صنایع هوایی

سریع ترین کوادکوپتر دنیا رکورد سرعت گینس را شکست!

کوادکوپتر جدید XLR V3 توانست با رسیدن به سرعت ۳۶۰ کیلومتر در ساعت رکورد گینس مربوط به سریع ترین کوادکوپتر دنیا را بشکند!

کوادکوپترهای مسابقه‌ای وسایلی بسیار سبک، سریع و چابک هستند اما معمولاً به خاطر حداکثر سرعت خود شناخته نمی‌شوند. رایان لیدمن به عنوان یک مهندس مکانیک تصمیم گرفته این وسیله جالب را به حداکثر محدودیت‌های خود برساند و حاصل کار نیز ثبت یک رکورد جدید در کتاب رکوردهای گینس به عنوان سریع ترین کوادکوپتر دنیا بوده است. پهپاد یا کوادکوپتر لیدمن فقط ۴۹۰ گرم وزن دارد و نسبت به اکثر کوادکوپترها متفاوت نشان می‌دهد اما هنوز هم برای ثبت رکورد جهانی گینس معتبر و قابل‌قبول بوده است. درحالی‌که اکثر وسایل موردبحث دارای سطح مسطح برای شاسی هستند، XLR V3 از حالت عمودی استفاده می‌کند و درون پوسته‌ای آیرودینامیکی و گلوله مانند قرار گرفته است. پیشرانه‌ها نیز وضعیتی مشابه دارند و در کل ظاهر متمایزی را برای این کوادکوپتر ایجاد کرده‌اند.

فراز و فرود این وسیله جدید مشابه کوادکوپترهای عادی بوده اما زمانی که بحث رسیدن به سرعت‌های بالا باشد کنترل‌گر XLR V3 آن را به حالت افقی درآورده و با حداکثر سرعت به جلو می‌تازد. لیدمن می‌گوید شاسی سفارشی، طراحی داخلی و ساختار این وسیله جزو رموز موفقیت به شمار می‌روند. سیستم‌های الکترونیکی نیز داخل پوسته یاد شده پنهان شده‌اند و شامل مجموعه باتری تاتو R لاین، پیشرانه‌های ۲۲۰۷ کبرا، کنترلر پرواز زئوس HGLRC، جی‌پی‌اس بیتیان BN-180، دوربین FPV کادکس و… هستند. لیدمن مشخصات تمامی این قطعات را در وب‌سایت خود قرار داده و با قیمت‌های کنونی می‌توان تمامی این سیستم‌های الکترونیکی را با قیمت ۴۰۰ دلار خریداری کرد.

به ‌منظور ثبت رکورد سریع ترین کوادکوپتر دنیا، این وسیله می‌بایست در دو جهت مخالف هم حرکت کرده تا هرگونه مقاومت باد خنثی شود و بنابراین خبری از حداکثر سرعت نبوده و در هر بار حرکت در مسیر مشخص، سرعت موردبحث به عنوان سرعت متوسط در فاصله‌ای به طول حداقل ۱۰۰ متر ثبت شده و سپس دو سرعت به دست آمده در دو جهت متضاد جمع شده و میانگین آن‌ها به عنوان سرعت نهایی محاسبه می‌شود. لیدمن به همراه چندین دوستدار کوادکوپتر در آریزونا گردهم آمده بودند تا این رکورد را با سرعت ۳۶۰.۵۰۳ کیلومتر در ساعت جشن بگیرند. او قبل از رکوردگیری توانسته بود به حداکثر سرعت فوق‌العاده ۴۱۴ کیلومتر در ساعت برسد.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۲ دیدگاه‌ها

  1. Hadi

    ۲ بهمن ۱۴۰۱
    سوابق: (48 ديدگاه)

    وقتی از نظر مهندسی نگاه میکنی واقعا یه شاهکاره و ترکیب نبوغ و مهندسی و علمه!

    ولی از نظر امنیتی باید خیلی روش کار باشه و همه جوانب دیده بشه چون این سرعت باعث مشکلاتی میشه مخصوصا دست افراد عادی یا بچه سن ها بیفته و نشه کنترلش کرد
    مخصوصا با اون فرم گلوله مانند و سرعت بالاش

    موافقم 17
    مخالفم 4
  2. امیرحسین

    ۲ بهمن ۱۴۰۱
    سوابق: (385 ديدگاه)

    سلام اقای احمد زاده ی سوال اینکه داج رم چارجر 1984 میخواد دوباره احیا بشه نسل جدیدش بنزینی از طرف داج به نقل از موتور وان صحت داره ؟

    موافقم 1
    مخالفم 7

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا