طراح اسبق ب‌ام‌و M به کیا پیوست

پنج‌شنبه 30 شهریور 1396 - 06:30
مطالعه 2 دقیقه
leclercq
گروه هیوندای-کیا تعدادی از طراحان مطرح اروپایی را قبلاً به استخدام خود درآورده و هم‌اکنون نیز Pierre Leclercq به این تیم پیوسته است.
تبلیغات

او در بلژیک به دنیا آمده و تحصیلات خود را کالیفرنیا گذرانده است. او کار خود را با زاگاتو و استودیوی گیای فورد در ایتالیا آغاز کرده و سپس به ب‌ام‌و پیوسته است. ابتدا در لس‌آنجلس مشغول طراحی ظاهری خودروها بوده و سپس در مونیخ به عنوان سرطراح بخش پرفورمنس M انجام‌وظیفه می‌کرده است.

Leclercq در سال 2013 ب‌ام‌و را ترک کرد تا در کمپانی گریت وال عنوان سر طراح را کسب کند اما هم‌اکنون نیز کمپانی چینی را ترک کرده و به کیا پیوسته تا در این کمپانی کره‌ای به عنوان رئیس بخش استایل شرکت ادامه کار دهد. او زیر نظر گروه طراحی پیتر شرایر که قبلاً در فولکس‌واگن بوده کار خود را انجام خواهد داد.

هیوندای نیز Luc Donckerwolke را برای کار در دپارتمان طراحی جنسیس به استخدام درآورده است. همچنین Alexander Selipanov که طراح اسبق بوگاتی بوده با Luc کار خواهد کرد. هیوندای همچنین اخیراً مهندس ارشد ب‌ام‌و M یعنی Albert Biermann را برای کار در زیربرند پرفورمنس N به کار گماشته است.

شرایر می‌گوید:

Pierre Leclercq دیدی منحصربه‌فرد در دنیای طراحی خودرو داشته و تجربه و تخصص او برای تقویت هویت طراحی کیا در سال‌های آینده ضروری خواهد بود. طراحی نقشی کلیدی در دگرگونی برند کیا داشته و Pierre به مطمئن شدن از پایدار بودن روش طراحی ما در کلاس‌های جدید کمک خواهد کرد.

Leclercq کار خود را از ماه جاری آغاز می‌کند و کارهای استودیوهای طراحی کیا در کره، چین، اروپا و آمریکا را هماهنگ خواهد کرد. اکنون هیوندای-کیا با جمع‌آوری این طراحان شهیر، یکی از بهترین تیم‌های طراحی خودروی جهان را در اختیار دارد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.