رونمایی از کانسپت متمایز لینک اند کو زیرو

جمعه 4 مهر 1399 - 05:30
مطالعه 5 دقیقه
Lynk-Co-Zero-Concept-1
لینک اند کو در آستانه‌ی برگزاری نمایشگاه خودروی پکن از خودروی مفهومی زیرو رونمایی کرد.
تبلیغات

این خودرو که پیش‌نمایشی از نسخه تولیدی می‌باشد از قوای محرکه الکتریکی سود برده و بر پایه معماری SEA جیلی بنا شده است.

لینک اند کو فعلاً مشخصات این کانسپت را اعلام نکرده اما زیرو در استودیوی طراحی گوتنبرگ متولد شده و در واقع نسخه‌ای هاچبک از سدان 03 می‌باشد. البته آئرودینامیک این خودرو به لطف جلوپنجره کاملاً بسته، دستگیره‌های درب خاص و سپرهای اصلاح شده بهتر از مدل استاندارد و عادی می‌باشد.

از دیگر ویژگی‌های این خودرو می‌توان به طراحی سرراست بدنه، رینگ‌هایی با طراحی آئرودینامیک و بخش عقب شیک اشاره کرد. چراغ‌های عقب LED، اسپویلر روی درب پشتی و دیفیوزری گیرا نیز جزو دیگر ویژگی‌های طراحی زیرو هستند.

اگرچه طراحی بدنه این کانسپت شبیه سدان 03 است اما کابین کاملاً جدید بوده و دارای مواردی همچون فرمان D شکل و سیستم اطلاعات سرگرمی بزرگ می‌باشد. ما همچنین می‌توانیم کنسول مرکزی منحصربه‌فرد، تریم چرمی و نورانی را تشخیص دهیم.

زیرو دومین کانسپت لینک اند کو بوده و کمپانی موردبحث آن‌ها را "اولین نگاه" به چگونگی تبدیل شدن به رهبر خودروهای الکتریکی تعریف کرده است. اطلاعات بیشتر این خودرو در نمایشگاه پکن منتشر خواهد شد اما لینک اند کو گفته کانسپت موردبحث سال آینده وارد خط تولید شده و شعاع حرکتی بیشتر از 700 کیلومتر (تست‌های NEDC) خواهد داشت. لینک اند کو همچنین گفته نسخه تولیدی زیرو از به‌روزرسانی از راه دور پشتیبانی کرده و شتاب صفر تا 100 کیلومتر در ساعت زیر 4 ثانیه خواهد داشت.

جیلی به عنوان مالک لینک اند کو گفته پلتفرم SEA می‌خواهد اولین معماری منبع باز دنیا باشد. به همین خاطر این پلتفرم در اختیار دیگر شرکت‌ها قرار خواهد گرفت تا از آن در تولید خودروهای الکتریکی استفاده شود.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.