تعویق عرضه برخی از محصولات جدید فیات-کرایسلر

دوشنبه 20 مرداد 1399 - 05:30
مطالعه 3 دقیقه
Ram Rebel TRX Concept
گروه خودروسازی فیات-کرایسلر با انتشار برنامه به‌روزرسانی شده خود تائید کرده عرضه برخی محصولات جدید به تعویق افتاده است.
تبلیغات

جیپ بیشترین تأثیر را از این قضیه گرفته زیرا قرار بود چهار محصول جدید این شرکت روانه بازار شوند. به‌طور خاص نسخه سه ردیفه از نسل بعدی گرند چروکی تا سه‌ماهه اول سال 2021 به تعویق افتاده است.

پس از آن نیز مدل‌های واگونیر و گرند واگونیر در سه‌ماهه دوم سال 2021 عرضه خواهند شد. نهایتاً نیز باید گفت نسخه بازطراحی شده گرند چروکی از سه‌ماهه سوم سال 2021 وارد مدار تولید خواهد شد.

فیات-کرایسلر تائید کرده رانگلر 4xe پلاگین هیبریدی در سه‌ماهه پایانی امسال معرفی شده و تقریباً از همان زمان نیز تولیدش کلید خواهد خورد.

همچنین فیات-کرایسلر اعلام نموده کارخانه تولید تولوکا در مکزیک به‌روز خواهد شد تا نسخه فیس لیفت کامپس را تولید کند. این شرکت به جزئیات بیشتری اشاره نکرده اما تغییرات این خودرو را در حد یک فیس لیفت معمول دانسته است.

فیات-کرایسلر همچنین تائید کرده نسخه‌های به‌روز شده مزراتی کواتروپورته و لوانته شامل نسخه‌های 8 سیلندر تروفئو از سه‌ماهه سوم امسال وارد بازار خواهند شد. رم TRX نیز سه ماه بعدتر تولید خواهد شد.

جدای از تغییرات چارچوب زمانی تولید محصولات جدید، مایک مانلی مدیرعامل این شرکت تائید کرده شرکت از تولید پیکاپ های الکتریکی استقبال می‌کند. مانلی گفته است:

دلیل اینکه ما خیلی درباره پیکاپ های الکتریکی صحبت نمی‌کنیم دید منفی ما نسبت به آن‌ها نیست بلکه ما همیشه نگاهی متفاوت به زمان‌بندی استقبال از این نوع خودروها به ویژه در بازار آمریکا داشته‌ایم.

مانلی ادامه می‌دهد:

پیکاپ ها اهمیتی کلیدی برای ما دارند و اگر موقعیت ما در خطر باشد ما کنار نخواهیم نشست.

در واقع او می‌گوید اگر پیکاپ های الکتریکی فورد، جنرال موتورز، ریویان و تسلا مشتریان زیادی داشته باشند فیات-کرایسلر هم پیکاپ الکتریکی خودش را تولید خواهد کرد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.