چری اومودا C3 جانشین X33 معرفی شد

سه‌شنبه 9 اردیبهشت 1404 - 07:26
مطالعه 5 دقیقه
chery omoda c3 (4)
امروز چری از کراس اور جدید خود، اومودا ۳ رونمایی کرد که قرار است با نام چری C3 جای‌گزین X33 شود. این مدل ابعادی کوچک‌تر از اومودا ۵ (فونیکس FX) و...

 امروز چری از کراس اور جدید خود، اومودا ۳ رونمایی کرد که قرار است با نام چری C3 جای‌گزین X33 شود. این مدل ابعادی کوچک‌تر از اومودا ۵ (فونیکس FX) و اومودا ۷ (لوکانو) دارد.

چری C3 با هدف جذب جوانان طراحی شده و بسیار متفاوت از دیگر تولیدات شرکت سازنده است. روی زی، مدیر برند اومودا، اعلام کرد که تیم طراحی این خودرو میانگین سنی ۲۸ سال دارند.

چری تیگو 3 که ما در ایران به نام X33 می‌شناسیم، یکی از پرفروش‌ترین کراس‌اورها در تاریخ خودروسازی چین است که بین 2005 تا 2023 به مدت 18 سال بدون تغییر نسل تولید شد. این محصول، البته بارها تغییر چهره داد اما همراه موتور 2 لیتر تنفس طبیعی و گیربکس CVT در کشورهای مختلف آسیا و امریکای جنوبی فروش داشت.

بدنه‌ی اومودا ۳ از کشتی‌های فضایی الهام گرفته و مملو از خطوط زاویه‌دار و تیز است. به نظر می‌رسد که لامبورگینی اوروس نیز یکی از منابع الهام برای طراحی پرخاشگرانه‌ی C3 بوده باشد. در جلو، این کراس‌اور جدید از چراغ‌های روزنه باریک که در بالای چراغ‌های اصلی قرار گرفته‌اند، بهره می‌برد. چراغ‌های اصلی به یک پنل مشکی بزرگ در مرکز متصل هستند که در پایین آن یک ورودی هوا با تیغه‌های عمودی تعبیه شده است.

در عقب، چراغ‌های L شکل توسط یک نوار نوری روی درب صندوق به هم متصل شده‌اند که هر دو از طرحی شبیه صاعقه بهره می‌برند. از دیگر ویژگی‌های جانبی خودرو می‌توان به حاشیه‌های زاویه‌دار چرخ‌ها، دست‌گیره‌های مخفی و رنگ سیاه ستون‌ C اشاره کرد.

در کابین، چری C3 از طرح ساده با نورپردازی محیطی استفاده کرده که از تودری‌ها تا روی داشبورد و بالای دریچه‌های هوا امتداد یافته است. یک پنل پشت فرمان دیجیتال و یک صفحه نمایش لمسی بزرگ در مرکز نیز وجود دارد. یکی از المان‌های طراحی که به وضوح از لامبورگینی الهام گرفته شده، دکمه استارت /استاپ با پوشش قرمز روی کنسول مرکزی است که عملا در جایگاه سنتی دسته‌دنده دیده می‌شود.

در بخش‌های دیگر، دکمه‌های کنترل‌ سیستم صوتی و تهویه متبوع در صفحه نمایش لمسی ادغام شده‌اند. تعویض دنده از طریق یک اهرم نزدیک فرمان انجام می‌شود. مدیر برند اومودا همچنین به صندلی اسپرت، کابین مناسب برای گیمینگ و اکوسیستم گسترده‌ای از گزینه‌های سفارشی‌سازی شامل رنگ‌ها و اکسسوری‌ها اشاره کرد.

چری C3  /اومودا 3 به عنوان یک مدل جهانی معرفی شده و از پاییز امسال در بازارهای خارج از چین عرضه خواهد شد. هنوز جزئیاتی پیرامون پیشرانه ارائه نشد و ما به محض دریافت اطلاعات بیشتر، این مطلب را به‌روزرسانی خواهیم کرد.

نظر شما درباره اومودا ۳ چیست؟ آیا امیدوارید این خودرو به ایران بیاید؟ دیدگاه خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.