نمایش دوباره لیکان هایپراسپرت در نمایشگاه ژنو

دوشنبه 17 اسفند 1394 - 07:30
مطالعه 4 دقیقه
Lykan Hypersport
لیکان هایپراسپرت پیش‌تر در نمایشگاه‌های خودروی مختلفی حاضر شده بود اما دیروز این خودرو برای اولین بار در اروپا و نمایشگاه ژنو به نمایش گذاشته شد.
تبلیغات

همان‌طور که می‌دانید لیکان هایپراسپرت اولین سوپراسپرتی است که در خاورمیانه به تولید رسیده است. البته این خودرو بیشتر لایق کلمه‌ی ابرخودرو است چراکه لیکان هایپراسپرت به‌سادگی به سرعت 395 کیلومتر بر ساعت دست پیدا می‌کند.

این خودرو پیش از این در نمایشگاه‌های شانگهای، دوبی، پبل بیچ و همایش‌های دیگری در سراسر جهان به نمایش گذاشته شده بود. حالا حضور لیکان هایپراسپرت در اروپا و نمایشگاه ژنو باعث شده که به‌صورت ناخودآگاه این خودرو را با رقیبان مستقیمش مقایسه کنیم. رقیبانی که پرچم‌داران سرعت و شتاب در دنیای خودرو هستند.

زمانی که W موتورز اولین نمونه‌ی آزمایشی لیکان هایپراسپرت را در سال 2013 به تولید رساند هیچ‌کس از آینده‌ی این خودرو خبر نداشت؛ اما حالا چشمان زیادی آینده‌ی این کانسپت هیبریدی را رصد می‌کنند.

لیکان هایپراسپرت که تمام نیروی تولیدی خود را به چرخ‌های عقب تولید می‌کند بدون بهره‌گیری از نیروی الکتریکی به‌اندازه‌ی پورشه 918 پیشرفته است. تصور کنید که نیرومحرکه‌ی الکتریکی به این خودرو اضافه شود. فکر می‌کنید که این خودرو می‌تواند تا چه اندازه موفق باشد؟ این خودرو حتی اگر از قله‌های سرعت ثبت‌شده عبور نکند حداقل طرفداران زیادی پیدا می‌کند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.