فورد فوکوس 2015 خوش تیپ می‌شود

پنج‌شنبه 21 فروردین 1393 - 14:30
مطالعه 5 دقیقه
2015 Ford Focus
فیس لیفت جدید فورد فوکوس که در نمایشگاه ژنو گذشته رونمایی شده بود در ادامه به نسخه سدان هم رسیده و هفته آینده در نمایشگاه نیویورک رونمایی می‌شود....
تبلیغات

فیس لیفت جدید فورد فوکوس که در نمایشگاه ژنو گذشته رونمایی شده بود در ادامه به نسخه سدان هم رسیده و هفته آینده در نمایشگاه نیویورک رونمایی می‌شود. مدل سدان 2015 فوکوس مجموعه ای از به‌روزرسانی ها در طراحی را شامل می‌شود که آن را بیشتر شبیه برادر بزرگ‌تر خود یعنی فورد فیوژن نموده است.

طراحی چراغ‌های باریک‌تر و کشیده‌تر جلو، کاپوت جدید، سپر و جلو پنجره، چراغ‌های عقب و درب صندوق عقب از موارد تجدید نظر شده می‌باشند.

در داخل کابین هر دو مدل سدان و هاچ بک استفاده از مواد جدید، صندلی‌های جدید، فرمان دوباره طراحی شده، تزئینات کرومی کنسول جدید و جای لیوانی‌های قابل تنظیم جلب توجه می‌کنند.

در بخش فن آوری، فورد با کمک سیستم‌های کمک راننده از جمله دوربین دید عقب استاندارد با صفحه نمایش 4.2 اینچی و 8 اینچی لمسی مجهز به برنامه MyFord و سیستم نمایش نقاط کور، نگه داشتن خودرو درون خط مستقیم و هشدار خروج از خط و همچنین همگام سازی برنامه‌های متصل برای نمایش اطلاعاتی نظیر سرعت، شتاب، کیلومتر شمار و اطلاعات مربوط به مکان و رمز عبور صوتی، این خودرو را بروز نگاه داشته است.

فورد با بهینه سازی شاسی فوکوس و اصلاحاتی در سیستم تعلیق و کمک فنرها و همچنین اصلاح و بهبود فرمان الکتریکی، بهبود آرامش داخلی و احساس هماهنگی با جاده را در هم آمیخته است. مشتریان جدید فوکوس از آرامش و سکوت بیشتری به واسطه عایق‌های ضخیم‌تر و افزایش قطر شیشه‌ها منتفع خواهند شد. [دانلود ویدئوی فورد فوکوس سدان]

[jwplayer mediaid="69679"]

در زیر هود فوکوس 2015 یک موتور 1.0 لیتری اکوبوست فورد پنهان شده است. پیشرانه ای که با کمک نیروی توربوشارژر می‌تواند 123 اسب بخار قدرت و 197 نیوتن متر گشتاور تولید نماید. این موتور با یک گیربکس شش سرعته دستی به صورت استاندارد ارائه می‌شود و فورد امیدوار است بتواند رکورد مصرف سوخت پایین در بین خودروهای غیر هیبریدی را با این موتور از آن خود نماید. [دانلود ویدئوی فورد فوکوس هاچ بک]

[jwplayer mediaid="69680"]

مدل SE فوکوس هم با پکیج و کیت اسپرت ارائه خواهد شد. رینگ‌های 17 اینچی آلیاژی با چرخ‌های 215/50 HR-17 و پدال شیفترهای تغییر دنده در پشت فرمان برای مدل‌های اتوماتیک از جمله ویژگی‌های این مدل‌ها خواهد بود. یک سال بعد نیز مدل‌های ST و همچنین یک مدل تمام الکتریکی از فوکوس معرفی خواهند شد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.