مالکان فورد ۱۷/۱ میلیون کیلومتر با سیستم نیمه خودران بلوکروز رانندگی کرده‌اند

یک‌شنبه 9 مرداد 1401 - 11:30
مطالعه 2 دقیقه
Ford-BlueCruise-1
با گذشت یک سال از عرضه سیستم رانندگی نیمه خودران BlueCruise توسط فورد، مالکان خودروهای فورد از جمله F-150 و موستانگ Mach-E به رکورد ۱۷/۱ میلیون...
تبلیغات

با گذشت یک سال از عرضه سیستم رانندگی نیمه خودران BlueCruise توسط فورد، مالکان خودروهای فورد از جمله F-150 و موستانگ Mach-E به رکورد ۱۷/۱ میلیون کیلومتر رانندگی بدون دست رسیده‌اند.

به نظر می‌رسد مالکان فورد عاشق سیستم رانندگی بلوکروز (BlueCruise) شده‌اند، زیرا این خودروساز فاش کرد که از زمان راه‌اندازی این سیستم در جولای گذشته، ۱۰/۶ میلیون مایل (۱۷/۱ میلیون کیلومتر) رانندگی بدون دست را طی کرده‌اند.

۱۷/۱ میلیون کیلومتر، عدد درخورتوجهی به نظر می‌رسد و وقتی در نظر بگیرید که این فناوری هنوز در همه وسایل نقلیه واجد شرایط عرضه نشده، قابل توجه‌تر است. به گزارش carscoops، در حالی که نزدیک به ۱۵،۰۰۰ مالک فورد F-150 مدل ۲۰۲۱ و موستانگ Mach-E قبلاً به‌روزرسانی نرم‌افزار بلوکروز را تکمیل کرده‌اند، ۳۵،۰۰۰ نفر دیگر نیز در حال دریافت این به‌روزرسانی هستند.

مسئولان شرکت خودروسازی فورد می‌گویند در کنار تعداد خودروهای مجهز به بلوکروز در کارخانه، هم‌اکنون حدود ۶۶،۵۰۰ مشتری از سیستم رانندگی نیمه خودران بدون دست (هندزفری) بهره می‌برند. آن‌ها اغلب از این سیستم استفاده می‌کنند زیرا خودروساز فاش کرد که تعداد مایل‌های رانندگی بدون دست طی ماه گذشته از ۴/۵ میلیون مایل (۷/۲ میلیون کیلومتر) به ۱۰/۶ میلیون مایل (۱۷/۱ میلیون کیلومتر) رسیده و تقریبا دو برابر شده است. این شرکت همچنین خاطرنشان کرد که محبوب‌ترین مسیرها بزرگراه‌هایی هستند که دالاس و هیوستون، سالت لیک سیتی و لاس وگاس و کیپ کاناورال و فورت لادردیل را به هم متصل می‌کنند.

بلوکروز امکان رانندگی بدون دست در بیش از ۱۳۰،۰۰۰ مایل (۲۰۹،۲۱۴ کیلومتر) جاده در آمریکای شمالی را فراهم می‌کند. این سیستم رانندگی نیمه خودران بر اساس کروز کنترل هوشمند تطبیقی ​​با توقف و حرکت، حرکت در مرکز خط و تشخیص علائم سرعت با استفاده از مجموعه‌ای از حسگرها ساخته شده است تا وسایل نقلیه بتوانند محیط اطراف خود را شناسایی کرده و خود را در بزرگراه برانند. این سیستم همچنین رانندگان را زیر نظر می‌گیرد تا از توجه آنها اطمینان حاصل کند و در صورتی که نگاه خود را برای مدت طولانی از جاده منحرف کنند، هشدار می‌دهد.

فرید عبدالهادی، مدیر برنامه فناوری پاورآپ (Power-Up Technology) فورد خاطرنشان کرد که به‌روزرسانی‌های بی‌سیم «هدیه‌ای مداوم است» و «به‌روزرسانی‌های نرم‌افزار بلوکروز نمونه‌ای قدرتمند از این موضوع است» در حالی که «یک روز شما در حال رانندگی عادی هستید و پس از آن بدون دست رانندگی می‌کنید». وقتی به آن فکر می‌کنید، شگفت‌انگیز است و نشان می‌دهد که چگونه به‌روزرسانی‌های بی‌سیم می‌توانند وسایل نقلیه قدیمی را تازه نگه دارند.

داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.