همکاری هوندا و نیسان برای ساخت خودروی برقی جدید

یک‌شنبه 27 اسفند 1402 - 13:30
مطالعه 2 دقیقه
honda-nissan
هرچند دو خودروساز ژاپنی به همکاری علاقه‌مند هستند اما باید بررسی‌های بیشتری را انجام دهند.
تبلیغات

هوندا و نیسان برای ساخت یک مدل برقی در آینده، یک تفاهم‌نامه همکاری را امضا کرده‌اند. شاید همکاری برای توسعه مدل جدید در دنیای خودرو اتفاق تازه‌ای نباشد اما از آنجا که این دو خودروساز رقیب مستقیم یکدیگر به شمار می‌روند، اهمیت همراهی آن‌ها افزایش می‌یابد. هرچند این تفاهم‌نامه برای تبدیل شدن به یک قرارداد رسمی راه زیادی دارد اما به دو طرف معاهده اجازه می‌دهد تا امکان همکاری‌های استراتژیک در زمینه هوشمندسازی و برقی‌سازی خودروها را راحت‌تر بررسی کنند.

بررسی‌ها روی امکان استفاده مشترک از نرم‌افزار و سخت‌افزار مانند موتور و باتری تمرکز خواهد داشت. «موکوتو اوچیدا»، مدیرعامل نیسان، در این‌باره می‌گوید:

آماده‌شدن برای همراهی با سرعت بالای تغییرات در صنعت خودرو در کوتاه و بلند مدت اهمیت بسیاری دارد. مهم‌تر آن است که بر پایه درک متقابل از چالش‌های پیش روی هوندا و نیسان به این تفاهم‌نامه رسیده‌ایم. ما دید بازی نسبت‌به آینده مذاکرات داریم و به‌دنبال شرایط برد-برد هستیم.

مدیر اجرایی هوندا، «توشی‌هیرو میبه»، در ادامه می‌افزاید:

در این شرایط دگرگونی که ممکن است هر صد سال یکبار در صنعت خودرو رخ دهد، ما به‌دنبال پتانسیل همکاری بین نیسان و هوندا  می‌گردیم. مطالعات ما روی این اصل متمرکز می‌شود که آیا شرکت‌هایمان می‌توانند با تکیه بر به اشتراک‌گذاری فناوری‌هایی که در طی سال‌ها به دست آورده‌اند به پرچمداران صنعت تبدیل شوند.

در حالی‌که هر دو خودروسازی نیسان و هوندا به تولید خودروهایی با قیمت اقتصادی، کیفیت مناسب و خدمات پس‌ازفروش درخور مشهور هستند، می‌توانند با امضای قرارداد هزینه تولید خودروی خود را کاهش دهند و به تاخت‌وتاز در برابر رقبای غربی چون استلانتیس یا گروه فولکس‌واگن بپردازند. نظر  شما درباره این همکاری چیست؟

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.