تلویزیون پدالدوچرخه

روز جهانی دوچرخه و آغاز فصل جدیدی در پدال

دوچرخه سواری یک فعالیت سرگرم کننده و سالم است که می تواند به شما کمک کند تا فرم بدنی خود را تقویت کنید، از ترافیک شهری پیشگیری و حتی به محیط زیست کمک کنید. اما اگر یک مبتدی هستید، باید ابتدا برخی اصول اساسی دوچرخه سواری را بیاموزید تا بتوانید با اطمینان بیشتری به این فعالیت بپردازید.

  1. انتخاب دوچرخه مناسب: برای شروع، شما باید یک دوچرخه مناسب برای خود پیدا کنید. اندازه دوچرخه، نوع فریم، نوع ترمز، نوع دنده و سایر ویژگی ها می توانند تاثیرگذار باشند. در هر صورت، بهتر است با دنبال کردن بخش دوچرخه در پدال، بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید.
  2. استفاده از تجهیزات ایمنی: برای دوچرخه سواری ایمن، حتما باید از تجهیزات ایمنی مانند کلاه، دستکش، پوشاک با رنگ های بازتابنده و تابانده استفاده کنید.
  3. تمرین در محیط ایمن: قبل از شروع به دوچرخه سواری در شرایط شلوغ شهری، بهتر است در محیط‌های خلوت و کم ترافیک تمرین کنید تا از اصول پایه ای دوچرخه سواری آگاه شوید.
  4. استفاده از دنده ها: استفاده صحیح از دنده ها در دوچرخه، به شما کمک می کند تا به راحتی با شیب ها و در سرعت های مختلف حرکت کنید.
  5. رانندگی در محیط شلوغ: اگر شما در شهر زندگی می کنید و می خواهید در خیابان های شلوغ دوچرخه سواری کنید، باید به برخی اصول اساسی رانندگی دوچرخه در مکان های پرترافیک توجه کنید. به عنوان مثال، همیشه باید دوچرخه خود را در جای مناسب قرار دهید، قبل از تغییر مسیر یا رانندگی در نزدیکی ماشین ها و عابرین پیاده، از ریسک برخورد اطمینان حاصل کنید و همیشه به نشانه های ترافیکی توجه کنید.

به مناسبت روز جهانی دوچرخه، پدال فصل جدیدی از برنامه های آموزشی خود را برای تشویق به دوچرخه سواری آغاز می‌کند. اگر علاقه‌مند به این موضوع هستید، حتماً ما را در آپارات و یوتیوب پدال دنبال کنید. نظرات سازنده خود را با ما در میان بگذارید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱۱ رای

جواد عقیلی

داستان از جایی شروع می شه که پدال گاز رو فشار بدیم.

مطالب مشابه

‫۷ دیدگاه‌ها

  1. Siyavash

    ۳۱ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (645 ديدگاه)

    تویه ایران هنوز که هنوزه کسی کارایی دوچرخه رو نمیدونه و فکر میکنن دوچرخه فقط برایه تشویق کردن بچه هنگام درس خوندن هست که اگه فلان امتحان نمره خوب بگیری(اون نمره خوب یعنی نمره ای که حتی نیکولا تسلا..انیشتن..گالیله..پرفسور حسابی..داروین..اونا هم نمیتونن بگیرن)برات می‌خریم….جدا از شوخی ما هنوز فرهنگ ماشین سواری نداریم چه برسه دوچرخه..صبح ساعت ۷ مردم رو نگاه همه ماشین ها تک سرنشین هستن و یا میرن سر کاد یا ….و همین یاعث ترافیک شدید و آلودگی هوا هست..

    موافقم 42
    مخالفم 2
    1. Genius

      ۳۱ فروردین ۱۴۰۲
      سوابق: (1232 ديدگاه)

      طرف مثلا کارمند بانکه،وقتی سیستم تاکسی و مترو و اتوبوس ما برخلاف جهان مدرن کافی نیست ایستگاه مترو تا خونه مردم خودش یه مسافرت شهریه درحالیکه نقشه مترو پاریس یا لندن رو ببینی هر ۲۰۰ متر ایستگاه مترو موجوده از اونور سوار دوچرخه یا اسکوتر شدن هم واسه مغزهای ناتوان ما جهان سومیها نشان بی کلاسی طرفه نتیجش میشه این گند!!

      موافقم 28
      مخالفم 1
  2. بیقراق

    ۳۱ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (53 ديدگاه)

    اصلاً نباید تو جنگل آتیش روشن کرد که حالا بخوای از خاموش شدن اون مطمئن بشی! بعدشم دقیقاً این چی بود؟ غذا خوردن دیگران؟ تماشای دوچرخه سواری یه نفر تو جنگل؟ تیزر تبلیغاتی؟ دقیقاً پدال داره چی کار میکنه؟

    موافقم 6
    مخالفم 20
  3. Genius

    ۳۱ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (1232 ديدگاه)

    سرگرمی!!!تو آلمان و فنلاند و هلند که قطب صنعتی اروپا هستند دوچرخه وسیله نقلیه غالب مردم برای ترددهای شهری روزانه است.ما عقب مونده و غیرتطبیق پذیر با قوانین دوستدار محیط زیست هستیم وگرنه دنیا دهه هاست فهمیده راه انداختن ماشین چهار یا شش سیلندر برای خرید یه دبه ماست از سر کوچه حماقته!

    موافقم 25
    مخالفم 1
  4. محمد

    ۳۱ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (599 ديدگاه)

    دوچرخه عشقه
    من که ماشین و موتور رو فروختم
    گواهینامه هر دوتا هم منقضی شده و نمیرم دنبالش
    یه جاینت xtcدارم که همه جا باهاش میرم
    گور بابای وسیله نقلیه موتوری

    موافقم 22
    مخالفم 2
    1. آرین

      ۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
      سوابق: (444 ديدگاه)

      انگیزه بهم دادی.

      موافقم 3
      مخالفم 0
  5. SS

    ۳۱ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (731 ديدگاه)

    همین که پدال به فکر هست و میخواد در این زمینه کار و فرهنگ سازی کنه به نظرم حرکت مثبتی هست و جای تقدیر داره
    فرهنگ از آسمون نمیاد
    حتی هلند هم در زمان خودش مشکل ترافیک و تک سرنشینی که دوستان میگن رو در حد کلان شهرهای ایران یا حتی بدتر داشته (دهه 70 میلادی) و بعد از اون فرهنگ سازی شد و زیرساخت های لازمش هم ساخته شد که الان می بینید شهری مثل آمستردام به گفته کسانی که در اون زندگی میکنن اصلا جای جالبی برای ماشین داشتن نیست و دوچرخه و حمل و نقل عمومی تقریبا جای ماشین رو گرفتن.

    موافقم 10
    مخالفم 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا