لکسوس، آئودی و لینکلن در صدر لیست رضایت‌مندی خریداران JD پاور

یک‌شنبه 29 اسفند 1395 - 15:30
مطالعه 4 دقیقه
jd-power-2017
JD پاور هرساله اقدام به انتشار فهرست سالانهٔ خدمات خریداران خودرو در دو بخش برندهای لوکس و برندهای غیر لوکس می‌نماید و حالا این لیست خودروسازان را...
تبلیغات

JD پاور هرساله اقدام به انتشار فهرست سالانهٔ خدمات خریداران خودرو در دو بخش برندهای لوکس و برندهای غیر لوکس می‌نماید و حالا این لیست خودروسازان را برای سال 2017 منتشر کرده است. در این مطالعه، رضایت خریداران خودروها از یک تا پنج سال به همراه خدمات فروشنده موردبررسی قرار می‌گیرند. در بخش خودروسازان لوکس و پریمیوم، سال گذشته آئودی با کسب امتیاز کلی 874 در صدر لیست JD پاور قرار داشت اما لیست امسال تغییرات مهمی را تجربه کرده است.

امسال لکسوس با کسب امتیاز 784 در شاخص 2017، بالاترین رتبه را در رضایت‌مندی خریداران از سوی JD پاور کسب نموده درحالی‌که آئودی با کسب امتیاز 869 به مقام دوم نزول کرده است؛ اما نکتهٔ شوک‌آور لیست امسال کسب رتبهٔ سوم توسط لینکلن با امتیاز کلی 868 است که نسبت به سال گذشته 19 رتبه افزایش دارد که در نوع خود برای برند لوکس فورد بسیار تحسین‌برانگیز است.

اما سومین جهش بزرگ در رتبه‌بندی‌ها از سال 2016 متعلق به پورشه است که امتیاز کلی آن با 19 واحد افزایش به 867 رسیده و 12 رتبه به بالا صعود کرده است. پس از پورشه نیز کادیلاک با امتیاز کلی 865 در جایگاه پنجم قرار گرفته تا صدر لیست رضایتمندی خریداران JD پاور در سال 2017 در بخش برندهای پریمیوم به‌طور کامل تحت سلطهٔ سه قطب برتر خودروسازی دنیا یعنی ژاپن، آلمان و آمریکا قرار گیرد.

 جدول رضایتمندی خریداران JD پاور 2017 در بخش خودروسازان لوکس

برند

امتیاز

ستاره

لکسوس

874

پنج

آئودی

869

چهار

لینکلن

868

چهار

پورشه

867

چهار

کادیلاک

865

چهار

جگوار

864

چهار

مرسدس بنز

864

چهار

اینفینیتی

861

سه

ب‌ام‌و

852

سه

آکورا

836

دو

ولوو

836

دو

لندروور

825

دو

اما بپردازیم به بخش خودروسازان غیر لوکس. طبق معمول برندهای گروه فیات-کرایسلر امسال هم در قعر جدول قرار دارند به‌گونه‌ای که فیات با 739 امتیاز پایین‌ترین رتبه را کسب کرده است و پس‌ازآن، جیپ با 753، رم با 755 و دوج با 771 امتیاز پایین‌ترین رتبه‌ها را به خود اختصاص داده‌اند؛ اما رم حتی باوجوداینکه در جایگاه کلی بیست و نهم (در بین تمامی برندهای لوکس و غیر لوکس) قرار گرفته است اما امسال در بین تمامی خودروسازان با افزایش 27 امتیازی نسبت به سال قبل، بیشترین صعود را تجربه کرده است.

اما از قعر جدول برندهای غیر لوکس که به سمت بالا برویم، رتبهٔ نخست این بخش در اختیار بیوک با 860 امتیاز قرار دارد. رتبه‌های دوم تا پنجم این بخش نیز به ترتیب توسط مینی با 850 امتیاز، جی‌ام‌سی با 837 امتیاز، شورلت با 829 امتیاز و نیسان با 822 امتیاز قرار دارد که نشان از حضور پررنگ برندهای جنرال موتورز دارد.

 جدول رضایتمندی خریداران JD پاور 2017 در بخش خودروسازان غیر لوکس

برند

امتیاز

ستاره

بیوک

860

پنج

مینی

850

پنج

جی‌ام‌سی

837

چهار

شورلت

829

چهار

نیسان

822

چهار

کیا

818

سه

سوبارو

818

سه

تویوتا

815

سه

فولکس‌واگن

814

سه

هیوندای

812

سه

هوندا

797

سه

فورد

796

سه

میتسوبیشی

793

سه

کرایسلر

785

سه

مزدا

784

سه

دوج

771

دو

رم

755

دو

جیپ

753

دو

فیات

739

دو

معاون ارشد JD پاور آقای «Chris Sutton» دربارهٔ اهمیت این فهرست سالانه گفته است:

«انتشار این لیست و کیفیت انجام آن می‌تواند به طرز محسوسی رضایت و وفاداری خریداران را تحت تأثیر قرار دهد. ارتباط فوری با خریدار خصوصاً زمانی که خودروی وی در حال انجام سرویس است، یکی از عناصری است که تأثیر مستقیمی بر وفاداری وی به آن برند دارد».

در لیست امسال JD پاور خودروسازان پریمیوم به‌طور متوسط امتیاز 859 را کسب نمودند که پنج امتیاز بالاتر از سال 2016 است. درعین‌حال خودروسازان غیر پریمیوم نیز با کسب میانگین 807 امتیاز، نسبت به سال گذشته 10 امتیاز رشد داشته‌اند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.