درگ جذاب کامارو ZL1 با بی‌ام‌و M3 کامپتیشن و آلفارومئو جولیا کوادریفولیو

دوشنبه 19 تیر 1402 - 10:30
مطالعه 3 دقیقه
maxresdefault
شورلت کامارو ZL1 با 650 اسب بخار قدرت به مصاف دو سدان اسپرت 510 اسب بخاری می‌رود که یکی محرک عقب و دیگری چهارچرخ محرک است.
تبلیغات

ازآنجایی‌که نسل جدید مرسدس C63 AMG از پیشرانه چهار سیلندر هیبریدی استفاده می‌کند و بسیار قوی‌تر شده است، در حال حاضر اصلی‌ترین رقیب ب‌ام‌و M3 را می‌توان آلفارومئو جولیا کوادریفولیو دانست. حال سم کارلیجن این دو سدان اسپرت را برای انجام مسابقات درگ در برابر هم قرار داده است اما خودروی سومی هم در این جمع حضور دارد که هرچند با سدان‌های مذکور در یک کلاس قرار نمی‌گیرد اما باعث افزایش جذابیت رقابت خواهد شد.

این خودرو شورلت کامارو ZL1 است که می‌توان آن را یکی از بهترین کاماروهای تاریخ دانست. زیر کاپوت این ماسل کار آمریکایی یک پیشرانهٔ 6.2 لیتری V8 سوپرشارژ قرار دارد که با 650 اسب بخار قدرت و 880 نیوتن متر گشتاور، با اختلاف قوی‌ترین عضو این جمع محسوب می‌شود. مثل تمام ماسل کارهای سنتی، در اینجا هم تمام نیروی موتور توسط یک گیربکس 10 سرعتهٔ اتوماتیک به چرخ‌های عقب منتقل می‌شود.

سدان آلفارومئو از پیشرانهٔ 2.9 لیتری V6 توئین توربو استفاده می‌کند که از موتور V8 فراری گرفته شده و 510 اسب بخار قدرت و 600 نیوتن متر گشتاور دارد. این سدان ایتالیایی هم مثل کامارو محرک عقب است. پیشرانهٔ 3 لیتری شش سیلندر خطی توئین توربوی ب‌ام‌و M3 کامپتیشن هم دقیقاً مثل جولیا 510 اسب بخار قدرت تولید می‌کند اما هم گشتاور بیشتر 650 نیوتن متری دارد و هم به سامانهٔ چهارچرخ محرک مجهز است که قطعاً می‌تواند در مسابقهٔ درگ تأثیر مهمی داشته باشد.

این سه خودرو به‌طور هم‌زمان باهم مسابقه نمی‌دهند بلکه دوبه‌دو به مصاف هم می‌روند و ابتدا آلفا در برابر کامارو قرار می‌گیرد. در ابتدا سه مسابقهٔ رولینگ بین این دو خودرو برگزار می‌شود که در دوتای اول شورلت و در آخری جولیا پیروز می‌شود. سپس نوبت به مسابقات درگ می‌رسد که بازهم برتری با طرف آمریکایی است زیرا هرچند ابتدا دو خودرو شانه‌به‌شانهٔ هم پیش می‌روند اما در ادامه کمبود قدرت آلفارومئو خود را نشان می‌دهد. از سوی دیگر، باید توجه داشت که ZL1 خودروی بسیار ارزان‌تری نسبت به سدان ایتالیایی‌ها است و بااین‌وجود پرفورمنس بهتری دارد.

سپس برندهٔ رقابت اول یعنی شورلت به مصاف ب‌ام‌و می‌رود. بین این خودروها دو مسابقهٔ رولینگ و دو درگ از حالت سکون برگزار می‌شود که در درگ اول ب‌ام‌و در حالت محرک عقب قرار می‌گیرد و در درگ دوم از سامانهٔ چهارچرخ محرک خود استفاده می‌کند. نتیجهٔ این مسابقات را می‌توانید خودتان در ویدئوی زیر مشاهده کنید.

کپی لینک

مشخصات فنی

شورلت کامارو ZL1

آلفارومئو جولیا QV

ب‌ام‌و M3 کامپتیشن

پیشرانه

6.2 لیتری V8 سوپرشارژ

2.9 لیتری V6 توئین توربو

3.0 لیتری I6 توئین توربو

قدرت

650 اسب بخار

510 اسب بخار

510 اسب بخار

گشتاور

880 نیوتن متر

600 نیوتن متر

650 نیوتن متر

گیربکس

10 سرعته اتوماتیک

8 سرعته اتوماتیک

8 سرعته اتوماتیک

محور محرک

عقب

عقب

چهارچرخ

وزن

1762 کیلوگرم

1752 کیلوگرم

1782 کیلوگرم

قیمت

69,995 دلار

81,885 دلار

83,595 دلار

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.