متفرقه

رکورد سرعت قایق‌های برقی شکست

یک تیم دانشجویی دانشگاه پرینستون اخیراً رکورد سرعت جهان را برای قایق‌های برقی را با سرعت متوسط ۱۸۳.۸ کیلومتر در ساعت شکست.

رکوردشکنی در اکتبر ۲۰۲۳ در دریاچه مریلند، در نزدیکی دانشگاه پرینستون، رخ داد. تیم دانشجویی “Big Bird” نامیده می‌شود و از یک قایق کاتامر ۴.۳ متری با دو موتور الکتریکی ۱۰۰ کیلوواتی استفاده می‌کند. یک پیشرانه Flux Marine’s FM100 سبک‌وزن با قدرت ۲۰۰ اسب بخار نیروبخش پرنده بزرگ است. این قایق از مواد کامپوزیتی سبک‌وزن ساخته شده و جرم آن با احتساب راننده، جان پیترز تنها ۴۴۲ کیلوگرم بوده و دارای یک بدنه آیرودینامیکی است که برای کاهش مقاومت در برابر آب طراحی شده است.

این قایق دارای یک سیستم کنترل هوشمند است که سرعت و شتاب آن را کنترل می‌کند. این سیستم همچنین به قایق کمک می‌کند تا در مسیر خود بماند.

در دو دور رفت‌وبرگشت یک کیلومتری ثبت رکورد، “بیگ برد” به سرعت‌های ۱۷۸.۸ کیلومتر در ساعت و ۱۸۹ کیلومتر در ساعت رسید. این سرعت‌ها به طور متوسط ۱۸۳.۸ کیلومتر در ساعت می‌شود که رکورد قبلی را که ۱۷۳ کیلومتر در ساعت بود، پشت سر می‌گذارد.

تیم پرینستون در حال برنامه‌ریزی برای بهبود بیشتر قایق “پرنده بزرگ” است. آنها امیدوارند که بتوانند سرعت آن را به بیش از ۱۹۳ کیلومتر در ساعت برسانند.

مهندس ارشد تیم دانشجویی، ویلسون ژانگ، گفت: “ما بسیار هیجان‌زده هستیم که این رکورد را شکستیم. این نشان می‌دهد که قایق‌های برقی می‌توانند بسیار سریع باشند.”

ژانگ گفت که تیم قصد دارد رکورد خود را در آینده بهبود بخشد. او گفت: “ما در حال کار بر روی طراحی جدیدی هستیم که می‌تواند سرعت بیشتری داشته باشد.”

رکورد تیم دانشجویی دانشگاه پرینستون نشان‌دهنده پیشرفت در فناوری قایق‌های برقی است. قایق‌های برقی به طور فزاینده‌ای محبوب می‌شوند؛ زیرا از سوخت‌های فسیلی پاک‌تر هستند و هزینه کمتری دارند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۷ رای

مطالب مشابه

‫۴ دیدگاه‌ها

  1. Mr. gt c

    ۲۲ آبان ۱۴۰۲
    سوابق: (311 ديدگاه)

    اصلا این موضوع برقی ها چه ( ماشین، قایق، موتور و…) جذاب نیست که متاسفانه این روزا بشدت بولد خبری شده؛ مخصوصا وسایل پرفورمنس محور.
    .
    تنها جایی که انجین برقی برام جذابیت داره در کشتی ها و صنعت حمل و نقل عمومی و باری، هوایی هست اون هم بشرط تامین انرژی از منابع تجدید پذیر و ارائه راهکاری برای بازیافت زباله باطری های فرسوده آنها.

    موافقم 22
    مخالفم 4
  2. net

    ۲۲ آبان ۱۴۰۲
    سوابق: (3149 ديدگاه)

    امریکا سرزمین اختراعات

    موافقم 6
    مخالفم 3
  3. پیام

    ۲۲ آبان ۱۴۰۲
    سوابق: (1597 ديدگاه)

    بازم آمریکا

    موافقم 6
    مخالفم 2
  4. زیزیگولو

    ۲۲ آبان ۱۴۰۲
    سوابق: (4971 ديدگاه)

    قاچاق برها خیلی دنبال اینجور قایقها هستنحتی تو همین شهرای بندری جنوب ایران

    موافقم 3
    مخالفم 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا