ضرر 360 میلیون دلاری آستون‌مارتین در سال 2024

دوشنبه 13 اسفند 1403 - 05:30
مطالعه 2 دقیقه
Aston-2
ضرر مالی آستون‌مارتین در سال 2024 نسبت به سال 2023 افزایشی 60 میلیون دلاری داشته و بدهی شرکت را به 1.27 میلیارد دلار رسانده است.

آستون‌مارتین نتایج مالی خود در سال 2024 را اعلام کرده که اصلاً خبرهای خوبی به دنبال ندارد زیرا این شرکت سال گذشته ضرر بیشتری را نسبت به سال 2023 تجربه کرده است. آستون‌مارتین طی سال گذشته 289.1 میلیون پوند معادل 366 میلیون دلار ضرر کرده که این رقم از ضرر 303 میلیون دلاری سال 2023 بیشتر است. علاوه بر این، بدهی شرکت هم با 43 درصد افزایش به بیش از یک میلیارد پوند معادل 1.27 میلیارد دلار رسیده است. در همین حال، درآمد شرکت هم با کاهش 11 درصدی از 387 میلیون دلار به 343 میلیون دلار رسیده است.

بااین‌حال، مدیرعامل آستون‌مارتین «آدریان هالمارک» گفته است این شرکت پس از عرضهٔ یک سری محصولات جدید، اکنون تمرکز خود را به پایداری مالی تغییر خواهد داد. در همین راستا، آستون قصد دارد 5 درصد از کارکنان خود معادل 170 نفر را اخراج کند که این بخشی از برنامهٔ شرکت برای کاهش 25 میلیون پوندی هزینه‌ها است. کاهش درآمد این شرکت بریتانیایی اما با کاهش فروش همراه بوده است. فروش آستون در سال 2024 با کاهشی 8.9 درصدی از 6,620 دستگاه به 6,030 دستگاه رسیده است. بیشترین کاهش فروش در چین با 16 درصد رقم خورده است یعنی جایی که سال گذشته بسیاری از خودروسازان غربی را با مشکل مواجه کرد.

هالمارک گفته است:

آستون باید از هزینه‌های غیرضروری و ناکارآمدی‌های ناشی از تأخیرها جلوگیری کند و باید ضرب‌الاجل قابل‌دستیابی برای عرضهٔ محصولات آتی تعیین کند.

به‌عنوان‌مثال، والهالا که اولین بار در سال 2019 رونمایی شد، در طول توسعه با تأخیرهای زیادی مواجه شد. این خودرو قرار بود قبل از پایان سال 2021 روی خط تولید برود ولی این اتفاق هنوز رخ نداده است. آستون اما وعده داده است که والهالا را امسال به بازار خواهد فرستاد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.