رکورد جدید آبارث در کتاب رکوردهای جهانی گینس
خب این شرکت چه چیزی را در کتاب گینس بر جای گذاشته است؟! آبارث یک صفحه در فیسبوک ایجاد کرده و از طرفداران خواسته تا تصاویر خود و خودروهایشان را در آن بارگذاری کنند.
طی یک ساعت مالکان آبارث 868 تصویر از خودروهای خود را در فیسبوک بارگذاری کرده و رکورد بزرگترین گردهمایی دیجیتالی را ثبت نمودهاند.
بخشی از رویداد "روز دیجیتال آبارث" که با فاصلهگذاری اجتماعی همراه شده توسط یکی از مجریان رادیوی ایتالیا انجام شده است. Ema موتور اسپورت نیز پخش زندهای از محصولات کمیاب آبارث را داشته است.
آبارث دارای 87 کلوپ رسمی در سراسر دنیا بوده و بیش از 5 هزار نفر عضو دارد. همچنین دیگر عضوها نیز به جامعه اسکورپیون شیپ تعلق دارند که چهار سال است در مناطق اروپا، خاورمیانه و آفریقا فعال هستند.
جدیدترین رکورد گینس آبارث دو سال پس از ثبت رکورد سریعترین تست فیگور اِیت (پنج بار بین دو خودرو) بر جای گذاشته میشود. آنها در آن زمان از یک دستگاه 124 اسپایدر استوک استفاده کردند و این خودرو توانست رکورد 45.66 ثانیه را بر جای بگذارد. پشت فرمان این خودرو Alastair Moffatt نشسته بود که قبلاً رکوردهایی در زمینه بهترین پارک دوبل را بر جای گذاشته است.