Neue Klasse، پلتفرم الکتریکی و جدید ب‌ام‌و سری 3

سه‌شنبه 27 مهر 1400 - 09:30
مطالعه 3 دقیقه
bmw-m340i-design-sketch
نسل فعلی ب‌ام‌و سری 3 کد G20 از اواخر سال 2018 در خط تولید بوده و هنوز فیس لیفت عادی خود را دریافت نکرده اما به تازگی خبری درباره نسل بعدی این...
تبلیغات

نسل فعلی ب‌ام‌و سری 3 کد G20 از اواخر سال 2018 در خط تولید بوده و هنوز فیس لیفت عادی خود را دریافت نکرده اما به تازگی خبری درباره نسل بعدی این خودرو منتشر شده است. درحالی‌که نسخه به‌روز آتی دارای نسخه الکتریکی خواهد بود اما این مدل از همان پلتفرم CLAR برادران درون‌سوز استفاده خواهد کرد؛ اما ظاهراً قرار است نسل بعدی سری 3 با استفاده از یک پلتفرم الکتریکی ویژه و در سال 2025 روانه بازار شود.

اتوکار می‌گوید ب‌ام‌و نام پلتفرم جدید خود را Neue Klasse گذاشته و سری 3 بدون آلایندگی را نیز در کارخانه با کد NK1 صدا می‌کند. این خودرو جایگزین نسخه درون‌سوز نخواهد بود زیرا سدان اسپورت ب‌ام‌و همچنان در نسل جدید نیز با پیشرانه‌های بنزینی و دیزلی عرضه خواهد شد و باواریایی ها خواهند توانست پاسخگوی نیاز تمامی سلایق باشند. پورشه نیز همین کار را با ماکان انجام خواهد داد و نسخه‌های درون‌سوز و الکتریکی آن را تولید خواهد کرد.

سری 3 الکتریکی از همان روز اول به عنوان خودرویی الکتریکی طراحی شده و فاصله بین محوری بیشتر و کف تخت خواهد داشت تا به این ترتیب کابین آن کاملاً جادارتر از مدل استاندارد باشد. این خودرو با یک پیشرانه و پیکربندی دیفرانسیل عقب مهندسی خواهد شد اما نسخه قوی‌تر دو موتوره و چهار چرخ محرک نیز در دسترس خواهد بود.

ظاهراً قرار است در طراحی این خودرو از اورهنگ های جلو و عقب کوتاه‌تر استفاده شود تا حداکثر فاصله بین محوری در دسترس بوده و فضای کابین و بار زیاد مختص خودروهای الکتریکی ایجاد گردد. به منظور کاهش حداکثری وزن این خودرو ب‌ام‌و به‌صورت گسترده از آلومینیوم و فیبر کربن استفاده خواهد کرد.

فعلاً جزئیات چندانی از کابین سری 3 الکتریکی در دسترس نیست اما گزارش‌هایی درباره تمرکز ژرمن‌ها روی کابین دوستدار محیط‌زیست و استفاده از متریال بازیافتی به گوش رسیده است. اتوکار در توصیف این خودرو فقط به نسخه سدان اشاره کرده اما احتمال دارد نسخه تورینگ نیز به‌صورت الکتریکی عرضه شود.

ب‌ام‌و در حال توسعه پیشرانه‌های الکتریکی خود بوده و گفته می‌شود این پیشرانه‌ها قوی‌تر و کاراتر از مدل‌های الکتریکی کنونی خواهد بود. توانایی شارژ سریع و شعاع حرکتی فراتر از 700 کیلومتر برای سری 3 الکتریکی نیز جزو دیگر ویژگی‌های این محصول است.

مدیر بخش تحقیق و توسعه ب‌ام‌و قبلاً گفته که پلتفرم یاد شده برای محصولات پرفورمنس مهندسی شده و بنابراین احتمال تولید سری 3 الکتریکی با نشان M هم وجود دارد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.