پیکاپ تراک رم 1200 برای خاورمیانه

شنبه 1 آبان 1395 - 04:30
مطالعه 2 دقیقه
2017-ram-1200-0
جدیدترین مدل رم که برای رسانه‌ها، توزیع‌کننده‌ها و مصرف‌کننده‌های ناوگانی کلیدی در دبی معرفی شده دارای ظاهری آشنا با نامی جدید است. پیکاپ تراک...
تبلیغات

جدیدترین مدل رم که برای رسانه‌ها، توزیع‌کننده‌ها و مصرف‌کننده‌های ناوگانی کلیدی در دبی معرفی شده دارای ظاهری آشنا با نامی جدید است. پیکاپ تراک 1200 که برای بازار خاورمیانه تدارک دیده شده است.

فیات کرایسلر در کنفرانس خبری خود اشاره‌ای به موضوع نکرده اما لازم نیست نگاهی عمیق بیندازید تا بفهمید که رم 1200 بر پایه‌ی جدیدترین نسخه‌ی میتسوبیشی L200 شکل گرفته است. در حقیقت پس از پیکاپ تراک فیات که سال پیش معرفی شد این خودرو دومین مدلی بوده که بر پایه‌ی L200 شکل گرفته است.

این مدل تجاری دارای ارتفاع و عرض 1775 و 1785 میلی‌متر و فاصله‌ی بین محورهای آن نیز 3000 میلی‌متر است. بسته به مدل انتخابی (تک یا دو کابین) طول این خودرو بین 5245 و 5370 میلی‌متر خواهد بود.

حداکثر ظرفیت محفظه‌ی بار این خودرو 1165 کیلوگرم بوده و می‌تواند 3 تن بار را بکشد. قدرت خودرو از دو نوع پیشرانه حاصل می‌شود: نسخه‌ی 2.5 لیتری دیزل با قدرت 126 و 134 اسب بخاری و نسخه‌ی 2.4 لیتری بنزینی با قدرت 130 اسب بخار. هر دوی این پیشرانه‌ها به‌صورت استاندارد با گیربکس دستی عرضه می‌شوند و البته به‌صورت سفارشی می‌توان از گیربکس اتوماتیک بهره برد.

رم هنوز جزئیات کامل و گالری تصاویر این پیکاپ جدید را هنوز منتشر نکرده اما گفته که نسخه‌های پایه‌ی این خودرو به‌صورت دیفرانسیل عقب عرضه خواهند شد درحالی‌که مدل‌های مجهزتر از سیستم چهارچرخ محرک به همراه انتخاب کننده‌ی الکترونیکی با سه حالت رانندگی سود خواهند برد. اولین حالت به عنوان 2H نامیده می‌شود، دومی 4H است که تا سرعت 100 کیلومتر در ساعت بکار می‌رود و در راه‌های ناهموار گشتاور را به هر چهارچرخ منتقل می‌کند و سومین حالت نیز 4L نام دارد که برای حالت‌های آفرود بکار می‌رود.

فیات کرایسلر این پیکاپ تراک جدید را سال آینده در بازارهای معینی از خاورمیانه عرضه خواهد کرد. بهای خودرو نیز متعاقباً اعلام خواهد شد.

نظرات

تبلیغات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.