ب ام و زاگاتو رودستر

چهارشنبه 1 شهریور 1391 - 22:28
مطالعه 1 دقیقه
BMW_Zagato_Roadster_interior
پس از انتشار تیزرهای تبلیغاتی ب ام و زاگاتو روداستر در هفته ی گذشته حالا Pebble Beach میزبان اولین نمایش عمومی این خودروی منحصر بفرد می باشد .
تبلیغات

پس از مدل کوپه ی ب ام و زاگاتو این دومین همکاری مشترک زاگاتو و ب ام و می باشد .دو مدل روداستر و کوپه در نمای جلو مشابه یکدیگر هستند و فرق عمده ی آن ها در نمای عقب می باشد بطوریکه به علت نبود سقف شاهد رول های برجسته با پوشش چرم در پشت صندلی ها  هستیم ، و همچنین برجستگی هایی که از این قسمت ها شروع می شوند و به دم خودرو ختم می شوند .  در مقایسه با مدل کوپه قسمت عقب مقداری کشیده تر و پایین تر می باشد ، همچنین روداستر خطوط اضافه تری به بدنه ی خود می بیند بطوریکه بنابه گفته ی سازنده ، اضافه شدن این خطوط به علت ایجاد ارتباط بصری بین جلو و عقب خودرو می باشد . لازم به ذکر است برای انجام این پروژه تنها  6 هفته زمان صرف شد .

در کابین هم مانند مدل کوپه فضایی منحصربفرد را در پیش رو داریم تنها با این تفاوت که به جای پوشش مشکی رنگ از پوشش قهوه ای استفاده شده است .

هنوز تصمیمی مبنی بر تولید انبوه این دو مدل دوست داشتنی گرفته نشده است .

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.