فیس لیفت مزدا 6

۰۶ بهمن ۱۳۸۸

مزدا برای سال جدید تغییراتی در مدل محبوب سری 6 خود که در بازار ژاپن بنام آتنزا Atenza شناخته می شود داده است.

فیس لیفت مزدا 6 در قسمت جلوی خودرو باعث محو تدریجی لبخند مزدا شده است که اخیراً در تمام مدلهای جدید مزدا دیده می شد! شاید کاهش المانهای اسپورت برای جذب خریداران مسنتر و محافظه کارتر باشد.

سایر تغییرات ظاهری بندرت قابل تشخیص می باشند و تفاوتها در نورافکن و شبکه جلوپنجره و چراغهای عقب صورت گرفته اند.

موتور 2 لیتری توربو دیزل جدیدی نیز برای مزدا 6 جدید تدارک دیده شده که با تزریق سوخت مستقیم قادر به تولید 153 اسب بخار و 189 نیوتن متر توان و گشتاور می باشد.

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏سایت “پدال“‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.



نظر شما چیست؟

لطفاً از نوشتن بصورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیر اخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط و تبلیغاتی پذیرفته نمی شوند.