رنجرور ایوک 2024 با تغییر چهره و کابین جدید معرفی شد

چهارشنبه 31 خرداد 1402 - 15:15
مطالعه 5 دقیقه
Land_Rover-Range_Rover_Evoque-2024-1280-01
جدیدترین شاسی‌بلند لندرور، ارزان‌ترین رنجرور بازار جهانی است. ایوک 2024 فیس‌لیفت جزئی و بهبود امکانات کابین خواهد داشت.
تبلیغات

اولین ایوک در سال 2011 معرفی شد تا یک کراس‌اور کوچک به سبد لندرور اضافه شود. نسل دوم این خودرو، سال 2018 معرفی شد و حالا ارزان‌ترین محصول شرکت سازنده محسوب می‌شود. تا زمانی‌که نسخه‌ی اقتصادی از دیفندر وارد خط تولید شود؛ ایوک با آستانه قیمت 48 هزار دلار اهمیت ویژه‌ای برای لندرور دارد.

به زحمت می‌توان تفاوت ایوک 2023 و 2024 را تشخیص داد. صرفا فناوری چراغ‌ها بهبود یافته و سری LEDهای Pixel 1 با سه برابر قدرت نوردهی بیشتر، به ایوک جدید اضافه شده‌اند. همچنین راننده می‌تواند جهت نور در جهت‌های مختلف را تنظیم کند. رینگ‌های 21 اینچ و چند رنگ ویژه برای بدنه نیز به امکانات قابل سفارش اضافه شده‌اند.

در کابین، تفاوت‌های بیشتری دیده می‌شود. نمایشگر لمسی 11/4 اینچ، داخل داشبورد نیست و حالت جدای از سطح دارد. دیگر نکته‌ی جالب اینکه، طرح خمیده برای مانیتور اصلی استفاده شده است تا حس لوکس و مدرن خودرو تقویت شود. فرمان‌پذیری صوتی با رابط امازون الکسا، دید 360 درجه‌ی سه‌بعدی و جدیدترین فناوری در فیلتر هوای کابین، برای ایوک 2024 ارائه خواهد شد.

نسخه‌ی پایه، پیشرانه هیبرید سه سیلندر 1/5 لیتر توربوشارژ با قدرت 160 اسب بخار و گشتاور 260 نیوتن‌متر دارد. سرعت‌گیری صفر تا صد کیلومتر برساعت این مدل، 10 ثانیه و میانگین مصرف سوخت، 8/5 لیتر در صد کیلومتر است. مدل هیبریدی 250 و 300 اسب بخار و دیزل 204 اسب بخار نیز برای ایوک 2024 وجود خواهد داشت.

از دیدگاه کیفیت فنی، غالب رسانه‌های خودرویی دنیا معتقدند؛ بی‌ام‌و X1 و X2 و X3، مرسدس بنز GLB، ولوو XC40 و کراس‌اورهای کامپکت آئودی با حدود قیمت 40 هزار دلار، ارزش خرید بالاتری نسبت به ایوک دارند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.