رقابت درگ و آفرود بین مرسدس G63، لندروور، تسلا سایبرتراک و هامر برقی

پنج‌شنبه 14 خرداد 1405 - 10:00
مطالعه 4 دقیقه
رقابت درگ و آفرود
چهار خودروی قدرتمند در رقابتی نفس‌گیر مقابل هم قرار گرفتند تا مشخص شود در نبرد سرعت و آفرود، موتورهای برقی حرف آخر را می‌زنند یا پیشرانه‌های بنزینی.
تبلیغات

این روزها رقابت‌های شتاب‌گیری فقط مخصوص سوپراسپرت‌ها نیست و حالا چهار غول قدبلند، یعنی لندروور دیفندر اوکتا، مرسدس AMG G63، جی‌ام‌سی هامر EV و تسلا سایبرتراک سایبربیست در رقابتی حماسی گرد هم آمده‌اند تا در پیست آسفالت و مسیرهای ناهموارِ آفرودی، قدرت واقعی‌شان را به رخ هم بکشند. هر چهار خودرو در سه ویژگی یعنی توان فنی خیره‌کننده، سیستم چهارچرخ محرک و اعتمادبه‌نفسی وصف‌ناپذیر اشتراک دارند. دیفندر و G63 با غرش پیشرانه‌های هشت سیلندر خود به میدان آمده‌اند درحالی‌که هامر و سایبرتراک با اتکا به سکوت و گشتاور فوری موتورهای الکتریکی، رقبای سنتی خود را به چالش کشیده‌اند.

لندروور دیفندر اوکتا از یک پیشرانه ۴.۴ لیتری توئین توربو ساخت ب‌ام‌و با ۶۳۵ اسب بخار قدرت و ۷۵۰ نیوتن‌متر گشتاور بهره می‌برد. در سوی دیگر، مرسدس AMG G63 با موتور ۴ لیتری V8 توئین توربو و سیستم هیبرید خفیف، ۵۸۵ اسب بخار قدرت و ۸۵۰ نیوتن‌متر گشتاور را به آسفالت منتقل می‌کند. جی‌ام‌سی هامر EV با سه موتور الکتریکی، ۸۳۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کند و درنهایت، تسلا سایبرتراک سایبربیست با سه موتور خود، ۸۴۵ اسب بخار قدرت و ۱۱۷۰ نیوتن‌متر گشتاور را در اختیار دارد که او را به بی‌رحم‌ترین عضو این گروه تبدیل کرده است.

در مسابقات درگ، سایبرتراک سایبربیست مانند یک موشکِ زمینی ظاهر شد و بدون کوچک‌ترین زحمتی حریفان را پشت سر گذاشت. هامر EV نیز با وجود وزن بسیار زیاد، با اختلاف کمی در تعقیب تسلا حرکت می‌کرد. موتورهای بنزینی اما در این نبرد، در مقابل گشتاور فوری موتورهای الکتریکی چاره‌ای جز تسلیم نداشتند. در پایان، سایبرتراک با ثبت زمان ۱۱.۱۲ ثانیه برنده شد، هامر EV با زمان ۱۱.۸۷ ثانیه در رده دوم قرار گرفت و شاسی‌بلندهای بنزینی یعنی دیفندر با ۱۲.۲۶ ثانیه و G63 با ۱۲.۲۸ ثانیه، جایگاه‌های بعدی را کسب کردند.

رقابت درگ و آفرود
رقابت درگ و آفرود
رقابت درگ و آفرود
رقابت درگ و آفرود

وقتی رقابت به مسیر آفرودی کشیده شد، انتظار می‌رفت که خودروهای سنتی‌تر برتری خود را نشان دهند اما نتایج غافلگیرکننده بود. مایک اوونز، راننده حرفه‌ای، هر چهار خودرو را در یک مسیر سخت به چالش کشید. تسلا سایبرتراک با بهره‌گیری از سیستم فرمان‌پذیری چهارچرخ، مسیر را در ۴۳.۶۳۰ ثانیه طی کرد و رکورددار شد. مرسدس AMG G63 با دقتی بی‌نظیر زمان ۴۵.۷۰۰ ثانیه را ثبت کرد تا بهترین عملکرد را میان بنزینی‌ها داشته باشد. لندروور دیفندر اوکتا با زمان ۴۶.۶۳۰ ثانیه سوم شد و درنهایت، جی‌ام‌سی هامر EV با وجود ابعاد عظیم و وزن بسیار سنگین، مسیر را در ۵۰.۱۷۰ ثانیه طی کرد و در جایگاه آخر ایستاد.

مشخصات فنی

جی‌ام‌سی هامر EV

لندروور دیفندر اوکتا

مرسدس G63 AMG

تسلا سایبرتراک

پیشرانه

الکتریکی سه‌موتوره

۴٫۴ لیتری V8 توئین توربو

۴٫۰ لیتری V8 توئین توربو

الکتریکی سه‌موتوره

قدرت

۸۳۰ اسب بخار

۶۳۵ اسب بخار

۵۸۵ اسب بخار

۸۴۵ اسب بخار

گشتاور

۱۸۴۰ نیوتن متر

۷۵۰ نیوتن متر

۸۵۰ نیوتن متر

۱۱۶۵ نیوتن متر

گیربکس

تک سرعته

۸ سرعته اتوماتیک

۹ سرعته اتوماتیک

تک سرعته

محور محرک

چهارچرخ

چهارچرخ

چهارچرخ

چهارچرخ

وزن

۴۱۱۱ کیلوگرم

۲۶۱۰ کیلوگرم

۲۶۵۳ کیلوگرم

۳۱۱۳ کیلوگرم

قیمت

۱۰۷٬۹۹۵ دلار

۱۵۸٬۳۰۰ دلار

۱۹۸٬۱۵۰ دلار

۱۰۵٬۷۳۵ دلار

پخش از رسانه

نظرات

تبلیغات

©1405 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.