نگاهی به آستون‌مارتین‌های حاضر در فیلم جدید جیمز باند

سه‌شنبه 16 مهر 1398 - 11:30
مطالعه 4 دقیقه
DB5-and-V8-Vantage
گفته شده که استون مارتین DBS سوپرلگرا در بیست و پنجمین سری از مجموعه فیلم‌های جیمز باند با نام No Time To Die حضور خواهد یافت.
تبلیغات

در ماه ژوئن بود که اعلام شد خودروهایی همچون DB5، V8 اصیل و هایپرکار جدید والهالا در این فیلم حضور خواهند یافت و حالا هم خبر نمایش استون مارتین DBS سوپرلگرا در این فیلم به گوش می‌رسد.

شاید DB5 مشهورترین خودروی جیمز باند باشد و قبلاً توسط دنیل کریگ در قسمت قبلی با نام اسکای فال هم رانده شده است. استون مارتین V8 نیز قبلاً در فیلم جیمز باند The Living Daylights حضور داشته است؛ اما در جدیدترین قسمت جیمز باند شاهد معرفی DBS سوپرلگرا و والهالا خواهیم بود.

اگرچه استون مارتین در حال حاضر مشغول تولید و تحویل DBS سوپرلگرا به مشتریان خود در سراسر دنیاست اما همین امر درباره‌ی والهالا صادق نیست. این خودرو هنوز در مراحل توسعه‌ای قرار داشته و حدس می‌زنیم نمونه‌ی حاضر در فیلم از نوع پروتوتایپ پیش‌تولیدی باشد اما قوای محرکه آن تفاوت‌هایی بنیادین با نمونه‌ی جاده‌ای نهایی داشته باشد.

واضح است که والهالا سریع‌ترین خودروی فیلم جدید جیمز باند خواهد بود. نیروبخش مدل تولیدی نهایی یک پیشرانه‌ی 6 سیلندر توربوی هیبریدی با قدرت کل 1000 اسبی بوده و در آن یک گیربکس 8 سرعته دوکلاچه برگرفته از فرمول 1 و دیفرانسیل لغزش محدود بکار رفته است. زیرساخت این خودرو مونوکوک فیبر کربنی بوده و وزن کمتر از 1350 کیلویی باعث می‌شود نسبت قدرت به وزن 750 اسبی در هر تن به دست آید.

نظرات

تبلیغات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.