زنبور عظیم الجثه با موتور HEMI [ویدئو]

دوشنبه 28 مرداد 1392 - 09:04
مطالعه 3 دقیقه
 1500 Rumble Bee Concept
سرانجام پس از تبلیغاتی که در اوایل این هفته انجام شد، کانسپت  1500 Rumble Bee  در دیترویت رونمایی شد.
تبلیغات

این کانسپت 2WD براساس وانت دو در دوج Ram 1500 R/T شکل گرفته است. از مهمترین ویژگی های ظاهری آن می توان رنگ بدنه موسوم به Drone Yellow ، طرج های جدید Speed Bee در انتهای محفظه ی بار، نوارهای سیاه رنگ که در داخل آن ها طرح های لانه زنبوری کار شده است و رنگ آمیزی درب مخزن سوخت، خروجی های اگزوز و جلوپنجره به رنگ سیاه براق، اشاره کرد.

این زنبور عظیم برروی رینگ های آلیاژی 24 اینچی Vellano VRH  حرکت می کند و به علت استفاده از سیستم تعلیق جدید ارتفاع آن دو اینچ کاهش پیدا کرده است.  کابین نیز با الهام از رنگ آمیزی بیرون و المان های مربوط به زنبور، تزیین شده است.

این زنبور عظیم الجثه از موتور 5.7 لیتری HEMI استفاده می کند که  به جعبه دنده ی 8 سرعته اتوماتیک TorqueFlite متصل است. این پیشرانه قدرت 395 اسب بخار و حداکثر گشتاور 551 نیوتن متر را به Rumble Bee  اعطا می کند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.