فروش اولین کادیلاک اسکالید V با قیمت نیم میلیون دلاری!
هنگامی کادیلاک اوایل سال جاری رسماً مشخصات اسکالید V را اعلام کرد، فهمیدیم که این خودرو با قیمت 150 هزار دلاری و قدرت 682 اسب بخاری، گرانترین و قویترین کادیلاک تاریخ است؛ اما اولین دستگاه این خودرو در حراجی با قیمتی بسیار بیشتر از این فروخته شده است. اولین اسکالید V با قیمت 500 هزار دلار به فروش رسیده که بیش از سه برابر قیمت کارخانهای این خودرو است. البته این مبلغ به کادیلاک نخواهد رسید زیرا تمام آن به کالج تجارت و طراحی پنسول لوئیس (PLC) اهدا خواهد شد. این کالج که در دیترویت واقع است، تنها دانشگاه سیاهپوستان در این ایالات محسوب میشود.
این حراجی در اول ژانویه در رویداد برت جکسون در لاسوگاس برگزار شده است. البته خودرویی که در این حراجی حضور داشت یک نمونهٔ پیشتولید بود و برندهٔ حراجی اولین اسکالید V تولیدی را با شماره وین 001 اواخر تابستان تحویل خواهد گرفت. علاوه بر این خودرو، خریدار اولین اسکالید V با همکاری بنیانگذار PLC و طراح مشهور صنعت کفش «دکتر دواین ادواردز» اقدام به طراحی ک جفت کفش ورزشی سفارشی خواهد کرد.
دکتر ادواردز در این رابطه گفته است:
هردوی ما از کادیلاک به خاطر مشارکت در تنوع بخشیدن به صنعت طراحی و حمایت از نسل بعدی استعدادهای خلاق سپاسگزاریم. در شهری که هم به خاطر طراحی و هم صنعت خودروسازی شهرت دارد، ما مفتخریم که در این حرکت بسیار مهم کادیلاک را بهعنوان یک حامی داریم که به معنای واقعی کلمه چهرهٔ کل صنعت طراحی را تغییر خواهد داد
اسکالید V اولین شاسیبلند کادیلاک است که لباس پرفورمنس V را بر تن کرده است. زیر کاپوت این خودرو نیروگاه 6.2 لیتری V8 سوپرشارژ با قدرت عظیم 682 اسب بخاری قرار گرفته است که این شاسیبلند سنگین و عظیمالجثه را ظرف تنها 4.4 ثانیه از صفر به سرعت 96 کیلومتر بر ساعت میرساند.