کسب و کار

درآمد مکانیک خودرو در کانادا چقدر است؟

مهاجرت همواره یکی از راه‌های پیشرفت در زمینه‌های کار، تحصیل و همین‌طور افزایش سطح کیفی زندگی به شمار می‌رود. به همین دلیل و البته با بدتر شدن وضع اقتصادی و مشکلات معیشتی متعدد در کشور ما طی سال‌های اخیر تعداد افرادی که به فکر مهاجرت افتاده‌اند روند صعودی طی کرده و رسیدن به اهداف باعث شده تا افراد زیادی تاکنون اقدام به مهاجرت نمایند که البته واضح است عده‌ای موفق به انجام این کار می‌شوند و در طرف دیگر تعداد افرادی که در این راه ناموفق هستند نیز کم نیست.

دراین‌بین باید بگوییم که محبوب‌ترین کشورها برای مهاجرت ایرانی‌ها شامل کانادا، آلمان، استرالیا، سوئیس، آمریکا، قطر، امارات، انگلیس و چند کشور دیگر هستند.

درامد مکانیک خودرو در کانادا

خُب باید بگوییم هدف ما از نگارش این مطلب مقایسه کوتاهی بین شرایط درآمدی یک مکانیک خودرو در ایران و خارج از کشور است، که  با توجه به علاقه‌مندی ایرانی‌ها به کشور کانادا ما مبنای مقایسه را این کشور زیبا قرار داده‌ایم. البته لازم به ذکر است که ما در این مطلب قصد نداریم که روش‌های مهاجرت و یا دریافت ویزای کاری را به شما آموزش دهیم و این مطلب فقط یک مقایسه ساده برای اطلاع از درامد است.

درآمد شغل مکانیکی خودرو در ایران

خب برای شروع بیایید در ابتدا نگاهی به شغل مکانیک خودرو در داخل کشور داشته باشیم. موفقیت در این کسب و کار مانند هر شغل دیگری به عوامل کوچک و بزرگ بسیاری مانند شهر و یا منطقه محل کار، رقبا، تخصص مکانیک، ساعت کاری در طول روز و اجاره‌ای بودن یا نبودن مغازه بستگی دارد.

با در نظر گرفتن تمام این عوامل درآمد خالص یک مکانیک خودرو در بدترین حالت روزی ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تومان خواهد بود که قطعاً با توجه به شرایط موجود درآمد بسیار بدی به‌حساب می‌آید و می‌توان گفت فرد در حال تلف کردن وقت خود است، و از طرفی دیگر در بهترین حالت این درآمد روزانه به سه تا پنج میلیون تومان و یا حتی بیشتر می‌رسد که این اعداد نیز به عوامل بسیاری که پیشتر ذکر شد بستگی دارد و خب باید بگوییم که تمام این مبلغ سود خالص شما نخواهد بود.

خب تا اینجا شاید این سؤال در ذهن شما شکل گرفته باشد که چرا باید در اینجا شروع به کار مکانیکی کنید و درآمدتان هم با چندین اماواگر به میزان مطلوب برسد، پس پیش خود تصمیم می‌گیرید تا وقت و انرژی خود را صرف گرفتن ویزای کار و شروع کار در کشور دیگری مانند کانادا کنید، اما باید بگوییم که عجله نکنید چون تمام عواملی که در موفقیت شما در شغل مکانیک در ایران دخیل هستند در خارج از کشور نیز با قدرت باقی خواهند بود و حتی علاوه بر مسائل قبل به چند موضوع دیگر نیز بستگی دارد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

درامد مکانیک خودرو در خارج از ایران

در وهله اول باید به این‌ سؤال پاسخ دهید که قرار است به‌عنوان یک فنی کار تجربی به این کشور مهاجرت کنید و یا قرار است با تحصیلات آکادمیک و به‌عنوان یک مهندس مکانیک پا به این کشور بگذارید؟

پاسخ این سؤال به مهارت و قدرت استقلال شما بستگی دارد و خب در اینجا باید بگوییم اگر سطح مهارت شما پایین است و یا به زبان ساده‌تر شما یک فرد حرفه‌ای و کاربلد نیستید مهاجرت شما به‌عنوان یک فنی کار مکانیک خودرو به کشورهای دیگری نظیر استرالیا یا آلمان می‌تواند برای شما انتخاب‌های مناسب‌تری ازنظر درآمدی باشد.

اما خب باید بدانید که در کشورهای غربی ازجمله کانادا  میزان تخصص فنی در مکانیک حتی اگر شما مدرک تحصیلی نداشته باشید نسبت به فردی که دارای مدرک مکانیک اما دارای مهارت کمتری است از حقوق و مزایای بهتری برخوردار خواهد بود. پس اگر شما یک مکانیک بسیار حرفه‌ای هستید از امتیاز خوبی در این کشورها برخوردار خواهید بود.

شروع به کار شما به‌عنوان یک مهندس مکانیک در کانادا نیز خود باعث به وجود آمدن یک سؤال می‌شود که آیا شما قرار است به‌عنوان یک مهندس مکانیک به این کشور مهاجرت کنید و یا قصد دارید که تحصیلات خود را پشت سر بگذارید و سپس در این زمینه مشغول به کار شوید.

خب پر واضح است که اگر شما در این کشور مدرک مهندسی گرفته باشید مدرک شما از اعتبار بیشتری برخوردار خواهد بود و می‌توان گفت که پیدا کردن کار خوب برای شما نسبت به فردی که مدرک مکانیک خود را  از ایران گرفته و در جستجوی کار در کاناداست، آسان‌تر است. علاوه بر این مشکل بعدی که بر سر راه فردی که مدرک تحصیلی خود را از کشوری غیر از کانادا گرفته است قرار می‌گیرد سابقه کاری است که قطعاً تأثیر مستقیمی بر روی رتبه حقوقی شما خواهد داشت هرچند که مهارت شما نیز مدنظر است.

مکانیک یا گاراژدار؟

اما موضوع بعدی که شاید ذهن شما را درگیر کند این است که آیا شما قصد دارید که در یک مجموعه مشغول به کار شوید و یا اقدام به تأسیس کردن یک گاراژ مکانیکی در کشور کانادا کنید!

تعمیرگاه خودرو در کانادا

خب مسلماً اگر شما سرمایه و مهارت لازم برای این کار را دارید تأسیس یک گاراژ می‌تواند تصمیم درستی باشد چراکه ازنظر درآمدی بسیار به نفع شما خواهد بود و همچنین می‌توانید با به‌کارگیری چند مکانیک درآمدتان را افزایش دهید  و مشتریان بیشتری را نیز جذب کنید. در این صورت درآمد ماهیانه‌ی شما در بهترین حالت می‌تواند ماهانه به ۱۵ هزار دلار و حتی بیشتر هم برسد.

میانگین درآمد مکانیک در کانادا

حال پس از مرور کوتاهی که به‌ عوامل مؤثر بر درآمد شما به‌عنوان یک مکانیک خودرو در کشور کانادا داشتیم قصد داریم تا نگاهی کلی به حقوق یک مکانیک در شرایط مختلف داشته باشیم.

خب باید بدانید که میزان درآمد ساعتی کار به‌عنوان یک مکانیک خودرو در سال ۲۰۲۲ به‌طور میانگین ۲۷.۴۲ دلار کانادا (معادل حدود ۲۱.۸۵ دلار امریکا) است که البته باید بگوییم این رقم در استان‌های مختلف این کشور متفاوت خواهد بود. و همین‌طور متوسط درآمد سالانه مکانیک‌های خودرو در کشور کانادا، در استان‌های مختلف از ۴۹ تا ۶۴ هزار دلار کانادا است.

درامد مکانیک در کانادا

در پایان می‌توان گفت که کسب درآمد برای یک مکانیک خودرو در این کشور به صورتی است که بتواند زندگی باکیفیتی داشته باشد پس اگر شرایط مهاجرت را دارید و در اینجا شرایط زندگی مطلوبی ندارید با در نظر گرفتن موارد ذکر شده اقدام به مهاجرت کنید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۴ رای

سجاد عباسی

کارشناس مکانیک خودرو، علاقه‌مند به خودروهای کلاسیک

مطالب مشابه

‫۲۱ دیدگاه‌ها

  1. سامان اذری

    ۱۸ خرداد ۱۴۰۱
    سوابق: (3197 ديدگاه)

    کاش بجای درس عربی و بینش و دین و زندگی
    از همون اول ابتدایی به صورت اصولی زبان انگلیسی رو به بچه ها یاد میدادن

    الان برا مهاجرت اولین چیزی که نیاز هست
    مدرک آیلتس هست
    و برای یه تعمیر کار حداقل ایلتس ۵.۵ الی ۶ نیاز هست
    که متاسفانه خیلی ها با این که همه شرایط رو دارن ولی ایلتس ندارن و بخاطر مشغله شغلی نمیتونن برن کلاسهای ایلتس

    موافقم 109
    مخالفم 7
    1. Humer

      ۱۸ خرداد ۱۴۰۱
      سوابق: (299 ديدگاه)

      راست میگی حتی کلاس های زبانی که از اول متوسطه اول شروع می کنند خخخیلی راحته
      اگه از اول کار مثل اول دوم شروع کنند خیلی بهتر میشه
      جالبیش اینه ساعتی ۲۸ دلار کار میکنند که میشه حدود ۹۰۰ هزار تومان
      البته هم ارزش پول ما کمه
      ولی خب متناسب با درامد اونجا خوبه
      اگه به من پبشنهاد چنین کاری می دادند
      ۱۲ ساعت که هیچ
      ۲۴ ساعته کار می کردم 😂

      موافقم 46
      مخالفم 7
      1. NAVID۰۰۹۸

        ۱۸ خرداد ۱۴۰۱
        سوابق: (10179 ديدگاه)

        مهاجرت به زبان سادست !

        تا اسم مهاجرت میاد همه فقط مو را میبینید و تا مهاجرت نکنید و وارد موضوع نشوید نمیتوانید پیچش مو را ببینید !

        اگر مهاجرت میکنید ، روحیه خودتان هم قوی کنید !
        سن برای مهاجرت بسیار مهم هست !
        اگر زیر ۲۰ سال هستید ، برای همین امروز اقدام کنید بروید و اگر نه هرچی سن بالاتر بره ، درک فرهنگی شما با کشور مربوطه هم سخت میشه !

        چه کردند با ایرانِ عزیز که همه فقط به مهاجرت فکر میکنند حتی اگر نروند باز هم به فکر آن هستند !

        موافقم 70
        مخالفم 5
    2. محمدرضا اشتری - دبیر سایت پدال

      ۱۸ خرداد ۱۴۰۱
      سوابق: (2326 ديدگاه)

      مهاجرت، اراده قوی می خواد و برنامه
      زبان انگلیسی برای کسی که زیر ۴۰ سال باشه و روزی ۶ ساعت (سه ساعت صبح و سه ساعت عصر) بخونه از صفر، حدود ۳ تا ۶ ماه زمان می بره تا آیلتس ۶.۵ تا ۷ بگیره
      حداقل ۱۰ نفر از دوستان من چنین برنامه ای رو اجرا کردن و موفق شدن
      از تمام فعالیت هایی که داشتن انصراف دادن و نشستن پای درس و کتاب و تمرین
      زبان خوندن توی مدرسه های ایران، هیچ ارزشی نداره

      موافقم 95
      مخالفم 3
      1. Erfan

        ۱۸ خرداد ۱۴۰۱
        سوابق: (536 ديدگاه)

        دقیقا چون خود بنده محصل هستم به چشم خودم میبینم دوستانم رو که هیچکس زبان رو به خاطر یادگیری و علاقه نمی‌خونه بلکه فقط برای آوردن نمره میخونن که به هیچ کجا نمیرسن.باید نظام آموزشی کلا عوض بشه چون همه چی شده نمره آوردن نه یادگیری

        موافقم 36
        مخالفم 4
      2. عاشق پدال

        ۱۸ خرداد ۱۴۰۱
        سوابق: (259 ديدگاه)

        چند ساله هستین اقای اشتری؟
        الان همه میخونن. پسر عموم مرکز زبان دانشگاه تهران میره. میگه نصف هم دوره ایی هاش بالای ۳۰ سال هستن و اکثرشونم با همسرشون دارن میخونن تا برن.
        بهترین راه رفتن اینه که از یه کشور اروپایی پذیرش بگیرین برا تحصیل. دوست دبیرستان خودم حجره پدرش بود. یهویی دیدم کاناداست. اونم چطوری؟ پیام نور حسابداری. بعدم اسپانیا یا بلژیک پذیرش گرفت. بعد تحصیل مستقیم رفت کانادا. حالا این ادم اصلا درس نخون بود. نمیدونم چطور انگلیسی رو خوند و رفت.

        موافقم 18
        مخالفم 2
        1. محمدرضا اشتری - دبیر سایت پدال

          ۱۸ خرداد ۱۴۰۱
          سوابق: (2326 ديدگاه)

          من 37 سال دارم
          آیلتس هم گرفتم 5 سال پیش اما به دلایل مختلف از مهاجرت منصرف شدم :)
          زبان انگلیسی ساده ترین زبان خارجی جهان برای یادگیری هست

          موافقم 34
          مخالفم 3
        2. JDM lover

          ۱۸ خرداد ۱۴۰۱
          سوابق: (886 ديدگاه)

          هیکاش میرفتید همون موقع اقای اشتری
          ایران موندن فایده ای نداره

          موافقم 17
          مخالفم 5
      3. M@M@DRZ911

        ۱۸ خرداد ۱۴۰۱
        سوابق: (357 ديدگاه)

        کاملا صحیح می فرمایید اقای اشتری اصلا چیزی که توی مدارس ایران به عنوان زبان انگلیسی یاد میدن با اون چیزی که واقعا به درد بخور باشه زمین تا اسمونه
        حتی گاها تلفظ بعضی از معلم هارو میبینم تعجب میکنم .

        موافقم 16
        مخالفم 2
    3. مهرداد صالح آبادی

      ۱۹ خرداد ۱۴۰۱
      سوابق: (1 ديدگاه)

      به نظرم باید یه حمایت از طرف دولت اون کشور مورد نظر برای افراد باشه .
      تا جایی که میدونم برای ایرانی ها نیست!

      موافقم 2
      مخالفم 4
  2. Aboalfazl demon

    ۱۸ خرداد ۱۴۰۱
    سوابق: (519 ديدگاه)

    مهاجرت . دوری از وطن . دوری از خانواده
    چیز های ترسناکی هستن

    لعنت به کسانی که باعث شدن جوانان ما اینقدر ترس را به جون بخرن ولی مهاجرت کنن
    چه بلایی سر این مملکت آوردین

    موافقم 60
    مخالفم 3
  3. قاطر فروش

    ۱۸ خرداد ۱۴۰۱
    سوابق: (1107 ديدگاه)

    دیدی که ما با افاغنه داریم مشابه دیدی هست ک در خارج ب ما خواهند داشت واقعا سخت و منزجر کننده هست
    لعنت بهتون با کشوری با این همه منابع چ کردید ک مجبور ب مهاجرت شدیم

    موافقم 25
    مخالفم 8
    1. ADAK

      ۲۱ خرداد ۱۴۰۱
      سوابق: (1841 ديدگاه)

      دید شما مشکل داره دوست عزیز
      و گر نه افغانی ها هم آدمن مثل همه ما
      ضمن اینکه در کشورهایی مثل امریکا ، کانادا یا استرالیا اینترنشنال هست جامعه و مشکل دیدی که شما داری درش نیست

      موافقم 3
      مخالفم 1
  4. حسین

    ۱۸ خرداد ۱۴۰۱
    سوابق: (2820 ديدگاه)

    قبل مهاجرت ، یک ماه برید اون کشور ، بدون پول!
    با واقعیت های اونجا اشنابشید ، بعد تصمیم بگیرید .
    خیلی ها میرن ، بعدا بخاطر رو دروایسی میمونن!
    مخصوصا کسایی ک ایران خونه و پول زیاد داشتن.

    موافقم 17
    مخالفم 5
    1. NAVID۰۰۹۸

      ۱۸ خرداد ۱۴۰۱
      سوابق: (10179 ديدگاه)

      دقیقاً حسین جان با شما موافقم .

      موافقم 7
      مخالفم 0
  5. آقا امیر مومنی

    ۱۹ خرداد ۱۴۰۱
    سوابق: (1 ديدگاه)

    سلام من لیسانس خودرو دارم کار بلد هم نیستم .رفتن من خوبه یا نه(گفتید نا بلد ها برن استرالیا)آیا بعد رفتن پشیمونی نیست .منظورم اینه بریم اونجا لنگ در هوا بمونم .لطفا راهنمایی کنید ممنونم

    موافقم 0
    مخالفم 1
    1. Muty

      ۲۱ خرداد ۱۴۰۱
      سوابق: (1841 ديدگاه)

      نترس مشدی
      تو بتون و برو
      کاری باشی حله

      موافقم 2
      مخالفم 0
  6. حسین

    ۲۰ خرداد ۱۴۰۱
    سوابق: (4 ديدگاه)

    سلام
    با این درامد متوسطی که گفتین ایران بهتره.
    چون درامد سالانه اونا حدود یک میلیارد و خورده ای هست که قسمت عمده اون مالیات میشه . اگه یه سرچ ساده بزنین هزینه زندگی توی کانادا یا کشورهای اروپایی هم بسنجین متوجه میشین که خرج اونا هم بر اساس دلار بالا هست. در مجموع ایران بهتره.
    در ضمن از سایت شما انتظار میره که تخصصی خودتون بیشتر کار کنین. پیشنهاد مهاجرت میدین بعد اشخاص رو از زوایا و خرج های دیگرش آگاه نمیکنین بعد ممکنه یه عده براین اساس اقدام کنن و پشیمون بشن.

    موافقم 10
    مخالفم 5
  7. مهدی

    ۲۰ خرداد ۱۴۰۱
    سوابق: (2 ديدگاه)

    هر جا که بروید آسمان به همین رنگ است
    هر جا تلاش کنید موفقیت از آن شماست
    حالا هر کجا که باشید

    موافقم 1
    مخالفم 2
  8. بهرام اسکندری

    ۲۰ خرداد ۱۴۰۱
    سوابق: (1 ديدگاه)

    درامد مکانیک حرفه ای تو ایران بیشتر از کاناداست

    موافقم 2
    مخالفم 1
  9. امیر

    ۲۵ خرداد ۱۴۰۱
    سوابق: (3 ديدگاه)

    یه مشکلی که تو ایران داریم اینه اکثرمون تو کار هم دخالت میکنیم،من کاری به خوب بودن و نبودن مهاجرت و وطن پرستی و درآمد بالاتر مثلا یه مکانیک حرفه ای تو ایران(با توجه به مالیات و قیمت خونه و امثالهم به دلار تو کانادا و خرجای شروع یه زندگی جدید و نگاه نژادپرستانشون به آدمای خاورمیانه)ندارم،فقط شما فک کن تو یه سایت مربوط به زبان انگلیسی یا مهاجرت از هندلینگ تویوتا fj40 بگن
    #مطالعه و تخصص

    موافقم 1
    مخالفم 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا