اعتراض فورد به حکم 1.7 میلیارد دلاری عدم استحکام سقف F-250

سه‌شنبه 1 شهریور 1401 - 12:30
مطالعه 2 دقیقه
sluiting-van-het-ford-logo-op-een-auto-voorzijde-nieuwe-191116548
چند روز پیش حکم دادگاهی در خصوص محکومیت شرکت فورد به پرداخت 1.7 میلیارد دلار به اعضای یک خانواده که مالک F-250 بودند خبرساز شد. در آن حادثه که در...
تبلیغات

چند روز پیش حکم دادگاهی در خصوص محکومیت شرکت فورد به پرداخت 1.7 میلیارد دلار به اعضای یک خانواده که مالک F-250 بودند خبرساز شد. در آن حادثه که در جورجیا رخ داد دو نفر به خاطر ادعای عدم استحکام سقف این خودرو جان خود را از دست دادند و حالا فورد به این حکم اعتراض خواهد کرد. به گزارش carscoops،  ملوین و ونسیل هیل در آوریل 2014 و زمانی که با فورد F-250 2002 خود در حال حرکت بودند تصادف کرده و جان خود را از دست دادند. کیم و آدام هیل فرزندان این دو نفر از فورد به خاطر مرگ پدر و مادر خود شکایت کردند و ادعا داشتند سقف این وانت فاقد استحکام کافی برای حفظ جان والدینشان بوده است.

وکیل این خانواده می‌گوید:

من قبلاً وانت‌های فورد را می‌خریدم. فکر می‌کردم هیچ‌کسی یک وانت که سقفی چنین ضعیف دارد را نخواهد فروخت. شاید شما این خودرو را به عنوان یک خودروی روباز برانید.

وکلای خانواده هیل شواهد چپ کردن مشابه حدود 80 وانت را به دادگاه ارائه کردند که در آن حوادث سرنشینان به خاطر عدم استحکام کافی سقف یا زخمی شده و یا جان خود را از دست داده بودند. البته فورد به این حکم اعتراض خواهد کرد. این خودروساز آمریکایی می‌گوید شواهد ارائه شده برای صدور حکم نهایی کافی نبوده‌اند. یکی از وکلا در بحث پایانی دادگاه اظهار داشت ادعاهای موجود درباره اینکه فورد غیرمسئول بوده و تصمیماتی گرفته که مشتریان را به‌صورت عمدی در معرض خطر و ریسک قرار دهد درست نیست. از طرف دیگر وکیل خانواده هیل گفته است حکم دادگاه در واقع هشداری برای فورد و مالکان وانت‌های این شرکت است.

این وکیل می‌گوید:

قطعاً در آینده تلفات و جراحات بیشتری وجود خواهد داشت زیرا میلیون‌ها دستگاه از این وانت‌ها در حال تردد در جاده‌ها هستند. دلیل اصرار خانواده هیل برای صدور حکم دادگاه این بود که با پرداخت غرامت توسط فورد هشداری به دارندگان میلیون‌ها وانت در جاده‌ها داده شود.
مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.