آلفا رومئو

طراحی نسل بعدی آلفارومئو استلویو لو رفت

با انتشار تصاویر رسمی ثبت تجاری (پتنت) و رندرهایی که بر این اساس طراحی شده، ظاهر نسل بعدی آلفارومئو استلویو تا حد زیادی مشخص شده است.

نسل دوم آلفارومئو استلویو، به‌زودی و احتمالاً تا پایان سال ۲۰۲۵ رونمایی خواهد شد. مدل کنونی استلویو رنگ و بوی کهنگی گرفته و نیاز به تحول در طراحی، فناوری و پیشرانه‌های مدرن، به‌ویژه گزینه‌های الکتریکی، بیش‌ازپیش احساس می‌شود. اگرچه آلفارومئو هنوز تصاویر رسمی منتشر نکرده، اما پتنت‌ها و رندرهای دقیق، تصویری واضح از این شاسی‌بلند جدید ارائه داده‌اند. این رندرها که بر اساس پتنت‌ها و تصاویر جاسوسی طراحی شده‌اند، پیش‌نمایشی نزدیک به واقعیت از استلویو جدید ارائه می‌دهند.

استلویو جدید در عین تکامل نسبت به نسل قبلی، هویت بصری آلفارومئو را حفظ کرده است. جلوپنجره نمادین مثلثی همچنان در مرکز طراحی قرار دارد اما گرافیک به‌روز و خطوط تیزتری پیدا کرده است. چراغ‌های جلوی دوقسمتی شامل دی‌لایت‌های باریک و چراغ‌های اصلی که در ورودی‌های مثلثی‌شکل سپر جای گرفته‌اند، ظاهری تهاجمی به خودرو بخشیده‌اند. جلوپنجره بازطراحی‌شده فضای کافی برای نصب پلاک در مرکز فراهم کرده، ایده‌ای که از آلفارومئو جونیور الهام گرفته شده است.

در نمای جانبی، استلویو جدید ظریف‌تر و مدرن‌تر به نظر می‌رسد. خط سقف روان‌تر، طرح دورنگ، رینگ‌های آلیاژی بزرگ و دستگیره‌های در هم‌سطح، طراحی را به سمت شاسی‌بلندهای کوپه مانند سوق داده‌اند بدون اینکه کاملاً به سبک فست‌بک تبدیل شود. این تغییرات، استلویو را به گزینه‌ای جذاب برای خریدارانی تبدیل می‌کند که به دنبال ترکیبی از زیبایی و کاربردی بودن هستند. در عقب، چراغ‌های LED سراسری که به‌صورت مثلثی طراحی شده و روی در صندوق امتداد یافته‌اند، نقطه عطف طراحی هستند. این الگو، هماهنگی با جلوپنجره را تقویت کرده و ظاهری متمایز به استلویو بخشیده است.

نسل جدید استلویو بر پایه پلتفرم STLA Large گروه استلانتیس ساخته خواهد شد که با مدل‌هایی مانند جیپ واگنییر S، جیپ ریکان و دوج چارجر مشترک است. این پلتفرم امکان استفاده از پیشرانه‌های تمام الکتریکی و پلاگین‌هیبریدی را فراهم می‌کند. این یعنی آلفارومئو پلت‌فرم قبلی جورجیو را کنار خواهد گذاشت هرچند که مازراتی همچنان از این پلت‌فرم استفاده می‌کند. درحالی‌که شایعات قبلی به ‌احتمال الکتریکی شدن نسخه پرچم‌دار استلویو کوادریفولیو اشاره داشتند، گزارش‌های جدیدتر نشان می‌دهند که موتور ۲.۹ لیتری V6 توئین توربو احتمالاً حفظ خواهد شد. انتظار می‌رود شاسی استلویو جدید نیز مانند نسل قبلی، تنظیمات عالی و دینامیک رانندگی فوق‌العاده‌ای ارائه دهد که آن را به یکی از جذاب‌ترین شاسی‌بلندها برای رانندگی تبدیل کرده بود.

نسل جدید استلویو در سبد محصولات آلفارومئو بالاتر از مدل‌های جونیور و توناله قرار خواهد گرفت و به‌عنوان شاسی‌بلند پرچم‌دار این برند ایتالیایی عمل خواهد کرد. در همین حال، نسل بعدی جولیا که احتمالاً در سال ۲۰۲۶ معرفی می‌شود، ممکن است از طراحی سنتی سدان فاصله گرفته و به سبک فست‌بک کراس‌اوور نزدیک‌تر شود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲۲ رای

امیر دهقان

نویسنده و مترجم پدال، عاشق ماشین، عشقی که حد و حصر نداره

مطالب مشابه

‫۱۳ دیدگاه‌ها

  1. Yasin

    ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (266 ديدگاه)

    پشتشو خراب کرده

    موافقم 43
    مخالفم 10
    1. Reza Waffen SS

      ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
      سوابق: (5341 ديدگاه)

      دقیقا

      موافقم 16
      مخالفم 3
    2. ممد ژانگولر

      ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
      سوابق: (4504 ديدگاه)

      جلوی جنسیسو پیوند زده به عقب آلفا

      موافقم 17
      مخالفم 4
  2. یانکی من هم فرزند کسی هستم

    ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (550 ديدگاه)

    مدیران استلانتیس انگار دنبال سود و فروش بالا نیستن.خوب چرا همین کار رو برای داج کرایسلر . جیپ انجام نمیدن.چرا آلفا بتونه بهترین موتورش رو داخل این شاسی بلند بزاره و نسخه پرفورمنس داشته باشه ولی جیپ واگونیر فقط برقی باشه.چرا داج و کرایسلر نباید تو این رده ماشین داشته باشند.فکر کنید داج روی این پلتفرم یه شاسی با این ابعاد بسازه و حداقل از موتور ۶ سیلندر هوریکین استفاده کنه با ۵۵۰ اسب و یه رقیب گردن کلفت برای x3 m. بسازه اونم با قیمت کمتر چرا کرایسلر نتونه در حالی که عملا هیچی ندارن.اینا حتی سر جیپ رو هم بریدن که گاو شیرده استلانتیس هست.الان گرند چروکی رو دارن ولی از لحاظ موتور چیزی برای عرضه ندارن حتی موتور هوریکین رو هم نزاشتن روش و یه وی۶ پیزوری و ۴ سیلندر دارن و وی۸ رو هم که جمع کردن در حالی که قبلاً نسخه srt8 رو داشتن نسخه ترک هاوک رو داشتن.چند سال پیش وقتی با پول فروش آمریکاییها پلتفرم جورجیا رو ساختن و به برندهای آمریکایی اجازه استفاده ازش رو ندادن گفتم بزودی آلفا و مازراتی شکلست بدی میخورن و خوردن حالا هم میگم اگر به این رویه ادامه بدن این دو برند به فاضلاب تاریخ خواهند پیوست.

    موافقم 9
    مخالفم 13
    1. Navid A J

      ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
      سوابق: (3961 ديدگاه)

      متأسفانه تعصب چشمشونو کور کرده. به زودی هم مجبور به تعدیل سنگین میشن با این صورت های مالی که تا الان برای امسال در اومده.

      موافقم 10
      مخالفم 1
  3. Battman

    ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (13 ديدگاه)

    ظاهرش شبیه ری اکشن یه نفر بعد از خوردن لیمو ترش عه

    موافقم 29
    مخالفم 1
  4. Alireza

    ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (762 ديدگاه)

    جلوش شبیه گک امپو شده استایلشم استیشن شده که خوب نیس

    موافقم 5
    مخالفم 7
    1. Mohammad

      ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
      سوابق: (285 ديدگاه)

      دقیقاً شبیه کدوم مدل گک امپو شده ؟
      میشه بی زحمت مدلش بفرمایید یا عکسش رو بفرستید؟

      موافقم 6
      مخالفم 3
      1. mahan

        ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
        سوابق: (163 ديدگاه)

        دوست عزیز شما که دیگه بدتر. گک امپو خودش یه مدل ماشین از برند گک هست …

      2. شایان

        ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
        سوابق: (10 ديدگاه)

        گک امکو

  5. Mohammad

    ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (285 ديدگاه)

    به نظرم تا کامل معرفی نشه قیمت و مشخصات خودرو رو ندونم نمیتونم نظر بدم که خوبه یا نه ، ولی طراحیش از نظر من خیلی عالیه دیکه این موضوع سلیقه ای هست

    موافقم 8
    مخالفم 1
  6. sunmartin

    ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (1906 ديدگاه)

    طراحیش خوبه اگه اون نوار چراغ عقب اضافه زیر نداشت

  7. رامتین

    ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (3418 ديدگاه)

    طراحیش خیلی خوب از اب در نیومده. البته مجبوره همیشه جلوپنجره را اینطور طراحی کنه!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا