توان پیمایش 600 کیلومتر فارادی فیوچر FF91 توسط EPA تایید شد
بسیاری از برندهای مشهور محصولاتی را در صنایع گوناگون ارائه دادهاند که در ابتدا، سروصدای زیادی را به پا کردند اما با گذر زمان با مشکلات متعدد مالی و... روبهرو شده و نهایتا به فرجام نرسیدهاند. گاه مشکل ظهور یک رقیب یا مشکلات مالی محسوب میشود که باعث شکست یک پروژه محبوب میشود و گاه هم یک شرکت دیگر حق تولید محصول را به دست میگیرد و با بیتدبیری به عمر آن خاتمه میدهد.
داستان برند فارادی کاملا مشخص نیست اما محصول این برند یعنی فارادی فیوچر FF 91 درحال تبدیلشدن به یکی از آن دسته محصولات سردرگم بازار است. دیگر حرف از زمان عرضه این خودرو نیست بلکه برای بسیاری سوال شده که آیا فارادی فیوچر FF 91 سرانجام تولید خواهد شد یا نه؟! خوشبختانه این کراساوور تمام برقی بهتازگی تستهای مجموعه EPA را گذرانده که صحت ادعای سازنده این خودرو درباره گستره مسافت قابلپیمایش آن را تایید میکند؛ بنابراین احتمال تولید آن وجود دارد.
براساس گزارش EPA، فارادی فیوچر FF 91 مجهزبه رینگهای 22 اینچی با یکبار شارژ کامل تا 609 کیلومتر رانندهاش را همراهی خواهد کرد. این رقم از اعلامیه رسمی خود فارادی برای نسخههای متفاوت این خودرو که برای پیشفروش آماده شده بودند بیشتر است.
نکته جالب دیگر درباره این گزارش، بیانیه رسمی فارادی به نقل از «green car reports» است:
فارادی به اطلاع green car reports رسانده که رنج تعیینشده در تست EPA مختص مدلهای مجهزبه بسته باتری 142 کیلووات ساعتی است.
فارادی تاکنون حرف از باتری 142 کیلووات ساعتی نزده بوده است. این شرکت زمانی که از FF 91 در سال جاری پردهبرداری کرد تنها صحبت از یک باتری 130 کیلووات ساعتی را به میان آورد. وبگاه رسمی این خودروساز نوپا نیز اعلام کرده که FF 91 مجهزبه باتری 130 کیلووات ساعتی، میتواند با یکبار شارژ کامل تا 604 کیلومتر را طی کند.
احتمالا این مجموعه برای رسیدن به مسافت بیشاز 600 کیلومتر دست به افزایش گنجایش باتری خود زده است تا از بدقولی نسبتبه خریداران جلوگیری کند. درهرصورت، واقعیت این ماجرا تا زمان تحویل این خودرو به دست مشتریان در هالهای از ابهام باقی خواهد ماند.
در مقام مقایسه میتوان به رقبای اصلی FF 91 یعنی تسلا مدل X پلید مجهزبه رینگهای 22 اینچی و 20 اینچی اشاره کرد که در تستهای EPA بهترتیب موفق به پیمایش مسافت 497 و 532 کیلومتر شد. سدان لوکس لوسید ایر دریم ادیشن R و P (با رینگهای 19 اینچی) نیز توانستند بهترتیب 832 و 753 کیلومتر را طی کنند. نسخه تورینگ و پیور این سدان بزرگجثه نیز قابلیت پیمایش مسافت 825 و 650 کیلومتر را دارند.
تنها نسخه دردسترس خریداران برای پیشسفارش FF 91 نسخه موسومبه «آیندهنگرانه» آن است که به سه موتور برقی مجهز شده است. نیروگاه الکتریکی این خودرو توان تولید 1050 اسب بخار قدرت را دارد و قادر است آن را تنها درعرض 2.4 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت برساند. فارادی فیوچر برای ثبتنام خرید این خودرو تنها 1500 دلار هزینه را از مشتریانش طلب میکند. قیمت نهایی این خودرو در زمان تحویل چیزی حدود 180 هزار دلار خواهد بود و طبق ادعای سازنده، «بهزودی» به دست مشتریان خواهد رسید.
براساس شایعات ممکن است فارادی فیوچر یک نسخه ضعیفتر FF 91 را نیز روانه بازار کند که تا با بهرهگیری از یک بسته باتری کوچکتر آن را با قیمت 120 هزار دلار بفروشد. همانگونه که در ابتدای مطلب نیز اشاره شد، این برند نوپا هنوز با مشکلات جدی دستوپنجه نرم میکند و برای ورود FF 91 به خط تولید به سرمایه بیشتری نیاز دارد. هدفگذاری آنها جذب سرمایه لازم برای تاسیس خط تولید تا پایان سال میلادی جاری است.
با وجود مشکلات متعدد این خودرو، مدیرعامل این برند، «کارستن بریتفلید»، میگوید که ارائه ارقام رسمی تستهای EPA قدمی بزرگ در راه رساندن FF 91 به دست مشتریانش است و ثابت میکند که مهندسان این شرکت در کار خود مهارت دارند. نظر شما درباره فارادی فیوچر FF 91 چیست؟ آیا فارادی با وجود مشکلات خود شانسی برای بقا در صنعت پرتلاطم خودرو دارد؟!