مینی ون لکسوس LM مدل 2024 با نمایشگر 48 اینچی کابین معرفی شد

چهارشنبه 30 فروردین 1402 - 09:30
مطالعه 8 دقیقه
2024-lexus-lm
یکی از متمایزترین خودروهای نمایشگاه شانگهای امسال مینی ون لکسوس LM مدل 2024 است که با نمایشگر 48 اینچی بزرگ در کابین خودنمایی می‌کند.
تبلیغات

مینی ون لوکس ژاپنی‌ها وارد دومین نسل خود می‌شود و اگرچه نسل اول آن فقط در دسترس مشتریان چینی بوده اما داستان نسل دوم فرق می‌کند و برند لوکس تویوتا می‌خواهد آن را در بیش از 60 کشور دنیا عرضه کند. LM مدل 2024 در اروپا و ژاپن نیز عرضه خواهد شد هرچند خبری از ارائه آن در بازار آمریکا نخواهد بود. یکی از ویژگی‌های برجسته لکسوس LM جدید جلوپنجره بسیار بزرگ همرنگ بدنه است. نسل جدید این خودرو طراحی متفاوتی دارد و در بخش عقب آن بجای نشان لکسوس نوشته بزرگ این برند دیده می‌شود. رینگ‌های 19 اینچی خودرو نسبت به ابعاد بدنه کمی کوچک به نظر می‌رسند مخصوصاً اینکه طول/عرض/ارتفاع مینی ون LM به ترتیب برابر با 5125/1890/1955 میلی‌متر است. این خودرو به ترتیب 80، 40 و 10 میلی‌متر طویل‌تر، پهن‌تر و بلندتر از نسل پیشین بوده هرچند فاصله بین محوری 3000 میلی‌متری آن تغییری نکرده است.

LM با استفاده از درب‌های کشویی و کابینی بزرگ با طراحی سه ردیفه با شش یا هفت صندلی یک مینی ون واقعی به نظر می‌رسد. همچنین نسخه لوکس‌تر این خودرو با پیکربندی دو ردیفه و چهار صندلی نیز وجود دارد. تنها چیزی که بزرگ‌تر از جلوپنجره LM خواهد بود نمایشگر 48 اینچی در جلوی صندلی‌های عقب مستقل مربوط به مدل دو ردیفه است. لکسوس می‌گوید این نمایشگر نه تنها برای تفریح و سرگرمی بلکه برای برگزاری جلسات آنلاین نیز بکار می‌رود.

در همین بخش تجهیزاتی همچون یخچال، فضاهای ذخیره وسایل و شیشه دودی با دو سطح تیره شوندگی وجود دارد. مسافران بخش عقب لکسوس LM مدل 2024 می‌توانند از فضایی آرام و لذت‌بخش با نورپردازی 64 رنگی استفاده کنند. همچنین میز چرمی تاشو نیز وجود دارد. یکی از ویژگی‌های شاخص خودروی موردبحث حسگر مادون‌قرمز نصب شده در بخش بالایی پارتیشن است که می‌تواند دمای بدن سرنشینان بخش عقب را تشخیص دهد. این حسگر همچنین دمای پنجره‌ها و سایر بخش‌ها را بررسی می‌کند و با توجه به داده‌های آن سیستم تهویه مطبوع به‌صورت خودکار اقدام به تنظیم دما خواهد کرد تا راحتی سرنشینان تضمین شود.

لکسوس اشاره زیادی به قوای محرکه مینی ون خود نکرده اما می‌گوید LM مدل 2024 با پیشرانه 2.4 لیتری توربوی هیبریدی و 2.5 لیتری هیبرید در دسترس خواهد بود. مدل حاضر در نمایشگاه شانگهای از لاستیک‌های 225/R19 استفاده کرده اما مدل جهانی با رینگ‌های کوچک‌تر 17 اینچی و لاستیک‌های 225/65 R17 نیز در دسترس خواهد بود. لکسوس می‌گوید استحکام پیچشی این خودرو نسبت به نسل پیشین 50 درصد بیشتر شده و سیستم تعلیق تطبیقی نیز تکنولوژی‌های جدیدی برای سواری نرم‌تر سود می‌برد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.