فراری

همیلتون پشت فرمان فراری F80 شگفت‌زده شد!

قهرمان ۷ دوره فرمول یک جهان، فراری F80 را تحسین کرده است. پروژه‌ی F44 فراری نیز با همکاری لوئیس همیلتون طراحی و تولید خواهد شد.

هملیتون بعد از هفت قهرمانی در فرمول یک جهانی به تیم فراری پیوسته است و حالا علاوه‌بر رانندگی، مهندس فنی نیز محسوب می‌شود. او در اولین روز فعالیتش برای فراری، مقابل دفتر مرکزی این شرکت در مارانلو ایستاد و کنار F40 افسانه‌ای عکس گرفت.

بیشتر بخوانید:

کمی بعد، این قهرمان هفت‌بارۀ فرمول یک اعلام کرد که قصد دارد نسخه‌ای مدرن از آخرین خودرویی که توسط خود انزو فراری تأیید شده بود، خلق کند. اما پیش از آنکه به‌اصطلاح «F44» برای ادای احترام به آخرین اسب سرکشِ ایل کومنداتوره معرفی شود، لوئیس در خارج از ساعات کاری مشغول رانندگی با جدیدترین هایپرکار فراری است.

فراری از این رانندۀ بریتانیایی ۴۰ ساله خواست تا F80 را در پیست فیورانوی  امتحان کند. چارلز لکلرک، هم‌تیمی او در اسکودریا فراری، نیز به این تجربه پیوست. همان‌طور که می‌توان تصور کرد، هر دو نظرات مثبتی دربارۀ قوی‌ترین خودروی تولیدی تاریخ این شرکت داشتند. همیلتون آن را «سریع‌ترین خودروی جاده‌ای که تا به حال سوارش شده‌ام» توصیف کرد؛ اظهارنظر از کسی که مرسدس-AMG وان با موتور مشتق از فرمول یک و رکوردشکن نوربورگرینگ را رانده است.

راننده‌ی کهنه‌کار فرمول یک حتی به فکر خرید یکی از این خودروها افتاده، هرچند هر ۷۹۹ دستگاه از قبل رزرو شده‌اند، مطمئنیم فراری می‌تواند ترتیبی دهد تا در صورت تصمیم همیلتون برای خرید F80، او را راضی کند. همیلتون این خودرو را «سریع‌ترین مدل جاده‌ای فراری» می‌نامد است:

باشه، یه روز باید یکی از اینا سفارش بدم.  هیچ‌وقت همچین چیزی در جاده نراندم. این در یک سطح دیگه‌ است.

 

همیلتون برخی از جذاب‌ترین خودروهای قانونی برای خیابان در جهان را داشته، از جمله پاگانی زوندا که زمانی آن را از نظر رانندگی افتضاح توصیف کرد، اما به خاطر صدای بی‌نظیر موتور V12 AMG آن را خوش‌صداترین خودروی جهان دانست. فراری F80 جدید فقط ۶ سیلندر را دارد و صادقانه بگوییم، در پیست ایمولا چندان صدای تأثیرگذاری نداشت.

در مورد هم‌تیمی‌اش، چارلز لکلرک، این اولین تجربۀ او با F80 نیست.  رانندۀ موناکویی قبلاً در ویدیویی که پس از رونمایی رسمی هایپرکار در پیست فراری منتشر شد، حضور داشت. این اتفاق درست پیش از جایگزینی کارلوس ساینز جونیور با همیلتون رخ داد. ساینز، که حالا برای ویلیامز رانندگی می‌کند، پیش از ترک تیم فراری، با آزمایش یک نمونۀ پیش‌تولید استتارشده، این خودروی هیبرید پرقدرت را تحسین کرده بود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۶ رای

مطالب مشابه

‫۵ دیدگاه‌ها

  1. مازیار

    ۳۱ خرداد ۱۴۰۴
    سوابق: (1732 ديدگاه)

    به عنوان کسی که مک‌لارن رو دوست دارم و منتظر بررسی W1 هستم، یه حسی بهم میگه عملکرد این فراتر از انتظار خواهد بود.

  2. 👑🇩🇪PORSCHE🇩🇪👑

    ۳۱ خرداد ۱۴۰۴
    سوابق: (439 ديدگاه)

    مگه میشه فراری کسی رو شگفت زده نکنه
    لامصب بهترین سوپرکار ساز جهانه
    بهترین سوپر اسپرت‌های جهان رو فراری تولید می‌کنه با اون پرفورمنس فوق العاده 😎
    ولی جوون پسندترین سوپر اسپرت‌های جهان رو لامبورگینی تولید می‌کنه با اون صدای جذاب لعنتی 🤤
    کلاً مثل اینکه فراری رو پرفورمنس کار می‌کنه ولی لامبورگینی رو صدا و جوون پسندی
    در کل هر دو بهترین هستن

    موافقم 2
    مخالفم 0
  3. آریا

    ۳۱ خرداد ۱۴۰۴
    سوابق: (310 ديدگاه)

    کاش V12 بود

  4. mr-gtc

    ۳۱ خرداد ۱۴۰۴
    سوابق: (499 ديدگاه)

    ولی شیش سیلندره…

  5. امیر

    ۳۱ خرداد ۱۴۰۴
    سوابق: (69 ديدگاه)

    دست خدا به همراه فراری 😍

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا