گک ترامپچی GS8 مدل 2024 با قیمت 26 هزار دلار معرفی شد

پنج‌شنبه 10 خرداد 1403 - 03:30
مطالعه 7 دقیقه
GAC-Trumpchi-GS8-12
شرکت گک چین از شاسی‌بلند ارتقا یافته ترامپچی GS8 مدل 2024 با قیمت پایه 26 هزار دلار رونمایی کرد.
تبلیغات

چینی‌ها با انتشار بیانیه‌ای اعلام کردند نسخه پنج نفره GS8 به زودی راهی بازار خواهد شد و احتمالاً قیمت آن در مقایسه با مدل‌های شش و هفت‌نفره کنونی کاهش خواهد یافت. در حال حاضر خانواده ترامپچی GS8 شامل مدل نویگیتور تک و دو دیفرانسیل و مدل پریمیوم دوال هیبرید است. قیمت این مدل‌ها از 26 هزار دلار شروع شده و به 34 هزار دلار می‌رسد. همچنین باید دانست GS8 اولین بار در سال 2016 معرفی شد و آخرین به‌روزرسانی آن به سال 2021 بازمی‌گردد.

بر اساس تصاویر رسمی منتشر شده، نسخه پنج‌نفره از گک ترامپچی GS8 مدل 2024 دارای فضای بار قابل‌توجه با پهنای 1120 میلی‌متری و عمق 2120 میلی‌متری خواهد بود. همچنین فضای سر و پای ردیف دوم صندلی‌ها 960 و 930 میلی‌متر اعلام شده است. در بخش بدنه و طراحی ظاهری شاهد جلوپنجره‌ای بزرگ هستیم و همان طرح بال اژدهای نمای جلوی مدل قبلی حفظ شده است. پروفایل جانبی نیز طراحی عضلانی با خط کمر تیز را به نمایش می‌گذارد.

استفاده از پوشش‌های مشکی در قوس چرخ‌ها و رکاب‌ها باعث افزایش خشونت ظاهری این خودرو شده‌اند. طرح سقف شناور نیز با تیره شدن ستون‌های B تا D به دست آمده و تأثیر مثبتی روی طراحی کلی ترامپچی GS8 مدل 2024 گذاشته است. وقتی به بخش عقب خودرو نگاه کنید شاهد چراغ‌های عمودی با طراحی خاص خواهید بود. از نظر ابعاد انتظار می‌رود این خودرو طول/عرض/ارتفاع 5015/1950/1780 میلی‌متری و فاصله بین محوری 2920 میلی‌متری مشابه نسخه فعلی را داشته باشد.

در کابین گک ترامپچی GS8 مدل 2024 غربیلک فرمان سه پره کلاسیک با پشت آمپرهای 12.3 اینچی و نمایشگر مرکزی 14.6 اینچی وجود دارند. همچنین نسخه شش‌نفره این خودرو از پکیج صندلی‌های لاکچری سود می‌برد که شامل ماساژور برای صندلی‌های راننده و سرنشین جلو، صندلی‌های عقب گرم شونده، تنظیمات گوناگون صندلی‌ها و... است. خودروی موردبحث به‌صورت استاندارد با تجهیزاتی همچون پایش نقاط کور، دستیار تغییر لاین حرکتی، هشدار باز شدن در، هشدار ترافیک پشتی، دستیار ترمز، ترمز اضطراری خودکار، دوربین 360 درجه و... عرضه می‌شود.

همچنین سیستم چهار چرخ محرک مدل‌های نویگیتور ارتقا یافته و از سیستم مدیریت گشتاور نسل ششم بورگ وارنر استفاده می‌کند که نتیجه آن انتقال بهینه گشتاور، پاسخ سریع‌تر و کاهش وزن کلی است. انتظار می‌رود ترامپچی GS8 مدل 2024 همچنان با پیشرانه‌های کنونی عرضه شود که شامل نسخه‌های بنزینی و هیبریدی است. مدل بنزینی از نوع 2 لیتری توربو با 252 اسب بخار قدرت و 400 نیوتون متر گشتاور بوده و با گیربکس 8 سرعته اتوماتیک و سیستم چهار چرخ محرک سفارشی همکاری می‌کند. پیشرانه هیبریدی گک ترامپچی GS8 به تویوتا تعلق دارد و شامل پیشرانه 2 لیتری توربوی بنزینی و موتوری برقی است که حداکثر قدرت ترکیبی 372 اسب بخار را تولید کرده و به یک گیربکس E-CVT مجهز است.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.