هر خودروسازی برای بالاتر بردن سطح رضایت مشتریانش هرازچند گاهی دست به انجام کارهای خاصی می زند. در این میان سیستم صوتی خودروها گزینه خوبی برای خودروسازان است. بعد از آنکه فولکس برای تامین سیستم صوتی سفارشی خودروهایش به سراغ Fender رفت حالا نوبت آلفاست تا آستینی برای مشتریانش بالا بزند . . .
کمپانی Harrison که در شمال انگلستان و در Yorkshire مشغول فعالیت است، به تازگی گیتار دست سازی را ساخته که رنگ و بوی آلفارومئو می دهد! این گیتار الکتریکی که شبیه جلوپنجره مثلثی شکل آلفارومئو ساخته شده، همچون مابقی گیتارها با چوب های طبیعی مانند صنوبر، افرا، آبنوس و ... ساخته شده اما علاوه بر اینها دارای صفحات آلومینومی پولیش شده به همراه فیبرکربن است. قرارست از این گیتار که ساختنش 8 ماه طول کشیده، تنها 11 نسخه و به قیمت حدودی 6,800 دلار راهی بازار شود.
اما دومین حرکت آلفارومئو، استفاده از آمپلی فایرهای مارشال است. ایتالیایی ها یک دستگاه میتو را مجهز به آمپلی 50 واتی Marshall JVM به همراه 2 اسپیکر 12 اینچی 75 واتی کرده اند. جالب ترین قسمت این هاچبک اهرم دنده آنست که با میکروفون Shure SH55 جایگزین شده!