تست های X4 همچنان ادامه دارد

یک‌شنبه 7 مهر 1392 - 18:28
مطالعه 2 دقیقه
14027139141942433717
بی‌ام و همچنان مشغول تست و آزمایش کراس اوور خود یعنی X4 در پیست Nürburgring آلمان است که تصاویری به صورت جاسوسی از آن گرفته شده است.
تبلیغات

در اوایل امسال، در نمایشگاه شانگهای مدل مفهومی X4 رونمایی شد که در اصل پیش نمایشی از مدل تولیدی بود، بی‌ام و تصمیم دارد مدل تولیدی را پس از رونمایی در نمایشگاهبین‌المللی آمریکای شمالی، اوایل سال 2014 راهی بازار کند تا چالشی برای دیگر رقبایش باشد.

از لحاظ طراحی به جرئت می‌توان به این خودرو گفت بچه X6 چون ظاهرش کاملاً شبیه به X6 است! اما فراموش نکنید که این خودرو روی پلت فرم X3 ساخته خواهد شد و به احتمال زیاد کابین X4 هم شبیه به X3 خواهد بود اما با ویژگی‌های جدید و اضافی.

قدرت و گشتاور این خودرو از یک موتور 4 سیلندر 2لیتری توئین توربو بدست می‌آید که به ترتیب 240 اسب بخار و 352 نیوتن متر است. بی‌ام و یک موتور دیزلی نیز برای این خودرو در نظر دارد، موتور 2 لیتری 4 سیلندر که قادر است 184 اسب بخار قدرت و 380 نیوتن متر گشتاور تولید کند. همچنین ممکن است یک موتور قوی‌تر 6 سیلندر خطی توئین توربو 300 اسب بخاری و 406 نیوتن متری هم در دستور کار بی‌ام و قرار داشته باشد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.