تصاویر جاسوسی پروتوتایپ های 4 درب کادیلاک

چهارشنبه 19 مهر 1396 - 04:30
مطالعه 3 دقیقه
cadillac-reader-scoops-cts-ct6-10
از زمانی که مدیرعامل کادیلاک آقای Johan de Nysschen تولید سدان جدیدی با نام CT5 را تأیید کرده است، مدل‌هایی چون ATS، XTS و حتی CTS منتظر این عضو...
تبلیغات

از زمانی که مدیرعامل کادیلاک آقای Johan de Nysschen تولید سدان جدیدی با نام CT5 را تأیید کرده است، مدل‌هایی چون ATS، XTS و حتی CTS منتظر این عضو جدید خانواده هستند.

تا زمان بازنشسته شدن مدل‌های یاد شده، کادیلاک هنوز به‌روزرسانی‌هایی را در نظر خواهد گرفت و محصولاتی چون CT6 فیس لیفت هایی خواهند شد.

اما اخیرا تصاویری از ناوگان مدل‌های پیش‌تولیدی کادیلاک در کلرادو منتشر شده است و به نظر می‌رسد که با تعداد زیادی از سدان ها با پوشش‌های استتاری متنوعی طرف هستیم. در میان این خودروها می‌توانیم CT6 2019 فیس لیفت را نیز ببینیم که چراغ‌های جلوی دوبل غیرواقعی دارد.

این خودرو به نوعی از همان پوشش‌های استتاری دیده شده در نسخه مشاهده شده در اروپا بهره می‌برد. برخلاف پوشش استتاری سنگین و الگوهای گیج کننده انتظار داریم این خودرو دارای نمای جلو بازنگری شده و به‌روزرسانی‌هایی در کابین و البته بهره‌گیری از تکنولوژی نیمه خودران و ارتباطی باشد.

شایعاتی منتشر شده مبنی بر اینکه کادیلاک CT6 2019 دارای نسخه پرفورمنس نیز خواهد بود که در آن چند پیشرانه در نظر گرفته خواهد شد. از جمله این پیشرانه‌ها می‌توان به نسخه 6 سیلندر 3 لیتری، 8 سیلندر توئین توربو و حتی پیشرانه 8 سیلندر 6.2 لیتری کوروت Z06 اشاره کرد.

اما احتمال دارد در بین خودروهای دیده شده نسخه فیس لیفت CTS نیز وجود داشته باشد هرچند این مدل CT6 است که چراغ‌های ادامه‌داری داشته درحالی‌که چراغ‌های CTS به‌طور معمول به سوی وسط خودرو کشیده شده است. به نظر می‌رسد کادیلاک استایل CT6 را در CTS نیز بکار برده است.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.