تاثیر منفی محدودکنندههای سرعت روی فروش خودروهای پرفورمنس
آلپینا که تیونر مشهور محصولات ب ام و میباشد از فرا رسیدن زمان احتمالی پیشنهادهای دولت آلمان دربارهی خودروها خوشحال نیست. احتمالاً دولت این کشور نصب محدودکنندههای سرعت روی خودروها را اجباری خواهد کرد و رانندگان هم نخواهند توانست در برخی قسمتهای اتوبانهای آلمان با سرعتهای بالا حرکت کنند. مدیرعامل آلپینا این ایده را دوست ندارد و ناخرسندی خود از این موضوع را اعلام کرده است.
آلپینا به خاطر تولید خودروهای لوکس و پرفورمنس همچون B7 2020 شناخته میشود و حداکثر سرعت این خودروها برای حرکت پرسرعت در اتوبانهای آلمان طراحی شده است. قطعاً پیشنهادهای دولت آلمان خطری برای این تیونر خواهد بود.
Andreas Bovensiepen در یک مصاحبه اعلام کرده اگر دولت آلمان چنین کاری را انجام دهد شاهد کاهش فروش خودروهای پرفورمنس خواهیم بود. او معتقد است طرفداران اینگونه خودروها هنوز هم خواهان آنها خواهند بود اما محدودیتهای پیشنهادی میتوانند باعث زیر سؤال رفتن چنین خودروهایی شوند. خودروسازان آلمانی به خاطر تولید خودروهای باکیفیت و پرفورمنس شناخته میشود و چنین محدودیتهایی میتواند تاثیر منفی روی صنعت خودروی این کشور داشته باشد.
اگرچه نظرات مدیرعامل آلپینا دربارهی کاهش فروش خودروهای پرفورمنس تاحدی درست است اما ما برخی دیگر از دیدگاههای او موافق نیستیم. او گفته محدودیتها باعث میشوند خریداران خودروهای جدید محصولاتی با سیستمهای تعلیق کم کیفیت را تجربه کنند چراکه خودروسازان آلمانی روی توسعهی سیستمهای تعلیق سرمایهگذاری نخواهند کرد و دلیل آن نیز عدم نیاز به انجام چنین کاری خواهد بود. او نظر مشابهی دربارهی تکنولوژی لاستیک داشته و میگوید خودروسازان خواهان لاستیکهایی با مقاومت چرخشی کم و قطعات سفت بهمنظور بهبود راندمان خواهند بود که این امر باعث تصادفات بیشتر میشود.
Bovensiepen همچنین دست روی جریمههای ترافیکی سفتوسخت آلمان گذاشته است. او پیشنهاد میکند سیاستمداران این کشور در زمان قانونگذاری دربارهی سرعت خودروها باید به هر دو طرف قضیه نگاه کنند و باعث بهبود ایمنی شوند. اگرچه نگرانیهای این مدیر کمی بیش از حد اغراق شده به نظر میرسد اما شانس زیادی برای تصویب این پیشنهادها وجود دارد. البته چنین محدودیتهایی در سایر بازارها وجود نخواهد داشت اما خب خودروسازان برای ادامه تولید محصولات پرفورمنس باید فروش بالایی را داشته باشند.