سوپراسپرت مفهومی دی اس  E-Tense با پیشرانه برقی معرفی شد

دوشنبه 18 بهمن 1400 - 16:00
مطالعه 4 دقیقه
DS-E-Tense-Performance-Concept-10-zoom (a)
خودروسازی دی‌اس فرانسه، در سال 2016 اقدام به رونمایی از سوپراسپرت مفهومی E-Tense کرده بود. مدل 2022 از این خودرو، افزایش قدرت و تغییراتی در طراحی...
تبلیغات

خودروسازی دی‌اس فرانسه، در سال 2016 اقدام به رونمایی از سوپراسپرت مفهومی E-Tense کرده بود. مدل 2022 از این خودرو، افزایش قدرت و تغییراتی در طراحی بدنه دارد؛ اما همچنان یک سوپراسپرت مفهومی است.

دی‌اس (DS) به عنوان زیرمجموعه‌ی لوکس سیتروئن، عضوی از گروه صنعتی استلانتیس محسوب می‌شود. این برند فرانسوی، حالا از امکانات مالی و فنی فیات –کرایسلر نیز استفاده می‌کند تا بیش از پیش، تنوع محصولات خود را افزایش دهد. دی‌اس تلاش می‌کند تا در آینده‌ی نزدیک، خودروسازی تمام برقی شود.

نسخه‌ی رونمایی شده در سال 2016 (تصویر بالا)، مجهز به تجهیزات فنی مشابه خودروهای فرمول E با قدرت 400 اسب بخار بود. مدل 2022، با دو موتور 335 و 469 اسب بخار روی محورهای جلو و عقب ساخته شده است تا مجموع قدرت 805 اسب بخار داشته باشد. شرکت سازنده ادعا می‌کند گشتاور روی هر چرخ E-Tense جدید، هشت هزار نیوتن‌متر (5900 پوند بر فوت) است. یک خودروی مسابقه‌ای در فرمول E، حدود 270 اسب بخار قدرت دارد.

شرکت توتال، غول انرژی فرانسه در ساخت باتری‌های E-Tense با دی‌اس همکاری کرده است. فناوری کربن –آلومینیوم برای باتری‌های  این خودرو نوعی اختراع جدید برای شرکت توتال محسوب می‌شود. همچنین فناوری‌های خاصی برای خنک‌کاری سیستم برق E-Tense مدل 2022 استفاده شده است. این خودرو امکان شارژ باتری با شارژر 600 کیلووات دارد که در صورت تجاری‌سازی، سرعت بسیار بالایی برای شارژ باتری‌ها فراهم خواهد کرد. به عنوان مثال، پورشه تایکان، قابلیت دریافت انرژی از شارژر 270 کیلووات ساعتی دارد.

نمای روبرو در E-Tense جدید، احتمالا پیش‌نمایشی از زبان طراحی مدرن برای خودروهای بعدی دی‌اس است. چراغ‌های بسیار باریک و مثلثی با نوار LED چند شاخه در پایین، ترکیبی چشم‌نواز را تشکیل می‌دهند که البته بی‌شباهت به محصولات لکسوس و لامبورگینی سیان نیست.

کشیدگی سقف تا انتهای بدنه، حس یک سوپراسپرت کوپه را به خوبی برای E-Tense فراهم می‌کند. فرم خلاقانه برای چراغ‌های مشبک در عقب و پیوستگی گلگیرها تا پشت خودرو، نکات خلاقانه در طراحی E-Tense هستند؛ هرچند که برش‌های بدنه در نمای جانبی، الهام گرفته از خودروهای مدرن بوگاتی به نظر می‌رسد.

هنوز تصویری از فضای داخلی E-Tense منتشر نشده است. شرکت دی‌اس، از معدود خودروسازان فعال در مسابقات فرمول E محسوب می‌شود که سازنده‌ی مدل‌های اسپرت الکتریکی نیست. براساس صحبت‌های توماس شی‌واشه (Thomas Chevaucher) مدیر دپارتمان دی‌اس پرفرمنس، این شرکت به دنبال تولید محصولات برقی با استفاده از تجربه‌ی کسب شده در فرمول E است.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.