جنسیسمقایسه خودروهاهیوندای

مقایسه النترا N و جنسیس G80، گواهی بر تنوع بالای محصولات گروه هیوندای

خودروهایی مثل جنسیس G80 و النترا N که هردو جزء بهترین‌های کلاس خود هستند نشان می‌دهند که سبد محصولات گروه هیوندای تنوع فوق‌العاده‌ای دارد.

گروه هیوندای پر از تضادهای جذاب است. جنسیس G80 و هیوندای النترا N دو نمونه بارز از این تنوع هستند که توانایی‌های گسترده این برند کره‌ای را نشان می‌دهند. خیلی‌ها جنسیس G80 را با بنتلی اشتباه می‌گیرند و مطمئنم مهندسان کره‌ای از این مقایسه با یک سدان بریتانیایی ۳۵۰ هزار دلاری خوشحال می‌شوند. این اتفاق برای جنسیس عادی است. مردم اغلب محصولات این برند را با خودروهای گران‌قیمت‌تر اشتباه می‌گیرند. این موضوع هم به خاطر نوپا بودن برند (که تنها یک دهه قدمت دارد) و هم به دلیل طراحی فوق‌العاده جذاب محصولاتش است. شاید هم لوگوی جنسیس کمی شبیه برندهای لوکس باشد! به‌هرحال، سانگ‌یوپ لی، رئیس طراحی هیوندای گفته است که این برند باید متمایز باشد:

ما هنوز قدرت برندی مثل مرسدس بنز را نداریم. پس ریسک می‌کنیم، چون مشتریان ما متفاوت‌اند.

این ریسک‌پذیری تا حد زیادی جواب داده است.

G80 را می‌توان بهترین محصول جنسیس دانست. درحالی‌که برندهای دیگر سدان‌هایشان را بیش‌ازحد پیچیده و اسپرت طراحی می‌کنند، جنسیس با G80 یک سدان لوکس میان سایز بی‌نقص ساخته است. بدون پیشرانه‌های عجیب، سیستم تعلیق سفت یا پیچیدگی‌های غیرضروری؛ اما در پارکینگ نمایندگی‌های مشترک گروه هیوندای، چند قدم آن‌طرف‌تر می‌توان خودروی کاملاً متفاوتی را دید که در همان کارخانه ساخته شده است. النترا N خودروی لوکسی نیست، سیستم تعلیقش گاهی مثل سنگ سفت است، کابین آن پر از پلاستیک است و تا قبل از فیس‌لیفت اخیر، ظاهری عجیب داشت؛ بااین‌حال، النترا N هم مثل G80 در صدر در کلاس خودش قرار دارد. این سدان کره‌ای از هوندا سیویک Si داغ‌تر، از فولکس‌واگن GLI جذاب‌تر و از سوبارو WRX رضایت‌بخش‌تر است.

تضاد جذاب دو خودروی هیوندای

پارک کردن G80 و النترا N کنار هم، نمایش جالبی از تنوع گروه هیوندای است. هیچ‌چیز در این دو خودرو شما را به این باور نمی‌رساند که توسط یک شرکت و در فاصله چند صد متری از هم ساخته شده‌اند. طراحی نرم و لوکس G80 با ظاهر تیز و جوان‌پسند النترا N کاملاً متفاوت است. G80 با موتور V6 مجلل خود، حرکت نرمی همراه با غرشی آرام ارائه می‌دهد، درحالی‌که توربوشارژ چهار سیلندر النترا N با هر تعویض دنده، صدایی پرهیجان و ترک‌دار تولید می‌کند. کابین G80 هم حسی نزدیک به بنتلی دارد و این اغراق نیست. جنسیس آرام، شیک و لوکس است، با چرم قرمز مجلل، سیستم صوتی پریمیوم و شیشه‌های آکوستیک که نت‌های موسیقی را به زیبایی پخش می‌کنند.

اما وقتی سوار النترا N می‌شوید، پلاستیک‌های پرسروصدا جلب‌توجه می‌کنند و سیستم صوتی ساده‌اش برای موسیقی معمولی با پنجره‌های باز عالی است. البته می‌توان مقایسه‌های مشابهی در دیگر خودروسازان انجام داد؛ مثل فاصله بین تویوتا GR کرولا و لکسوس LS500 یا فولکس‌واگن GTI و آئودی A7 اما اینکه G80 و النترا N هر دو در کلاس خود جزو بهترین‌ها (یا نزدیک به بهترین‌ها) هستند، نشان‌دهنده گستردگی شگفت‌انگیز گروه هیوندای است. به نظر من، هیچ شرکتی در حال حاضر بهتر از هیوندای این کار را انجام نمی‌دهد.

فراتر از G80 و النترا N

جنسیس G80 و النترا N تنها بخش کوچکی از توانایی‌های گروه هیوندای را نشان می‌دهند. اخیراً با شاسی‌بلند سه‌ردیفه آیونیک ۹ و کیا K4 رانندگی کرده‌ام و همان داستان تکرار می‌شود. هر دو در کلاس خود چشمگیر و رقابتی هستند اما در اجرا کاملاً متفاوت. پیکاپ می‌خواهید؟ هیوندای سانتاکروز را دارد. مینی‌ون؟ کیا کارنیوال. شاسی‌بلند الکتریکی کوچک با شتاب صفرتاصد ۴ ثانیه؟ جنسیس GV60 اینجا است. گروه هیوندای حتی کسب‌وکارهایی در زمینه تجهیزات برقی، تحقیقات پزشکی و آسانسور هم دارد! هیوندای و کیا دیگر سوژه خنده نیستند. این شرکت راه درازی پیموده و حالا با محصولاتی مثل G80 و النترا N نشان داده که هیچ‌کس به‌اندازه آن‌ها تنوع و کیفیت را باهم ارائه نمی‌دهد.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱۱ رای
منبع
motor1

امیر دهقان

نویسنده و مترجم پدال، عاشق ماشین، عشقی که حد و حصر نداره

مطالب مشابه

‫۷ دیدگاه‌ها

  1. hosen

    ۴ تیر ۱۴۰۴
    سوابق: (1043 ديدگاه)

    چقدر خوشگل و با ظرافته این جنسیس

    موافقم 17
    مخالفم 1
  2. ۴ تیر ۱۴۰۴
    سوابق: (6741 ديدگاه)

    جنسیس خیلی بهتره که
    من حاضرم جای النترا جدید برم جنسیس کارکرده ۲۰۱۲ پلاک ملی بخرم
    ولی این ماشین جدیدای هیوندای رنگشون رو دقت کنین یه جورییین
    انگار مثلا مثل اون پژو پراید تمام رنگا هستن تو ایران که به صورت ناشیانه رنگ شدن
    مثل اونا هستن
    قبول دارین ناموسن ؟
    هیوندای انگار ماشین تمام رنگ اصلاح کارخونه رو داده به اینا بررسی کنن

    موافقم 3
    مخالفم 10
  3. MehdiTurbo

    ۴ تیر ۱۴۰۴
    سوابق: (2575 ديدگاه)

    چقدر طراحی داخلی جنسیس حس خوبی داره
    حس عالی داره نسبت به برچسب قیمتیش

    موافقم 16
    مخالفم 1
  4. 𝐀𝐥𝐢

    ۴ تیر ۱۴۰۴
    سوابق: (1828 ديدگاه)

    جدیدا محصولات جنسیس خیلی بدلم میشینه واقعا زیبان

    موافقم 8
    مخالفم 1
  5. yektachafi

    ۴ تیر ۱۴۰۴
    سوابق: (179 ديدگاه)

    جنسیس g80 واقعا یه خودرو درخور هیوندای و بازار جهانی هست

    موافقم 10
    مخالفم 1
  6. همایون

    ۴ تیر ۱۴۰۴
    سوابق: (1162 ديدگاه)

    دقیقا موقعیت مشابه تویوتا در سالهای گذشته رو داره با وجود کیا و جنسیس سبد محصولاتش واقعا گسترده میشه احتمالا با جنسیس به زودی وارد رقابت باخودرهای گرندتوررهم میشه

  7. گاس فرینگ

    ۴ تیر ۱۴۰۴
    سوابق: (723 ديدگاه)

    النترا n کاش توی ایران میومد پوز تمام رقبای قدیمی و جدیدش از ماکسیما تا گک امپو رو میخوابوند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا