ادامه عرضه نسل قبلی جمس آکادیا در کنار نسل جدید
جمس آکادیا برای اولین بار در سال 2006 بهعنوان کراس اووری فول سایز بر روی پلت فرم مشترک با شورلت تراورز، بیوک انکلاو و ساترن اوت لوک به بازار آمد. این خودرو در سال 2012 فیس لیفت شده و در نمایشگاه شیکاگو 2012 رونمایی شد تا اینکه سرانجام جمس از نسل دوم آن در نمایشگاه دیترویت 2016 پردهبرداری کرد. نسل دوم آکادیا که بر روی پلت فرم کادیلاک XT5 و بیوک اِنویژن شکلگرفته است، به میزان قابلتوجهی کوچکتر از نسل قبل شده بهطوریکه حدود 20 سانتیمتر طول کمتری نسبت به نسل قبل دارد و به همین دلیل به یک کلاس پایینتر انتقال میابد.
بااینوجود به نظر میرسد که جمس تمایلی برای توقف تولید نسل قبلی آکادیا ندارد چراکه «Brian Goebel» سخنگوی جنرال موتورز اعلام کرده است که نسل اول جمس آکادیا برای مدت محدودی با مدل 2017 در کنار نسل دوم عرضهشده و بفروش میرسد؛ بنابراین هر دو نسل برای مدت محدودی در کنار هم بفروش خواهند رسید. علت چنین تصمیمی این است که جنرال موتورز برنامه ساخت کراس اووری فول سایز را در دست انجام دارد تا بتواند با آن جای خالی چنین خودرویی را در بین محصولات جمس پر کند به همین دلیل تا آن زمان عرضه آکادیای قدیمی برای حفظ بازار ادامه خواهد داشت.
همانطور که اشارهشده، نسل دوم آکادیا حدود 20 سانتیمتر کوتاهتر از نسل قبلی شده است و به همین دلیل در یک کلاس پایینتر از نسل اول خود قرار میگیرد؛ بنابراین دو نسل آکادیا در دو کلاس متفاوت قرار داشته و هیچگونه رقابتی میان آنها شکل نمیگیرد.