محصولات جدید آستون مارتین در ژنو 2014

چهارشنبه 7 اسفند 1392 - 15:08
مطالعه 5 دقیقه
6014272201124879299
آستون مارتین درنظر دارد تا در نمایشگاه ژنو 2014 بر تن محصولات قدیمی اش لباسی نو بپوشاند .
تبلیغات

یکی از محصولات جدیدی که آستون مارتین در ژنو به روی صحنه خواهد برد V8 Vantage N430 است . N430 همچون نسخه استاندارد از یک موتور 4.7 لیتری V8 بهره می برد اما با تغییراتی که در پیشرانه اعمال شده است ، همچون  V8 Vantage S ، قدرتی معادل 436 اسب بخار را در اختیار راننده قرار خواهد داد . همچنین این پیشرانه شتاب صفر تا صد نزدیک به 4.6 ثانیه و حداکثر سرعت 306 کیلومتر بر ساعت را برای N430 رقم زده است .

برای انتقال قدرت راننده می تواند یکی از دو گزینه گیربکس دستی 6 سرعته و یا گیربکس 7 سرعته اتومات Sportshift II  را برگزیند . مهار این سوپرکار بریتانیایی هم برعهده سیستم ترمز مشتق گرفته شده از مسابقات است . سیستم اگزوز اسپرت نصب شده برروی این نسخه ، صدایی متفاوت از سایر مدل های V8 خواهد داشت . به منظور تمایز و کاهش وزن در این نسخه از قطعاتی به جنس کربن و کولار استفاده شده است . دیگر وجه تمایز این نسخه رینگ های آلیاژی 10 پره فورج کاری شده آلومینیومی هستند که کاهش وزن 20 کیلوگرمی را در پی داشته است . این نسخه با قیمت 89,995GBP از ماه سپتامبر در دسترس خواهد بود .

آستون مارتین علاوه بر N430 از دو نسخه دوقلو برپایه مدل DB9 به نام های Carbon Black و Carbon White رونمایی خواهد کرد .

این دو خودرو که دنباله رو سنت های آستون مارتین هستند همچون نسخه استاندارد DB9 از موتور 6 لیتری V12 با قدرت 512 اسب بخار و گشتاور 620 نیوتن متر بهره می برند اما رژیم کربنی آن ها سبب ارتقای عملکردشان شده است . تنها 147 دستگاه از این دو نسخه ساخته خواهد شد .

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.