فراری

فراری تستاروسا EV، مفهومی خیره‌کننده برای نمایش آینده برقی فراری

فراری سال آینده به دنیای خودروهای الکتریکی قدم می‌گذارد و حالا این رندر خیره‌کننده با طراحی الهام گرفته از تستاروسای کلاسیک، هویت فراری را در عصری بدون سوخت فسیلی نشان می‌دهد.

فراری، برندی که با پیشرانه‌های قدرتمند بنزینی شناخته می‌شود، در حال تغییر مسیر است. «بندتو وینیا»، مدیرعامل فراری، اعلام کرده که این شرکت اولین خودروی تمام الکتریکی خود را در اکتبر ۲۰۲۶ عرضه خواهد کرد. رونمایی این مدل در سه مرحله انجام می‌شود و در مرحله اول، در ۹ اکتبر ۲۰۲۵، قلب تکنولوژیک این خودرو معرفی خواهد شد؛ اما سؤال اصلی این است که آیا خودرویی بدون موتور V8 یا V12 می‌تواند یک فراری واقعی باشد؟ فراری پیش‌تر در سال ۲۰۲۱ با معرفی SF90 استراداله، اولین خودروی پلاگین‌هیبریدی خود، گامی به سمت الکتریکی‌سازی برداشت. این مدل با ترکیب موتور V8 و سه موتور الکتریکی، نشان داد که فراری می‌تواند الکتریکی‌سازی را بدون قربانی کردن پرفورمنس پیاده کند.

بااین‌حال، گام بعدی فراری حذف کامل پیشرانهٔ درون‌سوز است و این سؤال را برای طرفداران مطرح کرده که اولین خودروی الکتریکی مارانلو چه شکلی خواهد بود. یک طراح مستقل با طراحی کانسپتی با الهام از مدل افسانه‌ای تستاروسا، قصد دارد به این سؤال پاسخ دهد. خودرو در عین وفاداری به ریشه‌ها، نگاهی جسورانه به آینده دارد. تستاروسا EV همچنان رنگ قرمز نمادین فراری و نگاه تهاجمی‌اش را حفظ کرده که برای طرفداران این برند آشنا است. دو عنصر کلیدی تستاروسای اصلی، یعنی چراغ‌های مخفی و شیارهای کناری برای هدایت هوا، در این مدل الکتریکی نیز حفظ شده‌اند و ارتباطی عمیق با مدل کلاسیک ایجاد می‌کنند.

چراغ‌های مخفی در تستاروسا EV به شکلی مدرن بازطراحی شده‌اند. این چراغ‌ها در یک نوار LED در قسمت جلوی خودرو ادغام شده‌اند که نقش چراغ ثابت را ایفا می‌کند. در بالای گلگیرها فلپ‌هایی قرار دارند که به‌صورت مخفی باز شده و چراغ‌های قوی‌تری را برای رانندگی شبانه آشکار می‌کنند. شیارهای هوا نه‌تنها در کناره‌های خودرو، بلکه در قسمت جلو و عقب نیز دیده می‌شوند و به طراحی یکپارچه و آیرودینامیک کمک می‌کنند. در عقب، چراغ‌های سنتی جای خود را به یک نوار LED داده‌اند که با نوار جلویی هماهنگ است. لوگوی اسب سرکش در مرکز این نوار، هویت فراری را به رخ می‌کشد و پاسخی است به طرفدارانی که معتقدند فراری بدون چراغ‌های دایره‌ای کامل نیست. رینگ‌های پنج‌پره نیز به سبک فراری طراحی شده‌اند اما با الگویی که یادآور پای اسب در حال تاخت است. اگرچه این خودرو فاقد اسب بخار به معنای سنتی است، اما با این جزئیات به میراث فراری ادای احترام می‌کند.

تستاروسا EV صرفاً مفهومی است که توسط یک طرفدار طراحی شده اما نشان‌دهنده مسیری است که فراری در پیش گرفته است. انتقال به پیشرانه الکتریکی به معنای کنار گذاشتن هویت نیست. فراری با حفظ عناصر طراحی نمادین و تمرکز بر پرفورمنس، قصد دارد تجربه رانندگی بی‌نظیری را در قالب یک خودروی الکتریکی ارائه دهد. انتقادات طرفداران سنتی که معتقدند فراری بدون غرش موتورهای بنزینی معنا ندارد، قابل‌درک است؛ اما فراری در ۸۶ سال فعالیت خود نشان داده که توانایی سازگاری با تغییرات را دارد. تستاروسا EV، حتی به‌عنوان یک مفهوم، پلی بین گذشته و آینده این برند است. برای طرفداران نوستالژیک، تصویر این خودرو در کنار تستاروسای اصلی با موتور دوازده سیلندر، یادآور مسیری است که فراری از دهه ۸۰ تاکنون پیموده است.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۳۸ رای

امیر دهقان

نویسنده و مترجم پدال، عاشق ماشین، عشقی که حد و حصر نداره

مطالب مشابه

‫۱۷ دیدگاه‌ها

  1. کافکا

    ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (364 ديدگاه)

    به شدت زشت
    جلوش انگار nsx هستش

    موافقم 14
    مخالفم 59
    1. Cyber truck punk

      ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
      سوابق: (154 ديدگاه)

      در هر صورت ما خودرو های برقی رو در آینده خواهیم دید ولی الان خودرو های برقی از لحاظ عملکرد به اون سطح درست که همه می‌خواهند نرسیدن.
      اگه قرار باشه فراری هم یک نمونه سواری مثل سایبرتراک بسازه من این یونیورس رو نابود خواهم کرد.(وعده صادق3)

      موافقم 3
      مخالفم 2
  2. هیتلر»

    ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (17 ديدگاه)

    اگه آینده اینجوریه و قراره همه چی برقی شه من حاضرم تو گذشته باقی بمونم😏

    موافقم 27
    مخالفم 7
  3. froG-driVer

    ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (1196 ديدگاه)

    نع

    موافقم 5
    مخالفم 7
  4. 𝐀𝐥𝐢

    ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (1769 ديدگاه)

    طراحیش در حد فراری نیست

    موافقم 4
    مخالفم 20
  5. مردیم از خوشی

    ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (1494 ديدگاه)

    زیباست ولی خسته ام از چراغ به هم پیوسته 😭
    خطوط روی در هم زیادی تیز هست

    موافقم 20
    مخالفم 6
  6. yektachafi

    ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (70 ديدگاه)

    تستاروسا رو خراب نکنین
    باو این چیه اخه
    یکی دیگه ازین کانسپتای بدرد نخور

    موافقم 5
    مخالفم 14
  7. AMBarzegar

    ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (13 ديدگاه)

    سلام
    طراحی جالبی داره اما صد حیف که کاملا الکتریکی هست کاش حداقل موتور V8 یا V6 رو نگه داره ، یکم هم رباتیک به نظر میرسه
    اما اون تستاروسای قدیمی یه چیز دیگست واقعا اون قدیمیه یه روح و حال سرزنده داره
    موفق باشید

    موافقم 4
    مخالفم 2
  8. amirboss

    ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (1049 ديدگاه)

    البته این یه رندر هست و در صورتی که تصمیم به ساختش بشه یه سری تغییرات پیدا می‌کنه.
    طراح خواسته قلب برقی فراری رو پشت این همه اغراق پنهان کنه.
    یکی از دلایل خرید فراری جدا از جاه طلبی لذت بردن از صدای زیبای این خودرو هست که به احتمال زیاد شرکت اسپیکر های مخصوصی جهت شبیه سازی صدای این تستاروسای برقی تدارک می‌بینه.

    موافقم 1
    مخالفم 4
  9. Aj23

    ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (94 ديدگاه)

    چه طراحی با اصالتی

    موافقم 5
    مخالفم 4
  10. ashkanyp

    ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (124 ديدگاه)

    بعیده این طرح نهایی باشه

  11. Roody

    ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (24 ديدگاه)

    بااحترام به سلیقه تمام دوستان ولی واقعیت اینه که خودروسازی مجبوره به سمت تمام الکتریکی شدن بره.ضمن اینکه الکترو موتورها هم جذابیت خاص خودشون رو دارند و از نظر راندمان نیز بسیار بالاتر از موتورهای رینگ وپیستونی هستند.درکل بخوانید پیشرفته تر.تنها معزل الکتریکی ها همانطورکه بارها تاکیدکردم باطری آنهاست.که این مشکل هم در حال برطرف شدن هست.مطمئن باشید زمانی که باطری هابه ظرفیت ۱.۲کیلووات برهر کیلوگرم باقیمت هرکیلووات ۲۰تا۴۰دلار وعمر۱۵تا۲۰ساله….دیگر هیچ توجیهی برای وجودموتورهای احتراقی وجودندارد.آینده بیشتر متعلق به فرزندان ماست.نه علایق یا خوشایند ما.

    موافقم 3
    مخالفم 3
  12. حسین باقرنژاد

    ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (4 ديدگاه)

    انگار مقیاس بزرگ شده ماشین کنترلی ترکسس xo-1 هستش

  13. zm.1994

    ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (71 ديدگاه)

    واووو عجب چیزیه ، منکه حاضرم با ماشین برقی حالا هر مدلی میخواد باشه تو هوای پاک رانندگی کنم و با خانواده لذت ببرنم نه اینکه تو هوای کثیف و آلودگی و پر از بیماری آینده رو باید دید با اون همه کارخونه و ماشین آلات و شلوغی شهر و پر از ماشین، بنظرم ماشین برقی جایگزین بنزینی بشه خیلی بهتره امیدوارم یه روزی برسه که دیگه ماشین های بنزینی تولید نشه

    موافقم 2
    مخالفم 5
    1. سوشیانت

      ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
      سوابق: (53 ديدگاه)

      شما ماشین باز نیستی برای همین خودروی بنزینی رو درک نمیکنی در ضمن نگران نباش اکثر مردم دنبال خودروی اقتصادی هستن خودرو های اسپرت بنزینی رو افراد ماشین دوست میخرن برای همین اونقدری زیاد نیستن که تاثیر خاصی روی آلودگی هوا داشته باشن

    2. سوشیانت

      ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
      سوابق: (53 ديدگاه)

      این رو هم بگم این حرفی که میزنی و میگی خودروی بنزینی کلا تولید نشه حرف طرفداران محیط زیست افراطی هست این افراد واقعا جالب نیستن پس سعی کن تفکرات اونا رو نداشته باشی

  14. Vah

    ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (14 ديدگاه)

    بعنوان کسی که فراری مورد علاقش تستاروساست، از‌ طراحی این زیاد خوشم نیومد در واقع تستاروسا ماشینی بود که به استایل جعبه ای، صدا موتور جیغ مانند و اون هوا کش های روی در شناخته میشد، اون زمان فراری شرکتی بود که استاد ساختن V12بود (نه که الان نیست منظورم اینه که اون زمان فراری هایی که V12 نبودن انگشت شمار بودن) و کل ماشیناش V12بود (F40 استثناست) تستاروسا از ۱۲ سیلندر تخت استفاده می‌کرد که این ویژگی اونو خیلی متمایز از بقیه فراری ها میکرد، اینی که دارم میبینم هیچ شباهتی به اون مو قرمز افسون شده‌ی دنیای سوپر اسپرت ها نداره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا