نگاهی به نسل جدید لکسس LS500 جدید

چهارشنبه 4 اسفند 1395 - 12:30
مطالعه 7 دقیقه
lexus-ls_500-2018-1024-08
طراحان و مهندسان لکسس در زمان توسعه‌ی نسل جدید سدان پرچم‌دار LS، مدل‌های لوکس اروپایی را هدف قرار دادند، همان چیزی که سه دهه‌ی پیش نیز انجام داده...
تبلیغات

طراحان و مهندسان لکسس در زمان توسعه‌ی نسل جدید سدان پرچم‌دار LS، مدل‌های لوکس اروپایی را هدف قرار دادند، همان چیزی که سه دهه‌ی پیش نیز انجام داده بودند.

زمانی که نسل اول LS 400 با مدل سال 1990 وارد بازار شد، بازار خودروهای لوکس تکان خورد. نه تنها این خودرو نشانی ژاپنی را بر پیشانی داشت بلکه استانداردهای جدیدی را برای آسایش و رفاه، کیفیت خودرو و اهمیت مصرف‌کننده ایجاد نمود.

زمان به سرعت گذشت و حالا در قرن 21 برند لوکس تویوتا بار دیگر سعی در بازتعریف پارامترهای این کلاس خودرویی دارد.

بار دیگر مرسدس S کلاس سنگ محک این سگمنت بوده است. زمانی که درباره‌ی محصولات رقبا صحبت می‌کنیم، Vince Salisbury از مدیران کالج لکسس اذعان می‌کند:

مرسدس S کلاس زیباست. آن‌ها کار فوق‌العاده‌ای انجام داده‌اند.

معمولاً این جملات را از زبان مدیر یک کمپانی نمی‌شنویم.

او همچنین می‌گوید که آئودی A8 و ب ام و سری 7 اهداف اصلی بوده‌اند. واضح است که تیم لکسس برای کاری خوب احترام قائل بوده حتی اگر خودروی خودشان نباشد.

مرسدس S کلاس در دو نسخه‌ی کوپه و کانورتیبل نیز عرضه می‌شود اما هنوز مشخص نیست که LS نیز در فرم‌های مختلف بدنه عرضه خواهد شد یا خیر. Chad Deschenes که او نیز عضو کالج لکسس است می‌گوید: "در این لحظه ما چیزی برای بحث کردن نداریم." او اشاره می‌کند که معماری پیشرفته‌ی GA-L لکسس می‌تواند پذیرای چنین مدل‌هایی باشد.

جدا کردن LS 500 از رقبا یک موضوع خاص است. Deschenes می‌گوید توجه به جزئیات و ساخت عناصر کلیدی این خودرو هستند.

Omotenashi مفهوم مهمان‌نوازی ژاپنی است، چیزی که موضوع اساسی در زمان توسعه‌ی LS جدید بوده است. این موضوع به معنی اهمیت دادن به سرنشینان، راحت نگه‌داشتن آن‌ها، برآورده کردن نیازها و حفاظت از آنان در برابر اتفاقات غیرمنتظره است. Deschenes می‌گوید:

این‌ها تنها خودرو نیستند. ما عناصر انسانی را نیز وارد خودروها می‌کنیم. چیزی که بی‌شک در سایر سدان های پرچم‌دار وجود ندارد.

البته LS 500 باید تجربه‌ی رانندگی جاده‌ای خوبی نیز داشته باشد. Deschenes می‌گوید آکیو تویودا رئیس تویوتا یک طرفدار واقعی دنیای خودرو بوده و نقش عمده‌ای در اطمینان از اینکه سدان جدید لکسس در زمان حرکت رفتار خوبی دارد داشته است.

با وجود پیشرانه‌ی 6 سیلندر 3.5 لیتری توئین توربو و گیربکس 10 سرعته اتوماتیک، لکسس LS جدید نباید مشکلی در امر شتاب گرفتن داشته باشد. نسخه‌ی دیفرانسیل عقب این خودرو به لطف قدرت 415 اسب بخاری در 4.5 ثانیه از سکون به سرعت 96 کیلومتر در ساعت می‌رسد.

طبق رویه‌ی لکسس نسخه‌ی هیبریدی این خودرو نیز در راه است. این خودرو در نمایشگاه ژنو رونمایی خواهد شد هرچند هنوز جزئیات مربوط به قوای محرکه‌ی آن اعلام نشده است.

همین داستان درباره‌ی هرگونه نسخه‌ی پرفورمنس دیگر نیز صادق است. برخلاف برخی مدل‌های کابریولت کم‌فروش گران‌بها، نسخه‌ی F اسپورت LS احتمالاً تولید شده و مدل شاخصی خواهد بود. مدل‌های F اسپورت لکسس از استایل گیراتر، رینگ‌های منحصربه‌فرد، سیستم تعلیق سفت‌تر و دیگر بازنگری‌ها بهره‌مند هستند تا نسبت به مدل‌های استاندارد ظاهر و عملکرد بهتری داشته باشند.

فروش لکسس LS 500 2018 از اواخر سال جاری شروع خواهد شد. طبق گفته‌های معاون شرکت، لکسس انتظار فروش حدود هزار دستگاهی از LS جدید در هر ماه را دارد. با نزدیک شدن به زمانی حضور خودرو در بازار شاید اخبار جدیدترین از این خودرو به گوش برسد.

منتظر مقایسه‌های جذاب این خودرو با رقبای نامدار آلمانی هستیم...

منبع: autoguide

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.