کادیلاک خبر از افزایش ۵۵ اسب بخاری قدرت و رشد جزئی گشتاور سدان مجلل سلستیک نسبت به اعداد اعلام زمان رونمایی داده است.
کادیلاک، اعلام کرده است که قدرت موتور سدان پرچمدار تمام الکتریکی خود، سلستیک را افزایش داده و بهبودهایی هم در گشتاور اعمال کرده است. در زمان معرفی، خروجی موتورهای کادیلاک سلستیک ۶۰۰ اسب بخار قدرت و ۸۶۸ نیوتن متر گشتاور اعلام شد اما حالا جنرال موتورز مشخصات جدید این خودرو را به ۶۵۵ اسب بخار و ۸۷۶ نیوتن متر گشتاور ارتقا داده است که ۵۵ اسب بخاری در قدرت و ۸ نیوتن متر در گشتاور را نسبت به ارقام اولیه نشان میدهد. این بهبود قدرت، شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر بر ساعت را از ۳.۸ ثانیه به ۳.۷ ثانیه رسانده است. همچنین، برد حرکتی تخمینی این خودرو با هر بار شارژ از ۴۸۳ کیلومتر به ۴۸۸ کیلومتر افزایش یافته است.
این ارتقا پس از معرفی اخیر مدل پرفورمنس لیریک V و شاسیبلند سهردیفه وستیک انجام شده که هردو از قوای محرکه دو موتوره با حداکثر ۶۱۵ اسب بخار قدرت و ۸۸۵ نیوتن متر گشتاور بهره میبرند. با توجه به جایگاه سلستیک بهعنوان پرچمدار کادیلاک، منطقی است که این مدل از نظر قدرت و گشتاور از سایر همخانوادههای خود پیشی بگیرد هرچند این برتری چندان چشمگیر نیست. با وجود این افزایش، عملکرد کادیلاک سلستیک در مقایسه با رقبای لوکس برقی همچنان محافظهکارانه به نظر میرسد. برای مثال، تسلا مدل S پلد با قوای محرکه سه موتوره، بیش از ۱۰۰۰ اسب بخار قدرت تولید میکند و شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر بر ساعت آن تنها ۲.۰ ثانیه است. همچنین، لوکسید ایر سافایر با ۱۲۳۴ اسب بخار و شتاب کمتر از دو ثانیه، استانداردهای جدیدی در این کلاس تعریف کرده است.
کادیلاک سلستیک بر پایه پلتفرم GM BEV3 ساخته شده و از یک پکیج باتری ۱۱۱ کیلووات ساعتی جنرال موتورز تغذیه میکند. مونتاژ این خودرو در مرکز فنی جهانی جنرال موتورز در میشیگان انجام میشود. مشتریان میتوانند از گزینههای گستردهای برای شخصیسازی، شامل مواد، رنگها و تزئینات متنوع، بهرهمند شوند. قیمت پایه سلستیک حدود ۳۴۰ هزار دلار تولید سالانه آن بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ دستگاه خواهد بود که نشاندهنده انحصاری بودن این مدل است.
arash
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ای مرگ بر آمریکا ولی درود بر محصولات آمریکایی که هیجان حرارت احساسات و تنش و استرس مثبت در آدم ایجاد میکنند هنوز هم آدم با دیدن یک کادیلاک یا پنتیاک قدیمی آدرنالین در بدن اش ایجاد میگردد اگر ترامپ می دانست و باور داشت که مردم ایران اعم از زن و مرد و پیر و جوان چه احساسی نسبت به محصولات آمریکایی دارند دست از سر ما بر میداشت و این همه با ما گیر نمی داد بطور مثال خود مرحوم حاجی بخشی معروف وانت بلیزر اش از خودش مشهورتر بود و یا آقای حسین شریعتمداری روزنامه کیهان از محصول اپل آی مک بروی میز محل کارش بهره برداری میکند.
Siyavash
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴😍😍
Cadillac-V
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴باتوجه به مشخصات فنی و اون کادیلاک بودن و راحتی و لوکس بودنی که کادیلاک داره میشه کاملاً ترجیحش داد به اسپکتر و EQS
مزدک
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴من که توجیه شدم با این منطق! بقیه رو نمی دونم واقعا! اصلا هرکی که با این استدلال استوار و دندان شکن توجیه نشده باشه، یا مغرضه، یا جیره خوار بنز و رولزرویس!
آقا کوتاه بیا… شما همون اسمی که برای خودت انتخاب کردی رو؛ با کامنت خالی هم که ببینیم، می فهمیم قضیه چیه! ازت انتظار ندارم که منطقی باشی؛ ولی آخه دیگه چرا خودزنی می کنی؟!؟
اگه اونقدر بیمار هستم که به هذیون گفتم افتادم، و دارم به پرستارم فحش می دم، عذرم موجه و قابل قبوله! ولی اگه اصرار داشته باشم که در همون حالت هذیون و توهم، برم توی همایش سالیانه ی فلسفه ی تحلیلی، در ترینیتی کالج کمبریج هم سخنرانی کنم، اونوقت مسؤولیت مزخرفاتی که خواهم گفت، بر عهده ی شخص خودم خواهد بود…
سعی کن دوباره یه نگاهی به لیست محصولات تولیدی کادیلاک و رولزرویس داشته باشی، یک بار تاریخچه ی هردوشون رو مرور کنی، جایگاه جهانی برندشون رو از نظر متخصصان و عامه بسنجی، اونوقت بشین سر حوصله، یه متن مرتب بنویس، که توی اون متن، ماشین مورد علاقه ت رو با جمله ی معترضه ی “اگه من بخوام انتخاب کنم”، یا “نظر شخصی و سلیقه ی من اینه که…” شرح بدی، تا حداقل قابلیت رو توجیه داشته باشه، هم برای مخاطب؛ و هم حتی برای خودت…
Taha Ayoobi
۷ اردیبهشت ۱۴۰۴یکم تاریخچه رو بخونی میبینی رولزرویس تو جیب پشت کادیلاک جا داره.
در حال حاضر اینو راحت میشه به ایکیواس ترجیح داد ولی اسپکتر بحثش جداست چون رولزرویس الان تو اوجه و کادیلاک داره اوج میگیره باید ببینیم چی میشه.
Nismo
۷ اردیبهشت ۱۴۰۴اتفاقا کادیلاک تو اوجه
کالینان که از اسکالید شکست خورد هم توی بحث فنی هم امکانات و هم ظاهری
اسپکتر هم که شانسی در برابر سلستیک نداره
مزدک
۷ اردیبهشت ۱۴۰۴فکر کنم خیلی روی ویکی پدیای فارسی به عنوان منبع حساب کردی! یکم جدی تر باش! حداقل با کمک مترجم گوگل چند تا مقاله ی استاندارد پیدا کن و مطالعه کن (نمی گم کتاب مرجع، چون حساب هزینه ها اجازه نمی ده؛ وگرنه دو سه تا کتاب خارق العاده درباره ی روند تکامل تاریخی خودروسازی آمریکا و بریتانیا وجود داره، که خیلی خیلی پربار و جذاب هستن…)، تا (فقط به عنوان مشتی نمونه ی خروار…) متوجه تأثیر موتور اساطیری مرلین رولزرویس در پیروزی هوایی متفقین (و اینکه الان آمریکا و البته خود انگلستان، بخشی از اتحاد بزرگ رایش نیستن!)، بر آلمانهایی که تمام صنایع امروز جهان (در تمام ابعاد قابل تصورش) بهشون مدیون هست؛ بشی! همون موتوری که روی فانتوم سه هم سوار بود…
این اسم بزرگ (رولزرویس) رو، اصطلاحا تریلی نمی کشه عزیز! منظورم ضعف عمومی برند کادیلاک (یا کلا هرکدوم از غول های آمریکا) نیست، بحث عظمت نام رولزرویسه، که غیر قابل رقابته…
اتفاقا برخلاف همیشه (اگر هم نه! اقلا برخلاف اکثر اوقات)، سوشیانت یک مقایسه ی معقول انجام داد (تسلا و لوسید)، در مورد رقبای سلستیک! شخصا از سری EQی بنز متنفرم، اما بحث رقابت کادیلاک با رولزرویس اسپکتر، بیشتر شبیه شوخی یا توهمه!
سلستیک قطعا توی رده ی خودش (برقی های سوپرلوکس!)، در برابر تمام برقی های دیگه ی همسطح و هم رده ش (از نظر قیمت و کارآیی)، با اقتدار زیباترین و احتمالا حتی در محدوده ی قدرتی ش؛ بهترینه! البته که از نظر طراحی؛ ارتباط معناداری با سابقه ی ذهنی اوج اقتدار برندش نداره! یعنی هیچ کدوم از خطوط اصلی طراحی بدنه و اتاقش، مرتبط با نمونه های مشابه اون خطوط، در تاریخچه ی طراحی مدل های کلاسیک شناخته شده ی کادیلاک نیستن. اما به عنوان یک مثال برای طراحی خودروی برقی (نه به عنوان تکامل زبان طراحی کادیلاک، مثلا به عنوان دنباله ی منطقی، یا امتداد روند فرمی طراحی مدل V16 دهه ی سی، یا الدورادو بروهام دهه ی پنجاه، چون ارتباطی با اونا نداره! منظورم چیزی مشابه ارتباط منطقی بین طرح بی ام و Z8 با سلفش یعنی 507، یا روند طراحی پورشه ۹۱۱ در طول تاریخ تولیدش هست) یک نمونه ی بسیار عالی و موفقه (از اونجایی که قبلا یکبار به طور کامل یک نقد طراحی دقیق و پرجزئیات -و نه لزوما صحیح و کامل- در مورد سلستیک نوشتم، دیگه دلیلی برای تکرار دلایل این ادعا وجود نداره! دوستان می تونن به تاریخچه ی کامنت های بنده مراجعه، و مطلب کامل رو مطالعه کنن). اما وقتی پای مقایسه وسط میاد، ماجرا کاملا متفاوت خواهد شد! اگه قرار باشه که من شصت کیلویی توی مسابقات قهرمانی بوکس مسابقه بدم، نمی تونم با قهرمان سنگین وزن جهان شاخ به شاخ بشم! حتی اگر در وزن خودم؛ بهترین دنیا باشم!
ختم کلام: کبوتر با کبوتر؛ باز با باز…
Cadillac-V
۷ اردیبهشت ۱۴۰۴مزدک طومار اژدهات رو خوندم و فهمیدم خیلی متعصبی
حتی تاریخچه صنعت خودروسازی رو مرور کنی میفهمی قدیم قبل سال ۲۰۰۰ کادیلاک محصولاتش با رولزرویس کاملا رقابت میکرد از نظر لوکس بودن و تو پدال هم مقایسه داریم ازش
https://www.pedal.ir/cadillac/rolls-royce-silver-shadow-ii-vs-cadillac-seville-vs-jaguar-xj12/
دیگه اون دوران تموم شده، دوباره کادیلاک اومده که رقابت کنه با اسکالید تونست X7 و GLS رو بزارع کنار با سلستیک و سولی هم رولزرویس و بنتلی رو کنار خواهد گذاشت
ختم کلام: وقتی یه شرکت میاد تاج پادشاهی رو ازتون میگیره ناراحت نشید، فقط کافیه باخت رو قبول کنید، این تازه اول راه کادیلاکه
Cadillac-V
۷ اردیبهشت ۱۴۰۴مزدک یه آلمانی فن تعصبی که ادعا میکنه آلمان درساخت همه محصولات دنیا نقش داره و خداست
تاریخچه کادیلاک و رولزرویس رو میخوای برات مرور کنم؟ در سال ۱۹۰۲ شرکت کادیلاک تاسیس شد و زمانی که اولین خودرو خود را ساخت رولزرویس اصلا وجود خارجی نداشت!!!
درضمن کاملا هم با اسپکتر رقابت میکنه چون قیمت پایش ۳۴۰ هزارتاست که راحت میره بالای ۳۵۰ هزارتا و هم قیمت اسپکتر میشه
اشکودا عشق مردم ترکیه
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴قرمزش خیلی قشنگه خوراک gta
m3hran
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴اولین برقی که ازش خوشم اومده
اندازه یه کشتی ه
علی
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴این مرض طراحان برای باریک شدن چراغها و تبدیلش به دی لایت و تامین روشنایی از چراغهایی مه شکن ها! کی تموم میشه بالاخره. انگار طراحی خودروهای چینی داره تبدیل میشه به ترند روز.
Taha Ayoobi
۷ اردیبهشت ۱۴۰۴قبل از این که چین بدونه خودرو چیه کادیلاک از چراغ های باریک استفاده میکرد.
آدولف هیتلر
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ماشین برقی حس شکننده بودن میده یه حالتی که انگار یه بار مصرفن
بعضی از این ماشین های لوکس هم همین حسو میدن مثلا میباخ یا رنجروور اما رولز رویس حس مستحکم تری میده
ماشین چینی برقی ها هم شکننده ان انگار اما ماشین های همین 5،6 سال پیش رو نگاه میکنم حس اعتماد بیشتری میگیرم تا این جدیدا انگار همشون شیشه و کامپیوتر روی 4 چرخ سوار کردن ولی خب قطعا امنیتشون بیشتره برای سرنشین ها
سوشیانت
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴این یک خودرو فوق لوکسه و تو این کلاس لوسید و تسلا در برابرش حرفی برای گفتن ندارن
13
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴عقبش شبیه پیکان استیشن شده
قدرتی وارده ،، غیرتی یوخده
مازیار
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴به نظرم سلستیک برای کادیلاک مدلی تعیین کننده هست
از این جهت که بازگشتش به سطح اول کلاس لوکس چگونه خواهد بود و آیا چند دهه دوری اثرش رو خواهد گذاشت یا خیر؟
Taha Ayoobi
۷ اردیبهشت ۱۴۰۴حیف بنزینی نیست
محمد
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴طراحی عقبش زیبا نیست
Taha Ayoobi
۷ اردیبهشت ۱۴۰۴فقط بیا
COWBOY
۷ اردیبهشت ۱۴۰۴برقی…