسال تولید کرده است. بر این اساس، ۳ هزار و ۱۹۳ دستگاه تندر-۹۰ دوگانه‌سوز در دو ماه ابتدایی سال جاری به تولید رسیده، حال‌آنکه در مدت مشابه سال گذشته، هیچ تندر دوگانه‌سوزی در پارس خودرو (زیرمجموعه سایپا) تولید نشده بود. همچنین سایپای کاشان هم توانسته تولید تیبای دوگانه‌سوز را حدود ۳۱ درصد نسبت به دو ماه ابتدایی سال گذشته افزایش دهد. طبق آمار، تا پایان اردیبهشت امسال، ۲ هزار و ۲۲۹ دستگاه تیبای دوگانه‌سوز به تولید رسیده است.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۱۴ دیدگاه‌ها

  1. KING918

    ۲۸ خرداد ۱۳۹۷
    سوابق: (12 ديدگاه)

    واقعا متاسفم برای مردم این کشور هرچی سرشون میاد واقعا حقشونه .
    عجیبه اینقدر ادعا داریم اما سیاست مردممون از بچه هم کمتره جهان سوم نیستیم ما اصلا نباید جز این جهان باشیم …
    والا

    موافقم 0
    مخالفم 0
  2. کوروش

    ۲۸ خرداد ۱۳۹۷
    سوابق: (1125 ديدگاه)

    بنظر دوباره برخی طرح تحریم خودروسازی رو کلید زدند امیدوارم موفق بشوند ما که دیگر امیدی نداریم سری قبل تجربه هر چند بدی شد درباره اینکه فقط من احساس می کنم مردم با خودروسازی مشکل دارند ولی در واقع خیلی هم راضی هستند

    موافقم 0
    مخالفم 0
  3. علیرضا

    ۲۸ خرداد ۱۳۹۷
    سوابق: (337 ديدگاه)

    یه اصلی داریم تو اقتصاد به نام چسبندگی قیمت.

    میگه به فرض اگه کالایی ۱۰۰۰ تومنه و یه اتفاقاتی بیفته و اون کالا بشه ۱۵۰۰ تومن و شما بعدش بیایی همه اتفاقات رو حذف کنی و شرایط رو برگردونی همون زمان ۱۰۰۰ تومن قیمت اون کالا به هزار تومن برنمی گردد، بسته به شرایط یه جایی بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ می ایسته.

    تو شرایط تورمی این چسبندگی بدتره، برا همین هم هست می بینی سکه میشه دوتومن کلی اقدامات می کنن میاد ۱/۸ و با یه پرش می ره ۲/۵.

    اوضاع به یه تورم شتابان می خوره که دودش بیشتر به چشم عموم ملت خواهد رفت و اون ۵-۶ درصد بالای جامعه اتفاقی براشون نمی افته.

    در این شرایط یه اتحاد ملی و داغ نکردن قیمتها و دامن نزدن به شایعات می تونست تا حدودی جلوش رو بگیره ولی کو اعتماد؟؟؟

    کاری کردن با سرمایه ای به نام اعتماد اجتماعی که بگی ماست سفیده ملت میگن نه سیاهه

    موافقم 0
    مخالفم 0
  4. Kian70

    ۲۸ خرداد ۱۳۹۷
    سوابق: (107 ديدگاه)

    این مردم حقشونه واقعا هم حقشونه
    اصلا قرآن هم میگه خدا حال هیچ مردمی رو تغییر نمیده مگر اینکه خودشون بخوان
    مردم عجیب و غریب !!
    اونی که ماشین داره و نداره صف میکشه چرا اخه؟؟؟؟!

    موافقم 0
    مخالفم 0
  5. AMANTE

    ۲۸ خرداد ۱۳۹۷
    سوابق: (1853 ديدگاه)

    سلام
    قبلا حداقل یه مقدار هم شده امید برای خرید ماشین داشتم ولی الان اصلا نمیشه یه ماشین خوب با قیمت حداقل قابل قبول خرید، ایران دیگه جای ماشین دوستا نیست من که بعد از اومدن کارتم از ایران میرم.

    موافقم 0
    مخالفم 0
    1. NAVID۰۰۹۸

      ۲۸ خرداد ۱۳۹۷
      سوابق: (10057 ديدگاه)

      جناب Amante کارت چی بیاد شما رفتیم .
      ببیخشید آخه برام جای سئواله .

      موافقم 0
      مخالفم 0
      1. AMANTE

        ۲۸ خرداد ۱۳۹۷
        سوابق: (1853 ديدگاه)

        کارت پایان خدمت

        موافقم 0
        مخالفم 0
  6. حمید

    ۲۸ خرداد ۱۳۹۷
    سوابق: (1724 ديدگاه)

    منم سعی خودم رو می‌کنم برم
    آدم تو یک کشور معمولی پیتزار دلیور کته بهتره اینجا دق مرگ بشه

    موافقم 0
    مخالفم 0
  7. omid

    ۲۸ خرداد ۱۳۹۷
    سوابق: (1 ديدگاه)

    از ماست که بر ماست وقتی تو مجازی هزار جور کمپین ایجاد می کنن ولی دوباره می رن همون کالا رو با اون قیمت نجومی می خرن هرچی سرشون میاد حقشونه منم منتظر کارتم هستم از ایران برم این کشور عاقبت نداره

    موافقم 0
    مخالفم 0
  8. حسین

    ۲۸ خرداد ۱۳۹۷
    سوابق: (2810 ديدگاه)

    دوستان ناامید نشید!
    کل ماشین های پیش فروش شده و فروش فوری شده چقدر بود؟ سایپا و ایرانخودرو رو هم ۱۲۵ هزارتا پیش فروش کردن و فروختن!
    نیاز بازار و میزان تولید چندبرابر این هست!
    پس ناامید نشید!
    با این تعداد کمپین شکست نمیخوره ، فقط باید مدت کمپین رو طولانی تر کرد!
    باید خرید خودرو ، طلا ، دلار ، زمین و … رو تحریم کرد و فقط جنس ایرانی برای روزمره خرید!
    اگر جنسی گرون نشده ، بخرید که کارگران بیکار نشوند!
    به جای سفر خارجی هم ایرانگردی کنیم!

    موافقم 0
    مخالفم 0
  9. سپهر

    ۲۸ خرداد ۱۳۹۷
    سوابق: (1 ديدگاه)

    من نمیدونم چه داستانیه که اسم سال رو هر چی میذارن دقیقا از همون بخش مملکت نابود میشه. امسال که تولید ملی بود این شد که مردم تحریمش کردن. خداکنه سال آینده رو سال اختلاس، دزدی از جیب مردم، تحریم یا یه همچین چیزایی بذارن شاید یهتاثیری داشت

    موافقم 0
    مخالفم 0
  10. سهراب

    ۲۸ خرداد ۱۳۹۷
    سوابق: (7 ديدگاه)

    من جای اون خودروساز زالوصفت باشم تندر 60 تومنی رو میکنم 300 .
    چون هر چی به سر این مردم سود جو و دلال صفت بیاد کمشونه.
    باید تا جا داره دوشیدشون

    موافقم 0
    مخالفم 0
  11. عطا

    ۲۸ خرداد ۱۳۹۷
    سوابق: (110 ديدگاه)

    واسم سواله چرا کیا تو ماشین های رقیبش با هیوندا گرونتره؟ مثلا چرا سراتو از الانترا گرونه؟

    موافقم 0
    مخالفم 0
    1. emad1990

      ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
      سوابق: (999 ديدگاه)

      عدم عرضه به موقع به بازار و عرضه به تعداد کمتر

      موافقم 0
      مخالفم 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا