تعیین خط فرمول یک سنگاپور 2024؛ جورج راسل جلودار شد

یک‌شنبه 13 مهر 1404 - 08:18
مطالعه 3 دقیقه
f1
جورج راسل با ثبت رکوردی جدید، پول پوزیشن گرندپری سنگاپور را از آن خود کرد. اما اتفاق عجیب‌تر، حذف کارلوس ساینز بود.
تبلیغات

در یک شب پرهیجان و نفس‌گیر در پیست خیابانی مارینا بی، جورج راسل، راننده‌ی بریتانیایی تیم مرسدس، با نمایشی بی‌نقص و ثبت رکوردی جدید، پول پوزیشن گرندپری سنگاپور را به نام خود ثبت کرد. راسل با زمان یک دقیقه و ۲۹.۱۵۸ ثانیه، نه تنها مکس وستپن را پشت سر گذاشت، بلکه هفتمین پول پوزیشن دوران حرفه‌ای خود را جشن گرفت. این اولین پول پوزیشن مرسدس در سنگاپور از سال ۲۰۱۸ و قهرمانی لوئیس همیلتون است.

رده

شماره

راننده

تیم

Q1

Q2

Q3

دورها

۱

۶۳

جورج راسل

مرسدس

۱:۲۹.۹۲۸

۱:۲۹.۵۶۲

۱:۲۹.۱۵۸

۱۸

۲

۱

مکس وستپن

ردبول ریسینگ

۱:۳۰.۰۲۸

۱:۲۹.۵۷۲

۱:۲۹.۳۴۰

۱۸

۳

۸۱

اسکار پیاستری

مک‌لارن

۱:۳۰.۳۱۳

۱:۲۹.۸۱۳

۱:۲۹.۵۲۴

۲۰

۴

۱۲

کیمی آنتونلی

مرسدس

۱:۳۰.۰۳۶

۱:۲۹.۶۴۹

۱:۲۹.۵۳۷

۱۷

۵

۴

لاندو نوریس

مک‌لارن

۱:۲۹.۹۳۲

۱:۲۹.۸۰۹

۱:۲۹.۵۸۶

۲۰

۶

۴۴

لوئیس همیلتون

فراری

۱:۲۹.۷۶۵

۱:۲۹.۹۳۶

۱:۲۹.۶۸۸

۲۰

۷

۱۶

چارلز لکلرک

فراری

۱:۳۰.۳۷۰

۱:۲۹.۹۱۴

۱:۲۹.۷۸۴

۲۲

۸

۶

ایساک هادجار

ریسینگ بولز

۱:۳۰.۲۱۴

۱:۳۰.۰۱۶

۱:۲۹.۸۴۶

۱۹

۹

۸۷

اُلیور بیرمن

هاس

۱:۳۰.۴۲۰

۱:۳۰.۰۷۶

۱:۲۹.۸۶۸

۱۷

۱۰

۱۴

فرناندو آلونسو

استون مارتین

۱:۳۰.۷۴۵

۱:۳۰.۰۵۴

۱:۲۹.۹۵۵

۱۸

۱۱

۲۷

نیکو هولکنبرگ

کیک سائوبر

۱:۳۰.۷۱۵

۱:۳۰.۱۴۱

۱۵

۱۲

۳۰

لیام لاوسون

ریسینگ بولز

۱:۳۰.۶۸۱

۱:۳۰.۳۲۰

۱۴

۱۳

۲۲

یوکی سونودا

ردبول ریسینگ

۱:۳۰.۵۷۴

۱:۳۰.۳۵۳

۱۲

۱۴

۵

گابریل بورتولتو

کیک سائوبر

۱:۳۰.۸۲۰

۸

۱۵

۱۸

لنس استرول

استون مارتین

۱:۳۰.۹۴۹

۹

۱۶

۴۳

فرانکو کولاپینتو

آلپاین

۱:۳۰.۹۸۲

۹

۱۷

۳۱

استبان اوکون

هاس

۱:۳۰.۹۸۹

۶

۱۸

۱۰

پیر گاسلی

آلپاین

۱:۳۱.۲۶۱

۸

رد صلاحیت

۲۳

الکساندر آلبون

ویلیامز

۱:۳۰.۲۰۲

۰

رد صلاحیت

۵۵

کارلوس ساینز

ویلیامز

۱:۳۰.۲۳۵

۰

این دستاورد برای راسل و مرسدس اهمیتی دوچندان دارد، چرا که آمار نشان می‌دهد در ۱۵ دوره‌ی قبلی گرندپری سنگاپور، ۱۰ بار راننده‌ای که مسابقه را از خط یک شروع کرده، برنده نهایی بوده است. راسل پیش از این نیز تنها پول پوزیشن خود در این فصل را در کانادا به پیروزی تبدیل کرده بود و حالا امیدوار است این موفقیت را تکرار کند.

مکس وستپن، راننده‌ی تیم ردبول، برای چهارمین بار در سنگاپور مسابقه را از خط دوم آغاز خواهد کرد و جالب اینجاست که او هرگز در این پیست به پول پوزیشن نرسیده است. در سوی دیگر، رقابت برای قهرمانی جهان نیز همچنان حساسیت دارد؛ اسکار پیاستری، صدرنشین جدول رانندگان، با کسب جایگاه سوم بهترین رتبه‌ی شروع خود در سنگاپور را به دست آورد و هم‌تیمی‌اش لندو نوریس مسابقه را از رده‌ی پنجم آغاز می‌کند.

در میان دیگر رانندگان، لوئیس همیلتون با قرار گرفتن در رده‌ی ششم، برای اولین بار در دوران حرفه‌ای خود مسابقه‌ی سنگاپور را از خارج از پنج رده‌ی برتر شروع می‌کند. در اتفاقی قابل توجه، اولی برمن از تیم هاس با کسب رده‌ی نهم، بهترین جایگاه شروع خود در فرمول یک را تجربه کرد. در مقابل، فرناندو آلونسو با کسب رده‌ی دهم، ضعیف‌ترین جایگاه شروع خود در سنگاپور از سال ۲۰۱۸ را به ثبت رساند.

دیگر اتفاق عجیب این رقابت در انتهای جدول دیده می‌شود. کارلوس ساینز و الکس آلبون، هر دو راننده‌ی تیم ویلیامز، به دلیل تخلف فنی از نتایج تعیین خط حذف شدند. این اتفاق یک فاجعه برای ساینز بود که گرندپری قبلی در باکو را از ردیف اول شروع کرده اما حالا مجبور است مسابقه‌ی سنگاپور را از رده‌ی آخر آغاز کند.

مسابقه‌ی اصلی، امروز ساعت سه بعد از ظهر به وقت ایران، برگزار می‌شود. نظر شما چیست؟ آیا رانندگان مکلارن می‌توانند جایگاه خود در صدر جدول را تقویت کنند یا وستپن و راسل، شگفتی‌ساز خواهند شد؟

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

تبلیغات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.