کمک های خیریه با تانک آرنولد [ویدئو]

شنبه 24 اسفند 1392 - 05:03
مطالعه 1 دقیقه
Schwarzenegger-Tank-001
اگر بدنبال یک نفر برای منهدم کردن کل یک ارتش، یک کشور، یک قاره یا حتی سیارات دیگر منظومه شمسی هستید، قطعا آرنولد تنها گزینه روی میز شماست . . .
تبلیغات

[jwplayer mediaid="66196"]

این روزها هزاران روش مختلف برای جمع آوری کمک های خیریه ابداع شده، کافیست فقط بخواهید. در این میان آرنولد شوارتزنگر هم برای جمع آوری کمک های مالی برای موسسه خیریه After-School All-Stars ، دست به کار شده؛ البته به روش خودش!

قاعدتا آرنولد از آن دسته خیرینی نیست که روحیه لطیفش به او اجازه دهد تا پشت میز و درون غرفه های بازارچه خیریه بایستد! بجای این کارها آرنولد پیشنهاد بهتری برای شما دارد؛ اینکه به لس آنجلس بروید و تنها با پرداخت 10 دلار به همراه آرنولد سوار بر تانک M47 Patton شوید و از روی هرچه می خواهید عبور کنید؛ یا به قول خودش هرچیزی که شما را ناراحت میکند را مچاله کنید!

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.